Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین سارا محسنی؛ فروش سهام عدالت به دو روش مستقیم و غیرمستقیم صورت می‌گیرد. به استثنای اشخاص فوت‌شده، حدود ۲۰ میلیون نفر روش مستقیم و مابقی، روش غیرمستقیم را برای فروش سهام عدالت خود انتخاب کرده‌اند. اشخاصی که روش مدیریت غیرمستقیم را برای فروش سهام عدالت خود انتخاب کرده‌اند، تنها با شرکت سرمایه‌گذاری استانی خود سروکار دارند و به دلیل مواجه بودن سهامدار با یک نماد، با فروش واحدها، تعدادی از سهام فروخته می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که با انتخاب مدیریت مستقیم، مشمولان می‌توانند به صورت جداگانه درخصوص سهام ۳۶ شرکت حاضر در پرتفوی سهام عدالت تصمیم‌گیری کنند.

نحوه فروش سهام عدالت با روش مدیریت مستقیم

مشمولانی که روش مدیریت مستقیم را برای فروش سهام عدالت خود انتخاب کرده‌اند، قادر به فروش آن از طریق پنل آنلاین تحت کنترل خود یا واگذاری به کارگزار ناظر هستند. بنابراین پس از ثبت‌نام در سامانه سجام (سامانه جامع اطلاعات مشتریان) به آدرس www.sejam.ir و احراز هویت در آن، در کارگزاری ثبت‌نام کرده و پنل خود را دریافت کنند. باید توجه داشت که سهامداران باید کارگزار ناظر خود را به کارگزاری که در آن ثبت‌نام و انتخاب کرده‌اند، تغییر دهند و پس از طی مراحل گفته‌شده، سفارش فروش سهام عدالت خود را ثبت کنند. تغییر کارگزار ناظر با مراجعه به سامانه سهام عدالت کارگزاری مقصد و ثبت نام امکان‌پذیر است.

نحوه فروش سهام عدالت با روش مدیریت غیرمستقیم

تاکنون ۲۳ شرکت سرمایه‌گذاری استانی در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس تهران درج شده‌اند و سهامدارانی که روش مدیریت غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند (وارثان سهام عدالت افراد فوت‌شده نیز می‌توانند به صورت غیرمستقیم، سهام خود را به فروش رسانند) با یک نماد سروکار دارند. زیرا ۳۶ نماد موجود در پرتفوی سهام عدالت به صورت یک شرکت سرمایه‌گذاری استانی تجمیع شده و به فروش می‌رسند. در این روش، قیمت شرکت سرمایه‌گذاری هر استان مشخص شده و هر شخص، سهامدار ۱۲۷ هزار سهم از شرکت سرمایه‌گذاری استانی است. باید توجه داشت که هر سهامدار غیر مستقیم سهام عدالت، بنابر استان خود دارایی متفاوتی با دیگر سهامداران دارد. 

ارزش سهام عدالت

ارزش سهام عدالت در اولین روز معاملاتی هفته جاری درمقایسه با آخرین روز معاملاتی در هفته گذشته، کاهش یافت. در پایان معاملات امروز بازار سهام، ارزش سهام عدالت درمقایسه با هفته گذشته، یک میلیون و ۱۳۶ هزار تومان کاهش یافت. ارزش سبد سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت در پایان معاملات امروز به ۱۶ میلیون و ۶۷۶ هزار تومان رسید، در حالی که ارزش آن در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته، ۱۷ میلیون و ۸۱۲ هزار تومان بوده است. با احتساب این موضوع، ارزش ۶۰ درصد قابل فروش سبد ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت به ۱۰ میلیون و ۵ هزار تومان رسیده است.

مشکلات فروش سهام عدالت و دلایل آن

آزادسازی سهام عدالت از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده است و در حال حاضر، امکان فروش ۶۰ درصد از آن برای دارندگان سهام وجود دارد. اما به نظر می‌رسد که باتوجه به مشکلاتی که دارندگان سهام عدالت مطرح کرده‌اند، مانند عدم واریز وجه حاصل از فروش سهام عدالت، واریز مبالغ کم به حساب مشمولان این سهام و...، زیرساخت‌های نهادهای مرتبط با فروش سهام عدالت مانند شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، کارگزاری‌ها، بانک‌ها و... آماده نبوده و توانایی مدیرین حجم بالایی از معاملات را نداشته است. 

روح‌الله میرصانعی، مدیرکانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در جدیدترین صحبت‌های خود درخصوص سهام عدالت، دلایل به فروش نرسیدن و عدم واریز وجه حاصل از فروش را اطلاعات ناقص سهامداران، منفی بودن بازار سرمایه و عدم فروش سهم توسط کارگزاری‌ها و درست نبودن شماره شبا افراد یا مسدود بودن حساب های بانکی آنها دانست. 

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با ایجاد سامانه‌ای برای سهام عدالت (www.sahamedalat.ir)، امکان ویرایش و تغییرات در اطلاعات واردشده در سامانه را برای سهامداران ایجاد کرده است و در صورت عدم تطابق کد ملی با شماره موبایل، مشمول سهام عدالت می‌تواند شماره موبایل تحت مالکیت خود را در www.sahamedalat.ir وارد کند. باوجود رفع برخی از مشکلات، دارندگان سهام عدالت همچنان از وضع موجود ناراضی بوده و برخی از آنان، موضوعاتی مانند فروش سهام عدالت در ماه‌های ابتدایی آزادسازی و عدم پرداخت وجه تا زمان فعلی را مطرح می‌کنند. از سوی دیگر، مسئولان و نهادهای ذی‌ربط در ماه‌های اخیر تنها به بازگویی برخی از مسائل مانند دلایل ایجاد مشکل برای سهامداران و... می‌پردازند و راهکاری اساسی برای رفع مشکلات مشمولان سهام عدالت درنظر گرفته نمی‌شود و تلاشی برای بهبود زیرساخت‌های موجود صورت نمی‌گیرد. 

بسیاری از دارندگان سهام عدالت در دهک‌های پایین درآمدی قرار می‌گیرند و بدیهی است که به پول سهام عدالت خود در کوتاه‌ترین زمان ممکن نیاز دارند. از سوی دیگر، بسیاری از دارندگان سهام عدالت به خصوص مشمولانی که روش مدیریت غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند، ممکن است با سامانه‌هایی مانند سامانه سهام عدالت یا شیوه تغییر اطلاعات آشنایی نداشته و دسترسی به سامانه‌های مربوط برای آنها به سختی صورت گیرد. بدیهی است توجه به چنین موضوعاتی، لزوم اتخاذ راهکارهای ساده، سریع و... از سوی نهادهای مرتبط با آزادسازی سهام عدالت را پررنگ‌تر می‌کند.

پربیننده ترین دلیل واریز نشدن مبلغ سهام عدالت چیست؟ سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش امروز در بازار سهام/ دوباره تقاضای فروش شدت گرفت مقایسه صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله/ اقبال به صندوق‌های سهامی ادامه دارد نمای پایانی بازار سرمایه در اتمام معاملات روز جاری ارزش سهام عدالت من (۲۹ شهریورماه)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سهام عدالت بورس بازار سرمایه ارزش سهام عدالت فروش سهام عدالت سهام عدالت فوت شدگان تغییر شماره شبا سهام عدالت ارزش سهام عدالت من سهام عدالت جاماندگان آزادسازی سهام عدالت وام سهام عدالت سهام عدالت من شماره شبا سهام عدالت وضعیت بورس امروز قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت شرکت سرمایه گذاری استانی روش مدیریت غیرمستقیم دارندگان سهام عدالت فروش سهام عدالت خود انتخاب کرده اند ارزش سهام عدالت سهام عدالت روش مدیریت سهام عدالت هزار تومان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: دخالتی در امور اجرایی استقلال و پرسپولیس نداریم

وزیر ورزش و جوانان گفت: دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم و این وظیفه سهام‌داران و صاحبان باشگاه است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی پس از نشست مشترکی که با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی داشت، اظهار کرد: در دنیای ورزش، ورزشکاران قلب جامعه قهرمانی آن کشور هستند و اگر آن قلب از کار بیافتد، مدیریت معنایی ندارد. ما سلسله نشست‌هایی در بخش‌های مختلف ورزش کشور داریم برگزار می‌کنیم و این دومین جلسه با نمایندگان قهرمانان و روسای کمیسیون فدراسیون‌های ورزشی بود. هدف اصلی این بود که دغدغه‌ها و نگرانی‌ها مطرح شود.

معامله انجام شد؛ استقلال و پرسپولیس رسماً فروخته شدند




وی ادامه داد: ورزشکاران در نشست‌هایی که با رئیس جمهور و مقام معظم رهبری داشتند، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و ما هم در این راستا و باتوجه به تاکید رئیس جمهور، جلسات خود را بیشتر کردیم تا دغدغه‌ها مطرح شود. این‌ افراد نمایندگان قهرمانان هستند و آن‌ها مشکلات خود را مطرح کردند و خودمان هم نسبت به برخی از آن‌ها آگاه هستیم و تلاش می‌کنیم که شرایطی فراهم کنیم که قهرمانان با بهترین شرایط ممکن، در رقابت‌های بین‌المللی مقام کسب کنند و این نشست‌ها به ارتباط نزدیک مدیران با قهرمانان کمک کند و این ارتباطات می‌تواند مشکلات را برطرف کند.

هاشمی افزود: اقدامات خوبی برای تسهیلات ورزشکاران انجام شده است و در جلسه مطرح شد اما کافی نیست و باید توجه بیشتری داشته باشیم. قرار شد این نشست‌ها فصلی برگزار شود و مسئولیت جمع‌بندی آن نیز بر عهده کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک است تا یک چارچوبی مشخص شود و فدراسیون‌ها هم توجه لازم را به ورزشکاران داشته باشند. در هر فدراسیون 6 ورزشکار نماینده ورزشکاران هستند و این ارتباطات نزدیک می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی کمک کند.

وزیر ورزش و جوانان درباره نقش نظارتی این وزارت‌خانه در امور باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: طبق قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان که مصوب مجلس است، ما باید نقش سیاست‌گذاری و نظارت را پیش ببریم. الان 34 هزار باشگاه در سراسر کشور داریم و مدیریت ورزش کشور باید امور لازم را پیش ببرد. نظارت جزو وظایف ذاتی ما است و منظور ما از نظارت، در چارچوب کلان آن است و دخالتی در امور اجرایی نداریم و این وظیفه سهام‌داران و صاحبان باشگاه است. در راستای خصوصی‌سازی، سرخابی‌ها باید بدهی‌های خود را پرداخت کنند و برای بهتر اجرا کردن آن، باید نظارت‌های لازم صورت بگیرد.

وی در پایان گفت: یکی از کارهای نظارتی ما در این زمینه بحث قانون فیرپلی مالی است. این قانون در مجلس تصویب شده است و آئین‌نامه‌اش را فدراسیون فوتبال باید در مجمع تصویب کند و نظارت روی اجرای این قانون بر عهده مجموعه ورزش کشور است و نماینده آن، فدراسیون مربوطه است. این نظارت‌ها در مورد همه باشگاه‌های کشور صورت می‌‌گیرد و سرخابی‌ها طرفداران بیشتری دارند و امیدوارم این واگذاری و خرید سهام این باشگاه‌ها مبارک‌ سهام‌داران باشد و سهام‌داران دقت کافی و دغدغه لازم را داشته باشند. این دو باشگاه، مردمی هستند و ما کنار مردم هستیم و می‌توانیم زبان مردم برای همه باشگاه‌ها باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هاشمی: دخالتی در امور اجرایی استقلال و پرسپولیس نداریم
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟