Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@13:24:10 GMT

شرط برگزاری کلاس‌های درس حضوری

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۹۰۵۵

شرط برگزاری کلاس‌های درس حضوری

وزیر آموزش‌وپرورش طی پیامی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به خانواده‌های دانش آموزان، نکاتی را برای خانواده‌ها  مطرح و تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در پیامی بابیان اینکه شرط برگزاری کلاس‌های حضوری امکان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است و در تحلیل شرایط و برنامه‌هایی که آموزش‌وپرورش برای تداوم آموزش دانش آموزان به‌کار برده است، اظهار کرد: با این وضعیت اکنون بخش قابل‌توجهی از مدیریت و نظارت بر تحصیل دانش آموزان بر عهده خانواده‌هاست و همکاری و تعامل بدون وقفه اولیا و مربیان، پشتوانه محکمی برای موفقیت فرزندانمان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، در متن پیام وزیر آموزش و پرورش آمده است: آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را حضور خانواده‌های گرامی و والدین دانش آموزان عزیز تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و از همکاری و همراهی ارزشمند و صمیمانه شما با مدیران مدارس، معلمان و سایر دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت در سال تحصیلی گذشته به‌ویژه در ماه‌های پایانی سال که با شیوع بیماری کرونا در کشور همراه شد، تشکر و قدردانی می‌نمایم.

وی نوشته است: قبلاً گفته می‌شد، مدرسه خانه دوم فرزندان ماست، اما امروز با اطمینان می‌گویم که خانواده مدرسه اول است و در قبال همه اموری که به فرزندان مربوط می‌شود، مسئول است؛ بخصوص با پایداری و استمرار احتمال شیوع بیماری کووید ۱۹ نزدیکی و همکاری این دو نهاد اصیل و اثرگذار باید تقویت شود. تلاش ما این است که بتوانیم با بهره‌گیری از خرد جمعی، یافته‌های علمی و تجارب ارزشمند ملی و بین‌المللی، تربیت فرزندان و آینده‌سازان این مرزو بوم را به نحو مؤثر و مطلوبی به‌پیش ببریم و اجازه ندهیم وقفه‌ای در جریان آموزش و تربیت آنان به وجود بیاید.

حاجی میرزایی در ادامه پیام خود آورده است: وزارت آموزش‌وپرورش متناسب با اهداف، مأموریت‌ها و منابع مادی و انسانی خود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های برون‌سازمانی امکاناتی را فراهم کرده است تا پاسخ گوی نیازهای آموزشی و تربیتی دانش آموزان در تمام نقاط کشور باشد، در این راستا با بررسی وضعیت‌های متصور، امکانات موجود و مشورت با کارشناسان خبره، روش‌های آموزشی را در دو بخش حضوری و غیرحضوری پیش‌بینی و زمینه‌های اجرای آن را فراهم کردیم. برگزاری کلاس‌های حضوری را مشروط به فراهم بودن امکان اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی کرده‌ایم و برای اینکه خانواده‌ها و معلمان دغدغه سلامت خود و دانش آموزان را نداشته باشند به مدارس تفویض اختیار داده شده است تا با مشارکت و هم‌فکری ذی‌نفعان یعنی خانواده‌ها، معلمان و مدیریت مدرسه که در قالب شورای مدرسه فعالیت می‌کنند، متناسب با شرایط مدرسه و منطقه، تقویم آموزشی را تنظیم و مطابق آن برنامه درسی مصوب را اجرا کنند.

وی ادامه داده است: در روش غیرحضوری، شبکه آموزشی دانش‌آموز (شاد) را راه‌اندازی کردیم که پس از چند ماه تجربه و ارزیابی و نظرسنجی از شما والدین گرامی، بسیاری از ایرادات فنی آن رفع شد و اکنون نسخه ارتقا یافته‌ی آن در دسترس معلمان و دانش آموزان قرار دارد. در نسخه جدید شاد، امکان برقراری ارتباط تصویری، مدیریت کلاس درس، بررسی تکالیف درسی، آموزش معکوس و ارزیابی از آموخته‌های فراگیران فراهم‌ شده است. تلویزیون آموزشی نیز هم‌زمان فعالیت خود را با ارائه دروس در تمامی پایه‌ها آغاز کرده است تا دانش‌آموزانی که به هر دلیل نمی‌توانند از فضای مجازی استفاده کنند از تحصیل بازنمانند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همچنین بسته‌های خودآموز توسط معاونت‌های آموزشی تهیه ‌شده و برای دانش‌آموزانی که امکان استفاده از روش‌های دیگر را ندارند ارسال می‌شود تاکید کرده که در کنار این اقدامات تلاش خواهیم کرد با همکاری راهبران آموزشی و معلمان به‌صورت سیار دسترسی همه کودکان واجب التعلیم را به آموزش رایگان فراهم کنیم؛ اگر خلاقیت معلمان، کادر آموزشی مدارس و مناطق و خرد جمعی والدین را به این مجموعه بیفزاییم، امکان‌های متعددی فرا روی ماست که می‌توانیم متناسب با شرایط دست به انتخاب بزنیم.

وی همچنین در این پیام آورده است: با همه محدودیت‌های موجود به علت اثرات غیرقابل‌انکار روش حضوری بر سلامت جسمی، روانی، عاطفی و شناختی کودکان و نوجوانان که ممکن است چشم‌پوشی از آن پیامدهای تربیتی نامطلوبی بر رفتار دانش آموزان برجای بگذارد به همه مدارس تأکید شده است که با تقسیم ساعات درسی به‌وقت‌های کوتاه، فراگیران را از این فرصت‌های طلایی محروم نکنند. درهرصورت شرط برگزاری کلاس‌های حضوری امکان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است. با این وضعیت اکنون بخش قابل‌توجهی از مدیریت و نظارت بر تحصیل دانش آموزان بر عهده خانواده‌هاست و همکاری و تعامل بدون وقفه اولیا و مربیان، پشتوانه محکمی برای موفقیت فرزندانمان محسوب می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش در پایان از اعضای شورای انجمن اولیا و مربیان مدارس خواسته در تعامل مستمر با خانواده‌های دانش آموزان نظرات آنان را به شورای مدرسه منعکس نمایند و ازآنچه باعث نگرانی والدین عزیز می‌شود پیشگیری کنند. از مدیران مدارس هم خواسته‌ با تشکیل مستمر جلسات شورای مدرسه در اجرای مصوبات آن اهتمام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس در شرایط کرونا سال تحصیلی 1399 ـ 1400 برگزاری کلاس آموزش وپرورش وزیر آموزش دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۹۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر