Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین مدنی، اظهار داشت: بنیاد برکت برای افتتاح، احیا و حمایت از ۲۰۰ کارگاه تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، ۴۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است. این میزان سرمایه‌گذاری، تولید ۸۰۰ هزار جامدادی و ۷۰۰ هزار کیف و کوله را در این کارگاه‌ها به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: افتتاح و احیای این تعداد کارگاه تولیدی، علاوه بر رونق تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی و اختصاص سهم بیشتری از بازار به محصولات تولید داخل، باعث فراهم آمدن فرصت‌های کسب و کار برای ۲ هزار نفر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از ۳ سال گذشته در قالب پویش «مشق احسان» به حوزه نوشت‌افزار ورود کرده و باعث تحول در این حوزه شده است.
مدنی با اشاره به خریداری و توزیع یک میلیون بسته نوشت‌افزار ایرانی اسلامی میان دانش‌آموزان مناطق محروم خاطرنشان کرد: مقرر شد که بنیاد برکت نیز با افتتاح، احیا و حمایت از واحدها و کارگاه‌های تولیدی نوشت‌افزار ایرانی اسلامی به این حوزه ورود جدی داشته باشد.

وی یادآور شد: هر چند ورود به این حوزه جزو وظایف سازمانی بنیاد برکت نیست اما با توجه به دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب و فعالیت‌های جوانان انقلابی و جهادی در زمینه تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، بر آن شدیم تا به این حوزه ورود کنیم.

«هرمز» اولین روان‌نویس ایرانی 

مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر فعال شدن حوزه‌های مغفول‌مانده در تولید نوشت‌افزار بیان کرد: امسال را با افتتاح و احیای ۲۰۰ کارگاه آغاز کردیم و سال آینده حتما در تولید محصولات مغفول مانده نوشت‌افزار ایرانی اسلامی ورود جدی خواهیم داشت.

مدنی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر تولید روان‌نویس ایرانی اظهار امیدواری کرد که تا سال ۱۴۰۰ اولین روان‌نویس تولید داخل با برند «هرمز» تولید و روانه بازار شود.

وی تاکید کرد: بنیاد برکت امسال با ایجاد ۸۰ کارگاه، احیای ۳۰ کارگاه و حمایت از ۹۰ کارگاه تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی که به دلیل شیوع کرونا با رکود مواجه بودند، گامی اساسی را در افزایش سهم محصولات ایرانی اسلامی از بازار نوشت‌افزار برداشته است.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: یک اتفاق خوب در مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت این است که همیشه نگاه‌شان به فکر و دست مردم بوده و از ایده‌ها و توانمندی‌های مردم و گروه‌های مردمی و جهادی استقبال و استفاده کرده‌اند.

مدنی با تاکید بر توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر نیروسازی گفت: باید به شکل شبکه‌ای از ظرفیت‌های کشور در حوزه‌هایی همچون تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، پوشاک و پرورش آبزیان بهره برد.

۱۵۰ مدرسه برکت آماده تحویل است

وی در تشریح اقدامات بنیاد برکت در سال جاری عنوان کرد: در چند روز آینده ۱۵۰ مدرسه جدید برکت را تحویل می‌دهیم. همچنین ایجاد ۱۸۵ هزار شغل را برای امسال هدف‌گذاری کرده‌ایم که از این تعداد، ۶۰ هزار شغل تا به امروز محقق و مابقی نیز شناسایی شده است. امیدواریم که با این طرح‌های اشتغال‌زایی برکت، واردات گوشت قرمز به کشور را تا ۲۵ درصد کاهش دهیم. 

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان خاطرنشان کرد: ما در حوزه‌های مختلفی ورود کرده و فعالیت‌های گسترده‌ای را به انجام رسانده‌ایم تا بتوانیم انتظارات رهبر معظم انقلاب را برآورده کنیم. هر چند تا رسیدن کامل به این هدف متعالی، فاصله زیادی داریم.

کد خبر 5027291

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری بنیاد برکت نوشت افزار وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهرداری تهران ویروس کرونا کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی وضعیت راهها پیش بینی وضعیت هوا پلیس راهور ترافیک سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آیت الله سید ابراهیم رئیسی متروی تهران تولید نوشت افزار ایرانی اسلامی مدیرعامل بنیاد برکت کارگاه تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرمانی بعد از ظهر شنبه در دومین نشست «رودررو با مسئولین» که با هدف مطالبه گری اصحاب رسانه از مسؤولین و به همت بسیج رسانه برگزار شد اظهار کرد: شورا رسانه گریز نیست و حتی به دنبال پخش آنلاین جلسات شورای شهر بودیم.

وی افزود: حوزه مدیریت شهری حوزه بازی سیاسی نیست و به همین جهت هیچ محدودیتی در ارتباط با رسانه‌های همسو و غیر همسو نداشتیم و تلاش کردیم تا از ظرفیت همه اصحاب رسانه استفاده کنیم.

رئیس شورای شهر قزوین بیان کرد: در هنگام بررسی بودجه سالانه با حدود ۴۰۰ نفر از اقشار جامعه بدون در نظر گرفتن نگاه‌های سیلسی نامه نگاری کردم تا تظرات و ایده‌های خود را مطرح کنند و این نشان از نگاه ما برای استفاده از خرد جمعی اقشار مختلف است.

وی تاکید کرد: معتقد به ارتباط با همه دستگاه‌های اجرایی هستیم و از همین رو بدون هیچ واهمه و نگاه پوپولیستی و تبلیغاتی به تعامل با مدیریت ارشد استان پرداخته‌ایم.

فرمانی بیان کرد: حفظ باغستان سنتی از اولویت‌های شورای شهر بوده و در این زمینه شاهد رشد بودجه این سازمان در سالهای اخیر و با حمایت شورای اسلامی شهر بوده‌ایم.

رئیس شورای شهر قزوین ادامه داد: در حوزه احیای بوستان‌های شهر نیز برنامه ریزی جدی صورت گرفت و امروز شاهد احیای بوستان دهخدا هستیم و در گام بعدی نیز بوستان‌های الغدیر و ملت احیا خواهند شد.

وی در پایان یادآور شد: در حوزه انتصابات مدیران شهرداری اختیاری نداریم اما بارها نسبت به انتصابات تذکرات لازم را به شهردار داده‌ایم.

کد خبر 6090202

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • به برکت نگاه اسلام، شاهد ارتقای جایگاه کار و کارگر پس از انقلاب هستیم
  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی