Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در بازدید از خطوط تولید شرکت مهرکام پارس، ضمن بررسی وضعیت تولید و چالش های موجود این شرکت،‌ بر خروج هر چه سریع تر از ماده ۱۴۱ قانون تجارت تاکید کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از ایران خودرو، «فرشاد مقیمی» در نشستی با مدیران ارشد مهرکام پارس، این شرکت را الگوی توسعه‌ای برای سایر شرکت های رقیب دانست و تصریح کرد: ظرفیت های مهرکام پارس، امکان توسعه هر چه بیشتر آن را فراهم کرده است و باید در این زمینه همچنان پیشرو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر سرمایه گذاری در طرح‌های توسعه‌ای مهرکام پارس تاکید و خاطرنشان کرد: ضروری است تا بر مبنای راهبردهای مشخصی،‌ در آینده، بازار محصولات این شرکت از نظر تنوع و کیفیت به ویژه در خارج از محدوده ایران خودرو، توسعه قابل توجهی یابد. 


مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو بر خروج مهرکام پارس از ماده ۱۴۱ قانون تجارت از طریق تجدید ارزیابی دارایی‌ها تاکید کرد و خطاب به مدیران این شرکت گفت: ظرف حداکثر دو ماه تمامی تشریفات را انجام و مجمع مربوط را برگزار کنید. اصلاح ساختار مالی نیز در دستور کار قرار گیرد.


مقیمی هدف از راه‌اندازی سایت‌های مهرکام پارس در خراسان و کرمانشاه را کاهش هزینه‌های لجستیک خواند و‌ افزود: برنامه‌ریزی دقیقی در این زمینه صورت گیرد تا اهداف پیش بینی شده در موعد مقرر محقق شود.


وی ادامه داد: همکاری با دانش‌بنیان‌ها در اولویت توسعه مهرکام‌پارس قرار گیرد و از توانمندی‌های این بخش بهره‌برداری شود.


مقیمی ضمن اشاره بر تعریف مسیرهای مختلف برای تزریق نقدینگی به مهرکام پارس با هدف رونق و جهش تولید، گفت: ضروری است تا پروژه‌های توسعه‌ای اولویت دار هر چه زودتر کلید بخورد،‌ ایران خودرو نیز از ظرفیت‌های نهفته موجود در این شرکت پشتیبانی خواهد کرد تا امسال جهش تولید را با همدلی و همراهی هم رقم بزنیم.


در این نشست، مدیرعامل مهرکام پارس نیز برنامه‌های توسعه‌ای و مشکلات و موانع موجود را تشریح کرد.


ناصر صمد زاده، کمبود نقدینگی،‌ هزینه بالای تولید با توجه به افزایش قیمت نهاده های تولید و شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت را از جمله مشکلات فعلی مهرکام پارس در سرمایه گذاری پروژه‌های توسعه‌ای عنوان کرد و گفت: در سال گذشته ۶۱۰ میلیارد تومان فروش داشته ایم که برای امسال دو برابر این عدد را هدف‌گذاری کرده‌ایم و با تحقق آن وارد محدوده زیان‌دهی نخواهیم شد.


وی افزود: در کیفیت محصولات نیز رشد قابل توجهی داشته‌ایم. در سال گذشته امتیاز کیفیت محصولات مهرکام پارس ۹۲.۵ بوده است.


صمدزاده از راه اندازی خط تولید دسته سیم‌های سپر عقب در سایت کرمانشاه خبر داد و گفت: تولید دسته سیم تمامی داشبوردها را در سال آینده در دستور کار قرار داده ایم.


وی افزود:‌ با تمامی مشکلات و موانع توانسته‌ایم تولید را نزدیک به برنامه هدف، جلو ببریم و پیش بینی می‌کنیم بیش از ۹۰ درصد از برنامه های امسال را محقق خواهیم کرد.


مدیرعامل مهرکام پارس،‌ توسعه بازار خدمات پس از فروش را از جمله برنامه های این شرکت عنوان و خاطرنشان کرد: ورود به بازارهای غیرخودرویی را نیز کلید زده ایم و برای توسعه بازار خودرویی برای محصولات خودروسازان دیگر نیز برنامه داریم.


در ادامه این نشست،‌ مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به‌همراه قائم مقام اجرایی و همچنین مدیرعامل ساپکو از خطوط تولید مهرکام پارس در بخش تولید سپر، خط رنگ، تزریق سبک و سنگین، تزیینات داخلی شامل داشبورد،‌ کنسول و رودری، صندلی سازی و سیستم تهویه مطبوع خودرو بازدید کردند.


گفتنی است، مهرکام پارس جزو نخستین شرکت های تولیدکننده اقلام تزیینی و تکمیلی خودرو بوده و برای تولید انواع سپر محصولات ایران خودرو،‌ انواع صندلی، داشبورد،‌ کنسول، رودری و سیستم تهویه با ایران خودرو همکاری می کند و علاوه بر تهران، سایت های مهرکام پارس، در دو شهر کرمانشاه و خراسان نیز درحال تامین اقلام مورد نیاز هستند.


درحال حاضر این شرکت با تولید روزانه نزدیک به شش هزار سپر، ۱۲۰۰ عدد صندلی و ۱۲۰ دستگاه سیستم تهویه که قابل افزایش تا ۴۵۰ دستگاه است، بخشی از نیازهای خطوط تولید ایران خودرو را تامین می کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خودرو خودرو قانون تجارت نقدینگی مهرکام پارس توسعه ای ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۵۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • نحوه تولید عطر، ادکلن و اسپری خوشبوکننده بدن در یک کارخانه فرانسوی (فیلم)
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران