Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به "افزایش ۴ تا ۵ برابری قیمت کود شیمایی" گفت: دولت با طرح افزایش قیمت خرید تضمینی گندم مخالف است ولی مجلس طرحی برای افزایش این قیمت در دست تصویب دارد. - اخبار استانها -

علیرضا نظری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، بااشاره به افزایش قیمت نهاده‌های دامی و همچنین گرانی کود کشاورزی اظهار داشت: کشت پاییزه کشاورزان آغاز شده که البته ما در بحث کودهای شیمیایی در مورد اوره مورد نیاز که تولید داخلی دارد مشکلی نداریم بلکه درباره فسفات و پتاسه که دارای واردات هستند دچار دغدغه‌هایی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این درحالیست که دولت برای تامین ارز آنها دچار محدودیت است و باید با ارز نیمایی 20 هزار تومان این کودها را وارد کنیم بنابراین کود شیمیایی که با قیمت 90 تا 110 هزار تومان در سال گذشته عرضه می‌شد امروز با قیمت 470 تا 520 هزار تومان در کشور توزیع می شود زیرا مبنای آن ارز نیمایی است، بنابراین برای رفع نگرانی کشاورزان عزم جدی وجود دارد که این یارانه حذف شود ولی در قیمت محصولات کشاورزی این مابه التفاوت جبران شود.

نماینده مردم خمین در مجلس تصریح کرد: درهمین راستا هفته گذشته طرح دوفوریت افزایش قیمت  خرید تضمینی از کشاورزان تصویب شد و کلیات آن نیز به تصویب رسید و پیشنهادی هم درهمین راستا از سوی وزارت جهادکشاورزی به شورای اقتصاد ابلاغ شد ولی صحبت هایی  مبنی برمخالفت با نظر وزارت جهادکشاورزی صورت گرفت، خوشبختانه کلیات طرح از صحن مجلس عبور کرده و جزئیات آن نیز یکشنبه مورد بررسی قرار می گیرد و تصویب خواهد شد.

توزیع کود اوره دولتی با اولویت کشاورزانی که محصولات اساسی تولید می‌کنندحذف ارز دولتی برای واردات کود و سموم شیمیایی سبب افزایش کشت محصولات آب‌دوست می‌شود

نظری بیان کرد: در همین راستا شورایی متشکل از وزیر جهادکشاورز، دو نماینده مجلس به عنوان ناظر، دو کشاورز به عنوان نماینده کشاورزان، نماینده اتاق بازرگانی دربخش خصوصی و دربخش تعاون تشکیل می شود، انشالله با این طرح دغدغه کشاورزان در افزایش قیمت کود و نیازهای کشاورزی حل شود و فرآیند قیمت گذاری از سوی شورای اقتصاد ساماندهی شود.

وی ادامه داد: دراین طرح دوفورتی خرید تضمینی گندم از سال آینده اگر مبنا خرید 4500 تا 5 هزار تومان باشد، متناسب با قیمت تمام شده و همچنین سود متعارفی است که باید برای کشاورز لحاظ شود و همین پیشنهاد از سوی وزارت جهادکشاورزی به شورای اقتصادداده شده ولی ظاهرا دولت به دنبال چانه زنی و براساس همان قانون گذشته خرید تضمینی 3200 تا 3600 تومان است.

عضو کمیسیون کشاورزی خاطرنشان کرد: وزیر جهادکشاورزی نیز مصوبه جلسه را به عنوان اعتراض امضا نکرده و طرح دوفوریتی نیز به همین منظور بوده که دولت قبل از اینکه قیمت تضمینی گندم را اعلام کند، یک ساز و کارجدید برای قیمت گذاری شروع کند.

انتهای پیام/711/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خرید تضمینی افزایش قیمت تضمینی گندم هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین تاکنون بیش‌از ۱۰ هزار ۱۲۶ تن گندم از کشاورزان شهرستان‌های جنوبی استان خریداری شده است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: از دهه دوم فروردین تاکنون بیش‌ از 10 هزار 126 تن گندم از کشاورزان شهرستان‌های جنوبی استان سیستان و بلوچستان خریداری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در سال زراعی جاری 35 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت 10 درصد از گندمزارهای سیستان و بلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از 150 دستگاه کمباین بومی و مهاجر و 600 دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و  16 مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش‌بینی و آماده خدمت‌رسانی هستند.

سیدحسینی اظهار داشت: در سال زراعی گذشته 32 هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان 70 هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند