Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا در کنفرانسی مطبوعاتی که جمعه برگزار شد گفت: ۷ یا ۸ کشور عربی دیگر هم با اسرائیل توافق عادی سازی روابط امضا میکنند که ازاین تعداد چند کشور در خاورمیانه هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در این کنفرانس مطبوعاتی در پی دیدارش با شیخ ناصر صباح الاحمد الجابر، پسر بزرگ امیر کویت مدعی شد: ۷ الی ۸ شور دیگر هم به امضا کنندگان توافق صلح با اسرائیل ملحق خواهند شد و ممکن است کویت هم در نهایت به این  کشورها بپیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ درباره طالبان افغانستان نیز گفت:" با طالبان به خوبی تعامل میکنیم.آنها بسیار محکم ، بسیار باهوش و بسیار سرنوشت ساز هستند ، اما شما می دانید که ۱۹ سال از آغاز جنگ می گذرد و آنها صریحاً از جنگ خسته شده اند."

مارک میدز، کارمند ارشد کاخ سفید روز جمعه گفت که کشورهای دیگری در خاورمیانه و خارج از آن احتمالا در آینده ای قابل پیش بینی گام مشابه امارات و بحرین بردارند.

میدوز اعلام کرد که پنج کشور دیگر "به طور جدی" در حال پیوستن به "توافقابراهیم" هستند که بر اساس آن صلح بین اسرائیل از یک طرف و امارات و بحرین از طرف دیگر برقرار شد.

این مقام آمریکایی اسامی این کشورها را فاش نکرد و گفت فقط سه کشور منطقه ای و دو کشور خارج از خاورمیانه هستند.

ترامپ که به دنبال پیروزس مجدد در انتخابات ماه نوامبر است ، مشتاق پایان دادن به طولانی ترین جنگ آمریکا است و دولت او ابراز تمایل کرده که از این امر به عنوان راهی برای افزایش شانس دستیابی به توافق صلح در افغانستان استفاده کند.

ایالات متحده در تلاش است نیروهای خود را تا ماه مه ۲۰۲۱ از افغانستان خارج کند. دولت افغانستان و طالبان پس از مراسم افتتاحیه با حضور مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده در روز شنبه ، اولین جلسه رسمی خود را به عنوان بخشی از مذاکرات صلح در روز دوشنبه برگزار کردند.

درباره سوریه نیز رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده ممکن است در مورد مسئله میادین نفتی در شرق سوریه با کردها گفتگو کند.

ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی گفت: "من موفق شدم نفت را پس انداز کنم." ما نیروهایی داریم که از نفت محافظت می کنند در حالی که ما در خارج از سوریه هستیم. این احتمال وجود دارد که ما در مورد نفت با کردها گفتگو کنیم و خواهیم دید که چگونه پایان خواهد یافت و سپس ترک خواهیم کرد."

ترامپ هیچ توضیحی در مورد جزئیات این گفتگوی احتمالی، احزاب احتمالی برای شرکت در آن و یا هیچ تاریخی برای آنها ارائه نداده است.

رئیس جمهور آمریکا از خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه خبر داده بود ، در حالی که برخی نیروها برای "محافظت" از تاسیسات نفتی و اطمینان از درآمد کردها از کردها ، در شرق سوریه باقی می مانند.

در اواخر ماه ژوئیه لیندزی گراهام سناتور آمریکایی اعلام کرد که توافق نامه ای بین یک شرکت آمریکایی و کردها در شمال شرقی سوریه در مورد توسعه میادین نفتی در منطقه منعقد شده است.

وی تأکید کرد بر اینکه حضور نظامی آمریکا در سوریه و عراق کاهش می یابد و کمتر از ۴ هزار سرباز در افغانستان باقی می مانند.

ترامپ در مورد انتخابات آینده بار دیگر گفت: "ارسال برگه های رای گیری از طریق پست عادی منجر به تقلب در نتایج انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد."

ترامپ همچنین در کنفرانس مطبوعاتی خود در کاخ سفید فاش کرد که "پیشرفت زیادی در کشف واکسن برای مقابله با ویروس کرونا حاصل شده است."

رئیس جمهور آمریکا ، جو بایدن ، رقیب دموکرات خود در انتخابات را متهم کرد که تلاش می کند "تلاش های ما برای پیشبرد رسیدن به یک واکسن قابل اعتماد را تضعیف کند".

ترامپ همچنین اظهار داشت که "واکسن با تکیه بر ارتش ظرف ۲۴ ساعت پس از تأیید توزیع خواهد شد و ما تا پایان سال جاری ۱۰۰ میلیون دوز تولید خواهیم کرد و اطمینان خواهیم داد که تا آوریل سال آینده به کل مردم ایالات متحده می رسد."

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ عادی سازی روابط با اسرائیل طالبان رئیس جمهور آمریکا ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران خبر داد و نوشت که در این گفتگو بر اهمیت کاهش تنش‌ها در منطقه تاکید کرده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بورل با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: با حسین امیرعبداللهیان گفتگو کردم تا بار دیگر بر اهمیت خویشتنداری و تنش زدایی در منطقه تاکید کنم.

وی در سایه ادعا‌ها علیه برنامه صلح‌آمیز اتمی کشورمان، به «ضرورت ادامه همکاری‌ها در زمینه منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» هم اشاره کرد.

برنامه اتحادیه اروپا برای تشدید سیاست شکست خورده تحریم ایران در پی عملیات وعده صادق، از دیگر موضوعاتی است که به گفته بورل در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان مورد بحث قرار گرفت. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت: «من تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران را توضیح دادم.»

اتحادیه اروپا در تداوم سیاه‌نمایی غرب علیه دفاع مشروع کشورمان دربرابر اقدام تجاوزکارانه رژیم تروریستی صهیونیستی قصد دارد تا تحریم‌ها علیه ایران را تشدید کند. وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا هفته پیش در این زمینه به توافق رسیدند.

به گفته بورل تحریم‌های جدید، ممنوعیت انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و صادرات آن به آنچه گروه‌های نبابتی ایران در منطقه خواند، شامل می‌شود. جزئیات این تحریم‌ها تا زمان انتشار این خبر، به صورت رسمی اعلام نشده است.

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه‌ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است، اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

امیرعبداللهیان پیشتر در واکنش به تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: مایه تأسف است که اتحادیه اروپا در ایجاد محدودیت غیرقانونی بیشتر علیه ایران سریع تصمیم می‌گیرد، فقط به این دلیل که ایران از حقش برای دفاع از خود در برابر تجاوزات گستاخانه رژیم اسرائیل استفاده کرده است.

وی گفت: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند. در حالی که رژیم اسرائیل به نسل‌کشی فلسطینیان با ارتکاب جنایات جنگی ترکیبی و حملات موشکی و ایجاد قحطی ادامه می‌دهد، واکنش اتحادیه اروپا به آن تقریباً چیزی بیش از کلمات توخالی نیست.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: اتحادیه اروپا باید مسئولانه عمل کرده و رژیم اسرائیل را تحریم کند.

دیگر خبرها

  • ملاقات وزرای خارجه ایران و مصر در گامبیا/ اهتمام قاهره برای تداوم گفتگو با تهران
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • از پیشرفت در مذاکراه تا ضرب‌الاجل اسرائیل/ گفتگو در مرز خوش‌‎بینی و بدبینی جریان دارد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟
  • دیدار رهبر اپوزیسیون اسرائیل با وزیر خارجه امارات
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد