Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-30@10:37:00 GMT

در دوران جدید باید زندگی مان را با سبک جدید بنیانگذاری کنیم

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۳۱۹۰

‍‍‍‍‍‍

رئیس جمهور گفت: حتی اگر واکسن کرونا هم در دسترس قرار بگیرد، باید با تغییر سبک زندگی، زندگی مان را با سبک جدید بنیانگذاری کنیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  آقای روحانی امروز (شنبه) در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر افزایش مراقبت‌ها در برابر ویروس کرونا و آنفلوآنزا و شیوع برخی از بیماری‌ها از جمله شبه ذات الریه در تعدادی از کشور‌های همسایه، افزود: احتمال اینکه این بیماری، چون در همسایگی ماست، وارد کشورمان شود، وجود دارد که البته ما باید تمام مراقبت‌ها را در این زمینه انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس جمهور گفت: ما وارد فصلی می‌شویم که باید همه مراقبت‌ها را بالا ببریم، مردم ما اطلاع دارند که بالای ۳۰ میلیون نفر در جهان به کرونا مبتلا شدند و نزدیک به یک میلیون نفر هم جان خود را از دست دادند.  آقای روحانی با اشاره به مشکلات ناشی از ویروس کرونا در مسائل روحی، روانی و جان مردم، گفت: این بیماری در اقتصاد، فرهنگ و آموزش جامعه تاثیرگذار است که امروز با همه گیری خود دنیا گرفتار کرده است.  رئیس جمهور با اشاره به اینکه در این زمینه اقدامات مهمی را انجام داده ایم و باز هم باید بر برخی از اقدامات تاکید کنیم و با مراقبت بیشتر و دقت بیشتر کار را به پیش ببریم، گفت: در دوران کرونا و پسا کرونا که ما مدتی درگیر آن خواهیم بود، سرمایه گذاری‌ها شکل متفاوتی به خود گرفته است و ما هم در کشورمان باید همین کار را انجام دهیم. آقای روحانی در ادامه گفت: امروز سرمایه گذاری در بخش سلامت، بهداشت، اقتصاد دانش بنیان، اقتصاد دیجیتالی و دولت الکترونیک را باید تشدید کنیم، سرمایه گذاری‌ها از برخی از امور باید به سمت این بخش‌ها هدایت شوند که ضرورت دارند.  رئیس جمهور با اشاره به اینکه حرکت در این بخش‌ها باعث تغییر در زندگی و اقتصاد خواهد شد، گفت: باید سبک زندگی با توجه به بیماری کرونا تغییر کند، ما باید سبک زندگی را سبک زندگی میان مدت و بلندمدت ببینیم و باید تمام امسال را مدنظر قرار دهیم، حتی ممکن است سال آینده نیز نیاز باشد همه اصول بهداشتی را مراعات کنیم.  آقای روحانی گفت: باید زندگی مان را با سبک جدید بنیانگذاری کنیم، حتی اگر واکسن هم در دسترس قرار بگیرد، باید باز سبک زندگی ما ادامه پیدا کند. رئیس جمهور با اشاره به آمار تعدادی از استان‌ها در زمینه بیماری کووید ۱۹ گفت: در این آمار دیده شد که در برخی استان‌ها کسانی که پیش از این کرونا گرفته و بهبود یافته بودند، دوباره در بیمارستان بستری شدند.  آقای روحانی افزود: این موضوع، واکسن را نیز زیر علامت سوال قرار می‌دهد که اگر واکسن آمد، چقدر تاثیر خواهد داشت؟ کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: رئیس جمهور ، جلسه ستاد کرونا ، سبک زندگی ، مقابله

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: رئیس جمهور جلسه ستاد کرونا سبک زندگی مقابله آقای روحانی رئیس جمهور سبک زندگی زندگی ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۳۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • یک ملی پوش والیبال لیگ ملت‌ها را از دست داد
  • شوک به تیم ملی: ستاره ایران VNL را از دست داد
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند