Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@20:51:41 GMT

رشد 13 درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۲۵۳۸

رشد 13 درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت: از ابتدای سال تاکنون شاهد صادرات 1.4میلیارد دلاری کالاهای غیرنفتی از استان بودیم که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد رشد دارد.

علی جهانگیری در جلسه کارگروه توسعه غیرنفتی استان، اظهار کرد: این میزان رشد با وجود محدودیت‌های حمل و نقل در مبادی ورودی و خروجی کشورهای مختلف به خاطر بیماری کرونا و تحریم‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در تلاش هستیم آن بخش از واردات که مربوط به تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی است، با مشکل روبه‌رو نشود.

وی در بخش دیگیری از سخنان خود با اشاره به نقش حیاتی بخش خصوص در توسعه صادرات، اظهار کرد: در کنار سازمان‌های دولتی و خدمت رسان مهم‌ترین عامل تحلیل موضوعات توسعه اقتصادی، تشکل‌های صنعتی و تجاری بخش خصوصی است.

معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: اتاق بازرگانی مسئولیت بسیار مهمی در گردآوری اطلاعات مورد نیاز بازرگانان و تجزیه تحلیل بازارهای تجاری دارد.

وی گفت: تعیین مسیر دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های هرچند متعدد و یا متناقض در فضای کسب و کار فعلی برعده بخش خصوصی و انجمن‌های تولیدی و صنعتی است و برای اصلاح امور نیاز به ارتباط بیشتر بخش خصوصی و دولتی در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها داریم.

جهانگیری، خطاب به مدیران اجرایی دستگاه‌های دولتی نیز گفت: برای توسعه صادرات نیاز به تلاش شبانه روزی داریم و وقت کاری در اداره صادرات یک سازمان دولتی محدود به ساعات اداری نیست.

وی در خصوص برنامه اجرایی نمایشگاه بین‌المللی تبریز در نیمه دوم سال، تشریح کرد: پایان هر سال برنامه سال آینده نمایشگاه بین المللی ضمن طرح در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان مورد بررسی قرار می‌گیرد که برنامه این نمایشگاه در نیمه اول سال ۹۹ به‌خاطر شیوع بیماری کرونا دستخوش تغییرات بسیاری شد.

وی ادامه داد: برای شش ماهه دوم سالجاری، عمده نمایشگاه‌های تخصصی مورد تصویب قرار گرفت و تنها برگزاری دو یا سه مورد از نمایشگاه‌ها که جنبه عمومی داشت، مشروط به کاهش بیماری و هماهنگی با ستاد استانی مقابله با کرونا شد.

به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت معدن و تجارت استان، وی گفت: با وجود توافقنامه‌ تجاری بین ایران و اعضای اتحادیه اوراسیا انتظار داریم صادرات کشور و استان از طریق گمرک نوردوز افزایش یابد که باید زیرساخت‌های لازم از سوی دستگاه‌های مختلف در این گمرک فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آذربايجان شرقي صادرات غيرنفتي صادرات توسعه پایدار آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح روز چهارشنبه در مراسم گشایش نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات تبریز، افزود: نشان تجاری باید به گونه‌ای باشد که مردم در داخل و خارج کشور آن را بشناسند، اگر محصولی با نشان تجاری در دنیا شناخته شده و مردم به آن اعتماد کنند یعنی تولید پایدار است.

وی ادامه داد: محصول دارای نشان تجاری اگر بازارسازی نشود، ناقص بوده و احتمال دارد در مسیر صعودی تولید زمین بخورد.

وی با بیان این‌که تولید باکیفیت، ساختن نشان تجاری مؤثر و قابل اعتماد برای دنیا و بازارسازی سه اصل مهم در صنعت شیرینی و شکلات است، گفت: کار نمایشگاه‌ها نیز بازارسازی است و طراحی یک نمایشگاه خوب بین المللی موجب می‌شود تا بتوانیم محصول خود را به دنیا عرضه کنیم.

رحمتی با اشاره به اینکه این نمایشگاه پس از ۱۷ دوره برگزاری در کشور برای نخستین بار در تبریز برگزار شده است، افزود: این نمایشگاه اکنون به جای اصلی خود بازگشته است و آذربایجان شرقی، قطب صنایع غذایی و محصولات شیرینی و شکلات در کشور است.

وی ادامه داد: تقریباً ۱۰۰ درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی بوده و سالانه ۲۱۵ هزار تن صادرات به ۷۹ کشور خارجی انجام می‌گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم توجه به انعکاس رسانه‌ای نمایشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: با معرفی محصولات و دستاوردهای نمایشگاه‌ها از طریق رسانه و شبکه‌های مجازی که امروز در موضوع بازارسازی نقش قابل توجهی را ایفا می‌کنند، می‌توان شاهد توسعه بازار صنایع بود.

کد خبر 6087201

دیگر خبرها

  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی