Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های واگذاری اراضی دانشگاه‌های قم، بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین و ایلام که صبح امروز (شنبه) به صورت حضوری و مجازی در سالن همایش شهدای جهاد علمی این وزارتخانه برگزار شد، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار کرد: در ۸ سال اخیر با توجه به رویکرد جدید کشور در توجه به پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و تاسیس شرکت‌های دانش بنیان، توسعه فناوری‌ها و استفاده از این فناوری‌ها در این مراکز در جهت تولید و اشتغال و ایجاد درآمد، روز به روز بیشتر شده و نمود و اثرگذاری این مراکز هم بارزتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم با بیان اینکه یکی از وجوه توسعه آموزش عالی در بخش علم و فناوری، ارائه روش‌هایی برای توسعه فناوری‌ها در زمینه‌های مختلف علمی است، گفت: پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد بستر مناسبی برای انجام این امر هستند و هر تلاشی در این مراکز علمی در راستای تحقق این اهداف است.

او با اشاره به فعالیت مناسب پارک‌های علم و فناوری در سال‌های اخیر با توجه به محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها تاکید کرد: حرکت جوانان و نوآوران و کارآفرینان در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد را می‌توان به یک حرکت جهادی تشبیه کرد که برای ناامیدی بدخواهان کشور و امیدواری مردم برای ساخت آینده کشور به دست مردم و جوانان کشور انجام می‌شود.

 غلامی تصریح کرد: ایده شکل‌گیری پارک‌های علم و فناوری مبتنی بر حضور اساتید و دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی بوده که در کشور‌های دیگر هم همین‌گونه است، این امر موجب پیش‌برد امور و نتیجه‌گیری بهتر در عملکرد پارک‌ها می‌شود.

وزیر علوم با بیان اینکه حاصل واگذاری بخشی از اراضی دانشگاه‌ها به پارک ها، به نفع پارک‌ها بوده و نتیجه آن سوددهی بیشتر و بهتر به مردم و همچنین محقق شدن اهداف پارک‌هاست، گفت: دوری پارک‌های علم و فناوری از دانشگاه، رفت‌و آمد بین این دو مرکز علمی را بسیار محدود می‌کند، در حالی که اگر پارک در داخل دانشگاه باشد رفت و آمد اساتید به آنجا خیلی بیشتر انجام می‌شود و حتی دانشجویان هم می‌توانند با سهولت به پارک‌ها رفته و با بخش‌های مختلف آن آشنا شوند و تاثیرگذاری این رفت و آمد‌ها برای دانشجویان در جهت کسب تجربه و انتخاب شغل آینده‌شان بسیار مهم است.

 غلامی افزود: خوشبختانه دانشگاه‌ها اراضی خوبی در اختیار دارند و به همه آن هم نیازی ندارند، ولی در مواقع این‌چنینی به کارشان می‌آید و مجموعه‌ای که شکل می‌گیرد باید با نگاه به دانشگاه‌های نسل چهارم ادامه فعالیت دهد که در این صورت همکاری مجموعه دانشگاه و پارک کاملاً موثر خواهد بود.

وزیر علوم در پایان از روسای دانشگاه‌های قم، بین المللی امام خمینی (ره) و ایلام به دلیل واگذاری بخشی از اراضی این دانشگاه‌ها به پارک‌های علم و فناوری استان‌های ذی‌ربط تشکر و قدردانی کرد.

در پایان این جلسه، توافق‌نامه‌های واگذاری ۱۵ هکتار از اراضی دانشگاه قم به پارک علم و فناوری قم، واگذاری ۳۰ هکتار از اراضی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) به پارک علم و فناوری قزوین و واگذاری ۳۰ هکتار از اراضی دانشگاه ایلام به پارک علم و فناوری ایلام به امضا رسید.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم پارک علم و فناوری پارک های علم و فناوری اراضی دانشگاه دانشگاه ها پارک ها وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۶۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • رفع مشکل هفت هزار و ۱۴۲ سند موسوم به سند رفسنجان در قشم
  • واگذاری اسناد موسوم به رفسنجان جزیره قشم بعد از ۵۱ سال
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان