Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی، نماینده جامعه فرهنگی قرآنی عصر کشور در همایش دبیران و رابطان قرآنی عصر شهرستان‌های استان کرمان با بیان اینکه باید موضوع قرآن کریم به معنای واقعی کلمه در دستور کار قرار گیرد، گفت: جلسات خانگی قرآن کریم، نقش‌ آفرین اهداف قرآنی در جامعه خواهند بود؛ بنابراین از اهمیت خاصی برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: استان کرمان دارای زیرساخت‌های خوبی در زمینه قرآن کریم هست و در این زمینه در جمع استان‌های موفق و برتر قرار گرفته؛ اما لزوم احیا و ایجاد جلسات جدید هم یک ضرورت خواهد بود.

مسئول جامعه فرهنگی قرآنی عصر کشور با تاکید بر مردمی بودن فعالیت‌های قرآنی گفت: تاریخ فعالیت‌های قرآنی بیانگر این مطلب است که پشتوانه‌های مردمی برای فعالیت‌های قرآنی باعث پایداری و ماندگاری بیشتر این فعالیت ها هست و نتایج خوبی را در پی داشته است،؛ لذا مردم و خیران برای هزینه‌های قرآنی، فعالیت داشته باشند؛ گرچه اعتبارات دولتی هم خوب است؛ اما مردم باید در فعالیت‌های قرآنی شریک و سهیم باشند.

فعالیت بیش از یک‌هزار جلسه قرآن خانگی در شهر کرمان

احمد فتحی، رئیس شورای قرآنی امام عصر (عج) استان کرمان گفت: در شهرستان‌های استان کرمان، دبیران و رابطان قرآنی فعالیت‌های گسترده‌ای را در ترویج فرهنگ قرآنی دارند و ما فقط در شهر کرمان بیش از یک‌ هزار جلسه قرآن خانگی فعال داریم.

او افزود: زیرساخت‌های خوبی در استان فراهم شده است و دوره‌های آموزشی مختلف و متعددی برای مربیان و اساتید قرآنی برگزار شده و طرح‌های جامعه قرآنی عصر کشور نیز در این استان با جدیت پیگیری و اجرایی شده است.

فتحی بیان کرد: قرآنی شدن جامعه از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند و زمینه‌سازی می‌کند تا جامعه را به حیات طیبه برساند و همکاران ما در استان برای رسیدن به جامعه‌ای قرآنی تلاش و فعالیت دارند و مسئولان نیز در این زمینه همراه خواهند بود.

او گفت: احیا، سازماندهی و شناسایی جلسات خانگی قرآن کریم در سطح استان انجام شده است و ایجاد طرح جامع فرهنگی قرآنی و شناسایی و ساماندهی فعالان قرآنی در دستور کار قرار دارد.

رئیس شورای قرآنی امام عصر (عج) استان کرمان بیان کرد: طرح مساجد به عنوان تراز فرهنگی، هدف دیگر این مجموعه است که اجرایی شده است؛ چرا که معتقدیم مساجد از رویکرد‌های اصلی خود فاصله گرفته‌اند و این مکان مقدس باید علاوه بر نماز و دعا، فعالیت‌های قرآنی بیشتری را داشته باشند.

در این گردهمایی دبیران و رابطان قرآنی عصر استان کرمان نیز به بیان دیدگاه‌ها و فعالیت‌های حوزه کاری قرآن کریم در شهرستان‌های استان پرداختند و بر فعالیت بیشتر در زمینه قرآنی همراه با رعایت دستور‌العمل‌های بهداشتی در دوران کرونا تاکید شد.

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فعالان قرآنی جلسات خانگی فعالیت های قرآنی استان کرمان قرآن کریم قرآنی عصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۸۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین از کمک سه میلیارد تومانی این نهاد برای بازسازی و تجهیز مهد قرآن کریم در این شهر خبر داد.

علی فرمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: در راستای تحقق سیاست‌های شورای ششم در حوزه فعالیت‌های قرآنی، اعضای شورا با مساعدت سه میلیارد تومانی برای تجهیز و بهسازی ساختمان مهد قرآن کریم موافقت کردند.

وی افزود: حمایت از فعالیت‌های قرآنی و ترویج فرهنگ قرآنی یکی از سیاست‌های مهم شورای ششم است که در مسیر تحقق آن تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته است و نباید از توسعه همه‌جانبه شهر قزوین از جمله ترویج فرهنگ قرآنی و توسعه آن در جامعه غافل بمانیم.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به مساعدت سه میلیارد تومانی شورای شهر قزوین پیرامون تکمیل و تجهیز ساختمان مهد قرآن کریم خاطرنشان کرد: سال گذشته اعضای شورا با لایحه شهرداری قزوین پیرامون خرید ساختمان دانشگاه آزاد واقع در خیابان دارایی و واگذاری آن به صورت اذن در انتفاع به مهد قرآن کریم استان موافقت کردند و در حال حاضر نیز برای ارائه خدمات مطلوب به جامعه قرآنی، مساعدت سه میلیارد تومانی برای تجهیز و مرمت این ساختمان را مصوب کردند.

فرمانی با اشاره به حذف کارت رفاهی ورزشی کارمندان شهرداری، تصریح کرد: به منظور ارتقای سلامت کارکنان شهرداری، کارت‌های رفاهی ورزشی از جمله استخر ارائه و پرداخت مبالغ نقدی در این ردیف حذف شود.

وی گفت: سال گذشته سرانه ورزشی که در قالب کارت‌های استفاده از استخر برای کارکنان شهرداری تعریف شده بود، حذف و در ازای این کارت‌ها مبالغ نقدی به حساب کارکنان واریز شد.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین افزود: این اقدام سبب شد تا سرانه ورزشی خانوار شهرداری حذف شود و پول‌های دریافتی در مسیر ورزش هزینه نشود. ضرورت دارد تا شهرداری قزوین مجدد کارت‌های استخر را برای استفاده کارکنان شهرداری در نظر بگیرد.

کد خبر 747781

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • قرآن همه چیز ماست
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است