Web Analytics Made Easy - Statcounter

با افتتاح و احیای ۲۰۰ کارگاه تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، ۲ هزار فرصت شغلی در این صنعت ایجاد شده است.

به گزارش ایسنا، امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این خبر اظهار داشت: بنیاد برکت برای افتتاح، احیا و حمایت از ۲۰۰ کارگاه تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، ۴۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میزان سرمایه‌گذاری، تولید ۸۰۰ هزار جامدادی و ۷۰۰ هزار کیف و کوله را در این کارگاه‌ها به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: افتتاح و احیای این تعداد کارگاه تولیدی، علاوه بر رونق تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی و اختصاص سهم بیشتری از بازار به محصولات تولید داخل، باعث فراهم آمدن فرصت‌های کسب و کار برای ۲ هزار نفر شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از ۳ سال گذشته در قالب پویش «مشق احسان» به حوزه نوشت‌افزار ورود کرده و باعث تحول در این حوزه شده است.

مدنی با اشاره به خریداری و توزیع یک میلیون بسته نوشت‌افزار ایرانی اسلامی میان دانش‌آموزان مناطق محروم خاطرنشان کرد: مقرر شد که بنیاد برکت نیز با افتتاح، احیا و حمایت از واحدها و کارگاه‌های تولیدی نوشت‌افزار ایرانی اسلامی به این حوزه ورود جدی داشته باشد.

وی یادآور شد: هر چند ورود به این حوزه جزو وظایف سازمانی بنیاد برکت نیست اما با توجه به دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب و فعالیت‌های جوانان انقلابی و جهادی در زمینه تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، بر آن شدیم تا به این حوزه ورود کنیم.
 
مدیرعامل بنیاد برکت با تأکید بر فعال شدن حوزه‌های مغفول‌مانده در تولید نوشت‌افزار بیان کرد: امسال را با افتتاح و احیای ۲۰۰ کارگاه آغاز کردیم و سال آینده حتما در تولید محصولات مغفول مانده نوشت‌افزار ایرانی اسلامی ورود جدی خواهیم داشت.

مدنی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر تولید روان‌نویس ایرانی اظهار امیدواری کرد که تا سال ۱۴۰۰ اولین روان‌نویس تولید داخل با برند «هرمز» تولید و روانه بازار شود.

وی افزود: بنیاد برکت امسال با ایجاد ۸۰ کارگاه، احیای ۳۰ کارگاه و حمایت از ۹۰ کارگاه تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی که به دلیل شیوع کرونا با رکود مواجه بودند، گامی اساسی را در افزایش سهم محصولات ایرانی اسلامی از بازار نوشت‌افزار برداشته است.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: یک اتفاق خوب در مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت این است که همیشه نگاه‌شان به فکر و دست مردم بوده و از ایده‌ها و توانمندی‌های مردم و گروه‌های مردمی و جهادی استقبال و استفاده کرده‌اند.
مدنی با تاکید بر توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر نیروسازی گفت: باید به شکل شبکه‌ای از ظرفیت‌های کشور در حوزه‌هایی همچون تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، پوشاک و پرورش آبزیان بهره برد.

وی در تشریح اقدامات بنیاد برکت در سال جاری عنوان کرد: در چند روز آینده ۱۵۰ مدرسه جدید برکت را تحویل می‌دهیم. همچنین ایجاد ۱۸۵ هزار شغل را برای امسال هدف‌گذاری کرده‌ایم که از این تعداد، ۶۰ هزار شغل تا به امروز محقق و مابقی نیز شناسایی شده است. امیدواریم که با این طرح‌های اشتغال‌زایی برکت، واردات گوشت قرمز به کشور را تا ۲۵ درصد کاهش دهیم.
مدیرعامل بنیاد برکت در پایان خاطرنشان کرد: ما در حوزه‌های مختلفی ورود کرده و فعالیت‌های گسترده‌ای را به انجام رسانده‌ایم تا بتوانیم انتظارات رهبر معظم انقلاب را برآورده کنیم. هر چند تا رسیدن کامل به این هدف متعالی، فاصله زیادی داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد برکت تولید نوشت افزار ایرانی اسلامی مدیرعامل بنیاد برکت افتتاح و احیای کارگاه تولید ۲۰۰ کارگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فردا، افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی حضرت علی اصغر(ع) روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۶ درصحن جامع رضوی، ایوان شرقی باب الهادی برپا میشود.   این کارگاه با مشارکت معاونت تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی و به همت مجمع جهانی حضرت علی الزمان (عج) با هدف آماده سازی لباس برای شیرخوارگان شرکت کننده در مراسم شیرخوارگان حسینی که در اولین جمعه ماه محرم برگزار می شود، برپا خواهد شد.     در این کارگاه، بانوان نیکوکار و عاشق اهل بیت (ع) با دستان پرمهر خود اقدام به دوخت لباس برای شیرخوارگان حسینی می‌کنند.    زائران و مجاوران آستان ملکوتی حضرت رضا(ع) می‌توانندبرای شرکت در این کارگاه و کمک به تهیه لباس برای شیرخوارگان حسینی  در این مکان حضور یابند.   امید است با همت و تلاش این بانوان نیکوکار، لباس های شیرخوارگان حسینی با عشق و ارادت به اهل بیت (ع) تهیه و در اختیار خانواده های آنها قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • افتتاح طرح برق‌آبی اومااویا در سریلانکا / رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • فردا، افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد مقدس افتتاح می‌شود
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود