Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@23:46:28 GMT

رعایت موارد بهداشتی در فصل پاییز و زمستان

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۸۴۲۰

رعایت موارد بهداشتی در فصل پاییز و زمستان

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سارا شاه‌آبادی مدیرگروه کنترل بیماری‌های مرکز بهداشت استان کرمانشاه در خصوص خود مراقبتی در برابر کرونا در فصل پاییز، گفت : با آمدن فصل سرد سال (پاییز و زمستان) بیماری‌های تنفسی همچون سرما‌خوردگی و آنفلوآنزا بیشتر شایع می‌شود.

او گفت : عامل ایجاد سرماخورگی، آنفولانزا و کووید ۱۹ از یک خانواده و از کرونا ویروس است، بنابراین افتراق و تشخیص این بیماری‌ها از یکدیگر در این فصول سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرگروه کنترل بیماری‌های مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: تنها راه جلوگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی، رعایت دستورالعمل های اجتماعی و فاصله‌گذاری اجتماعی است که ضرورت مراقبت جدی مردم از سلامتی خود و خانواده‌شان را بیشتر می‌کند.

او با بیان اینکه هنوز درمان قطعی برای کرونا ویروس اعلام نشده است، ادامه داد: در این فصول با هر فردی در هر سن و سالی که مواجهه می‌شویم بر این مبنا نگاه کنیم که ناقل یکی از بیماری‌های تنفسی است و در کل تمام موارد بهداشتی را رعایت کنیم؛ کرونا ویروس قابل پیشگیری است به شرطی که مردم در مبارزه با آن خسته نشوند و دستورالعمل های بهداشتی را با جدیت بیشتر رعایت کنند.

شاه‌آبادی تشخیص قطعی سرماخوردگی و آنفولانزا از کرونا ویروس را با تشخیص تست ملکولی پی. سی. آر دانست و افزود: علائم سرماخوردگی و کووید ۱۹ به صورت تدریجی است، اول به صورت لرز و تب خفیفی خود را نشان می‌دهد که به مروز زمان شدیدتر می‌شود، اما در آنفولانزا به صورت ناگهانی بدن درد شدید و یا سردرد شدید بروز می‌کند.

او گفت: کووید ۱۹ به صورت سرفه‌های خشک و درد در قفسه سینه و تنگی نفس است، بنابراین بهتر است در این روز‌ها هرکس دچار علائم سرماخوردگی شد خود را قرنطینه کند در صورتی که علائم شدیدتر شد به پزشک مراجعه کند.

او در توضیح واکسینه شدن مردم در برابر آنفولانزا نیز، گفت: احتمال شیوع کرونا در پاییز شدید است که متاسفانه با همزمان آن با بیماری آنفولانزا مخاطرات زیادی را در بر دارد، اگر بخواهیم دچار مشکل زیادی نشویم باید برای واکسیانسیون افراد بالای ۶۰ سال، بیماران قلبی، عروقی، ریوی، دیابت، پیوند اعضا، سرطانی، زنان باردارسه ماه دوم و سوم بارداری، کودکان بلای ۶ ماه تا پنج ساله، افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند، اقدام کنیم .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی ویروس کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان صبح سه‌شنبه در نشست با فرماندار شهرستان کنگان اظهار کرد: دامپزشکی در انجام خدمات در مدیریت و بهداشت بیماری‌های دامی در سال گذشته اقدامات خوبی داشته است.

وی با اشاره به عملیات واکسیناسیون بر علیه بیماری‌ها، اضافه کرد: هدف گذاری و اقدام سریع در خصوص جمع آوری سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر از موضوعات ضروری است.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر تاکید کرد: ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی و برطرف کردن مشکلات کشتارگاه دام از موضوعات مهم در این حوزه است.

وی بیان کرد: همچنین سیاست گذاری در راستای اقدامات بهداشتی در راستای پویایی اقتصاد دریا محور و نظارت‌های بهداشتی در این زمینه بخصوص پرورش ماهی از دیگر موارد مهم مطرح شده در این نشست بود.

فرماندار کنگان نیز ضمن بر شمردن خدمات ارزنده دامپزشکی در حفظ و صیانت از سلامت مردم اظهار داشت: به مجموعه دامپزشکی به علت حساسیت بالای کار در تأمین امنیت غذایی و سلامت سفره غذایی مردم، نگاه ویژه ای دارم.

کد خبر 6098889

دیگر خبرها

  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل