Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده هوانیروز ارتش گفت: اخیرا رزمایش ذوالفقار انجام شد که خدارا شکر بازدارندگی فراوانی برای همه دشمنان ایران داشت. این رزمایش به دشمنان ما فهماند که در ایران به ویژه در خلیج فارس جای جولان دادن نیست.

به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، طی سخنانی در برنامه صبح بخیر ایران، از فعالیت های تاثیر گذار هوانیروز در دوران دفاع مقدس و حوادثی چون زلزله و سیل گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، مستشاران آمریکایی هنگام فرار از ایران گفتند، ما به زودی باز می گردیم، چراکه شما ایرانیان توان مدیریت ناوگان هوایی را ندارید. این جمله مستشاران، غرور هر ایرانی را خدشه دار می‌کند. الان بیش از 40 سال از آن روزها گذشته و ناوگان ارتش جمهوری اسلامی ایران، ماموریت هایش را به بهترین شکل انجام می‌دهد.

فرمانده هوانیروز درباره فعالیت های هوانیروز ارتش در دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: با آغاز جنگ تحمیلی، هوانیروز در غرب و جنوب غرب، عملیات های بزرگی انجام داد. پس از انقلاب اسلامی، بسیاری از نیروهای نظامی مشغول فعالیت های انقلابی بودند؛ به این دلیل دوران دفاع مقدس، تجربه بزرگی برای ما بود.

امیر سرتیپ دوم قربانی ادامه داد: هوانیروز در این شرایط کاری کرد که دشمن متحیر ماند. طبق گفته شهید کشوری، صدام فکر همه جای جنگ را کرده بود، جز هوانیروز. هوانیروز در جنگ تحمیلی نقش بی بدیلی داشت. تانک های دشمن، لقمه چرب و نرم هوانیروز بودند؛ به طوری که در یک عملیات هوانیروز ارتش بیش از 48 تانک دشمن را منهدم کرد.

امیر سرتیپ دوم قربانی افزود: در بسیاری از عملیات ها، مسیرهای زمینی به دست دشمن مسدود شده بودند؛ در این زمان بالگردهای ما با عملیات های بزرگ و موفق مسیر پیش روی را برای نیروی زمینی، بسیجیان و سپاهیان فراهم کردند. نمی توانید عملیات سنگین و بزرگی را در دوران دفاع مقدس پیدا کنید که هوانیروز نقش تاثیر گذاری در آن نداشته باشد. واقعا هوانیروز یگانی منحصر به فرد در دوران جنگ بود.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه به پیشرفت این یگان پس از جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: هوانیروز به صورت تیمی فعالیت می کند. برای پرواز بالگردها تعداد زیادی از افراد دخیل هستند و برنامه ریزی های دقیقی انجام می شود. ما در ابتدای جنگ شاید 10 استاد خلبان در 7 پایگاه داشتیم. الان بیشترین و بهترین اساتید آموزشی را داریم. بچه های هوانیروز در دوران دفاع مقدس شرایط لازم برای تربیت و آموزش دیدن، نداشتند اما با شعار «ما می توانیم» کار را جلو بردند. نکته قابل توجه اینجاست که هوانیروز در همه عملیات ها شرکت کرد و هیچ شکستی نداشت؛ این یک معجزه بزرگ است.

این رزمنده دوران دفاع مقدس ادامه داد: یکی از شکفت انگیزترین کارها که مقام معظم رهبری هم به آن اشاره کردند، این بود که هوانیروز با امکانات کم، یک فروند هواپیمای پیشرفته دشمن را منهدم کرد. مقام معظم رهبری فرمودند هوانیروز تجسمی از نیروهای ایده آل در یک ارتش مکتبی، فکری و عقیدتی است. امیر سرلشگر موسوی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران فرمودند هوانیروز می تواند برای نظام آبرو کسب کنند.

امیر سرتیپ دوم قربانی درباره خودکفایی هوانیروز در دوران تحریم‌های خصمانه دشمن اظهار کرد: ما 40 سال است که از طرف دشمن تحریم‌های مختلفی از جمله تحریم نظامی را تجربه کردیم. سیستم بالگردها بسیار پیچیده است و تعمیر و نگهداری سختی دارد. خوشبختانه امروز به جایگاهی رسیدیم که نه تنها برای تولید قطعات به کشوری نیاز نداریم، بلکه می توانیم به کشورهای دوست کمک کنیم و قطعاتی را در اختیار آن ها قرار دهیم. با کمک دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان به اینجا رسیدیم.

وی درباره دیگر پیشرفت های هوانیروز بیان کرد: یکی از دغدغه های ما در سال های قبل، پروازِ شب بود. در دنیا فقط چند کشور می توانند این کار را انجام دهند. الان هوانیروز ارتش به جایگاهی رسیده است که می تواند در شب هم پرواز کند و در زمان لازم به کمک مردم برسد.

فرمانده هوانیروز با اشاره به فعالیت های این نیرو در زمان وقوع بلایای طبیعی، گفت: هوانیروز برای مقابله با بلاهای طبیعی از قبل برنامه ریزی کرده است.  در دوران وقوع زلزله و سیل اخیر، به اندازه دوران جنگ پرواز کردیم. ما در زمان زلزله بسیاری از مصدومان و زخمی ها را نجات دادیم. هوانیروز به عنوان یگان پیشرو در حوادث طبیعی بوده است.

امیر سرتیپ دوم قربانی در پایان ضمن اشاره به قدرت نظامی هوانیروز، گفت: اخیرا رزمایش ذوالفقار انجام شد که خدارا شکر بازدارندگی فراوانی برای همه دشمنان ایران داشت. این رزمایش به دشمنان ما فهماند که در ایران به ویژه در خلیج فارس جای جولان دادن نیست. ارتش و سپاه در کنار هم کاری کردند که ایران به یک کشور امن تبدیل شود. خدا را شکر هوانیروز هیچ ترسی از مقابله با دشمن ندارد.
 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرمانده هوانیروز ارتش خليج فارس رزمایش ذوالفقار 99 دفاع مقدس امیر سرتیپ دوم قربانی فرمانده هوانیروز دوران دفاع مقدس هوانیروز ارتش عملیات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران

تین نیوز

4 کشور منطقه (ترکیه، عراق، امارات و قطر) برای ساخت مسیر جدید ترانزیتی اتصال اروپا به خاورمیانه توافق کردند.

به گزارش تین نیوز به نقل از عصرایران، مقامات عراق، ترکیه، قطر و امارات، یادداشت توافق برای ساخت مسیر ترانزیتی "راه توسعه" امضا کردند. این مسیر، اروپا را از طریق خاک ترکیه و عراق، به خلیج فارس متصل می کند. این مسیر از ایران عبور نمی کند.

امضای این یادداشت توافق روز دوشنبه توسط وزیران 4 کشور ترکیه، عراق، امارات و قطر در حضور سران ترکیه (اردوغان) و عراق (السودانی) در بغداد انجام شد.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در سفر رسمی دیروز دوشنبه به بغداد و اربیل سفر کرد. این اولین سفر رئیس جمهوری ترکیه به عراق بعد از 13 سال بود.

این یادداشت توافق از طرف عراق توسط وزیر حمل و نقل (رزاق محیبس)، از طرف ترکیه توسط وزیر حمل و نقل و زیرساخت ( عبدالقادر اورال اوغلو)، از طرف قطر توسط وزیر حمل و نقل ( جاسم بن سیف السلیتی ) و از طرف امارات توسط وزیر انرژی و زیرساخت (سهیل محمد المزروعی) امضا شد.

دفتر نخست وزیر عراق اعلام کرد این پروژه به دستیابی به یکپارچگی اقتصادی و تلاش برای اقتصاد پایدار بین شرق و غرب، به تحریک رشد اقتصادی و تقویت روابط همکاری های منطقه ای و بین المللی کمک خواهد کرد. همچنین این طرح در مسیر افزایش تجارت بین المللی، تسهیل تحرک و فعالیت های اقتصادی، تجارت و ایجاد یک مسیر جدید حمل و نقل رقابتی و افزایش رونق اقتصادی بازرگانی کمک می کند.

امضای یادداشت توافق میان وزیران 4 کشور برای طرح راه توسعه - قصر جمهوری - بغداد

نخست وزیر عراق هم گفت: راه توسعه تنها کوتاه کردن فاصله نیست، بلکه به پل ارتباطی میان مردم و فرهنگ‌های منطقه تبدیل می‌شود و از امنیت و ثبات در منطقه حمایت می‌کند. وی افزود: این یادداشت تفاهم شامل اقدام کشورهای امضا کننده برای تعیین چارچوب های لازم برای اجرای طرح راه توسعه است.

راه توسعه

"راه توسعه" شامل دو مسیر زمینی خودرویی و راه آهن است که جنوب ترکیه را از نقطه مرزی فیشخاپور کردستان عراق به جنوب این کشور (بصره - بندر فاو) به خلیج فارس متصل می کند. این نزدیک ترین و سریع ترین مسیر اتصال اروپا به خلیج فارس است که از خاک ترکیه و عراق می گذرد.

فیشخاپور مرز کردستان عراق و جنوب ترکیه و در نزدیکی مرز سوریه است.

وزیر حمل و نقل و زیرساخت های ترکیه ( عبدالقادر اورالوغلو) روز یکشنبه گفت: با تکمیل پروژه "راه توسعه" که از ترکیه و عراق می گذرد، روند حمل و نقل کالا را 25 روز کاهش می یابد.
وی توضیح داد: حرکت کشتی‌های عبوری از کانال سوئز 35 روز و از جنوب افریقا بیش از 45 روز طول می‌کشد اما اگر راه توسعه تکمیل شود، این زمان به 25 روز کاهش می‌یابد.

عراق سال گذشته هزینه این طرح را  17 میلیارد دلار اعلام کرد.

امضای یادداشت توافق میان وزیران 4 کشور برای طرح راه توسعه - قصر جمهوری - بغداد

این مسیر ترانزیتی برای انتقال کالا میان ترکیه و کشورهای جنوب خلیج فارس است اما می تواند بخشی از مسیر اتصال شرق - غرب جهان نیز باشد. این مسیر همچنین می تواند به عنوان جایگزینی برای مسیر کنونی کانال سوئز و دریای سرخ مطرح شود.

با درگیری های ارتش امریکا و حوثی های یمن (انصارالله) در دریای سرخ و تنگه باب المندب، راه توسعه، از اهمیت بیشتری برخوردار می شود.

این مسیر از طریق جاده زمینی و راه آهن، جنوب ترکیه را به جنوب عراق و خلیج فارس متصل می کند.
 طول جاده زمینی و راه آهن در داخل عراق 1200 کیلومتر است.
 هزینه پروژه حدود 17 میلیارد دلار است. 10.5 میلیارد دلار برای ساخت راه آهن برقی و 6.5 میلیارد دلار برای جاده زمینی است.
این پروژه در 3 مرحله تکمیل می شود که مرحله اول در سال 2028، مرحله دوم در سال 2033 و مرحله سوم در سال 2050 به پایان می رسد.
این پروژه در مرحله اول 100 هزار فرصت شغلی و پس از اتمام، یک میلیون شغل ایجاد می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • خلیج فارس جزو هویت ملی ایران
  • دشمن همواره در تلاش است نام خلیج فارس را تغییر دهد
  • من خلبان نیستم رسکیومن ارتشم! از سرهنگ بازنشسته هوانیروز  ارتش تا عمو کاووس «نون خ»
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی