Web Analytics Made Easy - Statcounter

در کشور کرونا شدت گرفته است. همین قضیه کادر درمان خسته کشور را بیش از پیش تحت تاثیر قرار داده و در کیفیت خدمات‌رسانی و پذیرش بیماران تاثیرگذار است. از سوی دیگر با آغاز فصل سرما بیم شیوع آنفلوآنزا نیز از دیگر دغدغه‌های مردم و تیم درمان محسوب می‌شود.

واکسن آنفلوآنزا را باید سالی یکبار تزریق کرد

مینو محرز، عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا گفت: واکسن آنفلوآنزا را باید سالی یکبار تزریق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته مصونیت این واکسن باعث شده تا فرد ۶ ماه تا یک‌سال برابر ابتلا به آنفلوآنزا مصون بماند.

او افزود: هم‌اکنون نیز با تعیین اولویت‌ها این واکسن در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

محرز درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا در کشور تصریح کرد: بعد از مسافرت و مراسم‌های عزاداری تعداد مبتلایان به کرونا افزایش یافته است. در مراکز درمانی به حدی مراجعه کننده فراوان است که دیگر جایی برای بستری بیماران نیست. از سوی دیگر بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها باعث بروز مشکلات متعدد شده است.

ضد عفونی کردن محیط تاثیر بر مهار کرونا ندارد

این پزشک عفونی درباره ضدعفونی سطح و سطوح و تاثیرش بر مهار ویروس کرونا گفت: ضدعفونی محیط تاثیری در مهار کرونا ندارد. مهم این است که هوا تهویه داشته و باید از ماسک استفاده کرد و به رعایت فاصله اجتماعی پرداخت. ضدعفونی سطوح مطرح نیست، بلکه فقط شست‌وشوی دست‌ها برای مصونیت در برابر کرونا کافی است.

این پزشک عفونی درباره آخرین یافته‌های پزشکی در زمینه آزمایشات تشخیص کرونا تاکید کرد: از آزمایشات برای تشخیص آی جی جی خون استفاده شده تا ابتلای فرد به کرونا تشخیص داده شود. برای تشخیص ابتلای فرد به کرونا نیز تست پی سی آر انجام می‌شود. هم‌اکنون تست پی سی آر بهترین راه تشخیص کرونا است. هنوز آزمایش جدیدتری در زمینه تشخیص کرونا کشف نشده است.

ایرانی‌ها ویتامین دی ۳ مصرف کنند

او درباره ویتامین‌های مصرفی افراد در فصل سرما گفت: پیشنهاد می‌شود تا افراد ویتامین دی ۳ را مصرف کنند، چون ایرانی‌ها از لحاظ ژنتیک کمبود ویتامین دی ۳ دارند. ویتامین دی ۳ باعث تقویت سلول‌های دفاعی بدن می‌شود. مصرف ماهانه یک عدد قرص ۵۰ هزار واحد دی ۳ پیشنهاد می‌شود.

محرز تصریح کرد: البته مصرف ویتامین سی نیز آنقدر‌ها تاثیر گذار نیست، البته در کشور ما میوه و سبزیجات به وفور وجود دارد و می‌توان استفاده کرد.

منبع: برنا

منبع: فرارو

کلیدواژه: مکانیسم ماشه مینو محرز کووید 19 کرونا در ایران ویتامین دی ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛با توجه به واگذاری اقدامات بهداشتی درمانی و دارویی به بخش‌های خصوصی دامپزشکی برابر اصل ۴۴ قانون اساسی، تمامی مراکز فوق تحت نظارت و بازرسی کارشناسان شبکه در حال فعالیت هستند.

 رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، گفت: تعداد ۳۰ مرکز اشتغال به امور درمانی، داروخانه، خرده فروشی واکسن، مایه کوبی، درمانگاه، آزمایشگاه و بیمارستان دامپزشکی در شهرستان با دریافت مجوز، به دامداران و مرغداران شهرستان خدمت رسانی می‌ کنند.

دکتر سید ابوالحسن سیدین، افزود: فعالیت مراکز فوق به صورت مستمر توسط کارشناسان واحد‌های دارو و درمان، مبارزه و بررسی‌ها ارزیابی، نظارت و بازرسی می‌شوند و بخش‌های غیر دولتی دامپزشکی شهرستان، به صورت تمام وقت و در چارچوب تعهدات و وظایف قانونی ابلاغی برابر پروانه دریافتی خود در حال انجام فعالیت بهداشتی هستند.

دیگر خبرها

  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد