Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@13:25:35 GMT

تغییرات در گروه اخوان المسلمین مصر

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۶۳۸۳

تغییرات در گروه اخوان المسلمین مصر

معاون رهبر گروه اخوان المسلمین مصر از برخی جزئیات و ابهامات در تشکیل کمیته جدید به ریاست خودش جهت اداره امور این گروه پرده برداشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی ۲۱، ابراهیم منیر، معاون رهبر گروه اخوان المسلمین در مصاحبه ویژه‌ای که شبکه "الحوار" امروز (شنبه) پخش خواهد کرد، گفت، خودش مسؤول تشکیل این کمیته است که برای اداره امور اخوان المسلمین تشکیل شده است زیرا تعیین اعضای کمیته از اختیارات رهبر یا معاونش یا کاردارش است اما بررسی عملکرد کمیته برعهده مجلس شورای گروه اخوان المسلمین خواهد بود که اعضایش خارج از مصر حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منیر با بیان اینکه کمیته جدید به مدت دو سال به کارش ادامه می‌دهد و سپس عملکردش ارزیابی می‌شود، گفت، در پی بازداشت محمود عزت از رهبران اصلی این گروه در مصر تصمیم به تشکیل این کمیته گرفته شد چون با بازداشت او دفتر ارشاد داخل مصر عملا منحل شد و اعضای آن یا در زندان هستند و یا خارج از کشور. طبق ساختار جدید، دبیرخانه و سمت معاونت رهبری اخوان المسلمین وجود نخواهد داشت و دبیرکل و معاون رهبر گروه به عضویت کمیته در می‌آیند.

وی افزود، معیار انتخاب اعضای کمیته قدرت عمل آنهاست اما از جزئیات تغییرات در اداره گروه صحبتی نکرد و تنها گفت، خطوط کلی مشخص است اما جزئیات هنوز نهایی نشده است و در صورت نهایی شدن اعلام می‌شوند.

منیر در این مصاحبه همچنین درباره اختلافات داخل گروه گفت، اختلاف اصلی با اعضایی بود که خواستار خشونت در مصر بودند اما این دو دستگی‌ها رفع شد.

منیر پیرامون رایزنی‌هایی که قبلا با دولت عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر صورت گرفته هم گفت، با رهبران نظامی مانند محمد حسین طنطاوی، رئیس سابق شورای نظامی مصر رایزنی شد اما بعدها کاشف به عمل آمد که او نماینده سیسی بوده است.

وی گفت، درخواست سیسی به رسمیت شناختن قدرتش در ازای آزادی بازداشتی‌های گروه اخوان المسلمین بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخوان المسلمین مصر عبدالفتاح سیسی گروه اخوان المسلمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال

 یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه سیاسی نظامی حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند؛ در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش صدای ایران ، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 

به نوشته یورونیوز،  این گروه فلسطینی قبلا همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.

الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

وی در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

طی سال‌ها، حماس گاهی موضع عمومی خود را نسبت به احتمال تشکیل کشور فلسطینی در کنار اسرائیل تعدیل کرده است. اما برنامه سیاسی آن هنوز رسما بر شکل گیری کامل فلسطین از از رودخانه تا دریا (من النهر الی البحر) است؛ منطقه‌ای از رود اردن تا دریای مدیترانه که شامل اسرائيل نیز می شود.  

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو کشوری به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، شهر قدس شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو کشوری حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود. 

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است. جنگ با حمله مرگبار ۷ اکتبر به جنوب اسرائیل آغاز شد که در آن گروه حماس حدود ۱۲۰۰ را کشتند. در مقابل اسرائيل عملیات نظامی گسترده‌ای را در سراسر نوار غزه آغاز کرد، حملاتی که تاکنون جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته و باعث آوارگی ۸۰ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری این باریکه شده است.

دیگر خبرها

  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • طرح حماس برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • تشکیل دوباره کمیته انضباطی برای حواشی لیگ برتر بسکتبال
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد