Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@02:47:24 GMT

بیوگرافی ساغر قنات

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۲۸۲۵

بیوگرافی ساغر قنات

ساغر قناعت متولد 26 آذر 1373 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است. او برای اولین بار در فیلم سینمایی «مالاریا» ساخته پرویز شهبازی به ایفای نقش پرداخت. در ادامه با بیوگرافی ساغر قناعت بیشتر آشنا خواهید شد. ناطقان: چکیده ای از بیوگرافی ساغر قناعت:





نام اصلی: ساغر قناعت

زمینه فعالیت: بازیگر

تولد : ۲۶ آذر ۱۳۷۳ ‏

محل تولد: تهران، ایران

محل زندگی: تهران

ملیت :ایرانی

سال‌های فعالیت: ۱۳۹۴-اکنون

مدرک تحصیلی: رشته کارگردانی تئاتر

 


 
بیوگرافی ساغر قناعت:

ساغر قناعت متولد ۲۶ آذر ۱۳۷۳ در تهران، بازیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساغر قناعت دو خواهر بزرگ تر از خود دارد و خود فرزند آخر خانواده است. ساغر قناعت فارغ التحصیل رشته کارگردانی از دانشکده هنر و معماری می باشد. حضور در فیلم مالاریا ساخته پرویز شهبازی نخستین تجربهٔ بازیگری او بود.

 

در سال 1394 از بین 1500 نفر برای بازی در نقش اول فیلم مالاریا انتخاب شد. ساغر قناعت در فیلم مالاریا برای اولین بار در کنار بازیگران مشهوری مانند ساعد سهیلی، آذرخش فراهانی و … بازی کرد  که بازی در این فیلم باعث شهرت وی شد. ساغر قناعت علاوه بر فیلم مالاریا، سال 1396 در فیلم جشن دلتنگی نیز با نقشی متفاوت بازی کرده است.

 

و در سال 1399 اولین بار در سریال بوم و بانو در نقش مرجان به کارگردانی سعید سلطانی نقش آفرینی نمود. در این سریال نیز با بازیگران مطرحی همچون مسعود رایگان، دیبا زاهدی، آتیلا پسیانی، بهنام تشکر و ... بازی میکند.

 

 
علاقه مندی های ساغر قناعت:

وی در خصوص علاقه مندی هایش و همچنین تایم اوقات فراغتش گفته:

در اوقات فراغتم بیشتر بیرون می روم چون خیلی اهل معاشرت هستم و اصلا نمی توانم داخل خانه تنها باشم ولی در بعضی مواقع کتاب هم می خوانم. در حد معمول در فضای مجازی فعالیت می کنم و به نظرم حضور در فضای مجازی کاملا لازم است. کشور فرانسه را خیلی دوست دارم شاید بخاطر همین هست که دوست دارم روزی نخل طلا را بگیرم و این یکی از اهداف هنری ام می باشد که برایش تلاش می کنم.  

 

به کارگردانی علاقه زیادی دارد و گفته است که در آینده حتما فیلمی خواهد ساخت.
برچسب ها: بیوگرافی ، ناطقان ، فیلم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیوگرافی ناطقان فیلم فیلم مالاریا ساغر قناعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، کارگردان فیلم سینمایی «لازانیا» درباره ساخت فیلم انیمیشن و ارتباط بهتر مخاطب با این آثار گفت: من به سینمای انیمیشن نیز علاقه دارم و اتفاقاً دو طرح برای ساخت اثر در این قالب نوشته‌ام. من هیچ‌گاه به دنبال کسب جایزه از جشنواره‌ها نبودم و سینمایی که مورد علاقه‌ام بوده را دنبال کردم و در فیلم‌هایم به فضای فانتزی همواره توجه داشته‌ام. سینمای من غیر از فیلم «دزد و پری» که مختص مخاطب خردسال است، معمولاً سینمایی است که مخاطبش خانواده‌ها هستند و سعی دارم قصه‌پردازی کنم و فانتزی را هم به خوبی می‌شناسم. سریال «دیو و ماه پیشونی» همزمان در چهار پلتفرم پخش شد توانست جزو پربیننده‌ترین سریال‌های کودک و نوجوان شبکه نمایش خانگی باشد. در این سریال سعی کردم خانواده‌ها و کودکان را به شاهنامه و کتابخوانی علاقه‌مند کنم و جالب است که در زمان پخش خانواده‌هایی که حتی بچه‌های ۵ یا ۶ساله داشتند و بچه‌هایشان توان خواندن و نوشتن نداشتند هم از علاقه‌مند شدن آن‌ها به شاهنامه می‌گفتند و این برای من اتفاق بسیار خوشایندی بود. متأسفانه همانطور که پیش‌تر گفتم شرایط سینمای کودک بسیار بد است و اگر حمایت نهادهای دولتی نباشد ساخت فیلم تقریباً غیرممکن است. همیشه مسئولان شعارهای خوبی برای حمایت از این سینما مطرح کرده‌اند اما هیچ‌گاه عملکردی که شاهد بودیم در حد شعارهای مطرح شده نبوده و واقعیت موجود در سینمای کودک بسیار ناامیدکننده است.


این کارگردان درباره موضوع فیلم «والدین امانتی» توضیح داد: اولین مسئله‌ام برای ساخت یک فیلم کودک و نوجوان سرگرم‌کننده بودن اثر است. در «والدین امانتی» یکی از مفاهیمی که مدنظر داشتم مسئله محیط زیست بود. متأسفانه محیط زیست ما با بی‌توجهی در خطر از دست رفتن است و به نظر من بسیار مهم است که نسل جدید نگاهی دلسوزانه به محیط زیست داشته باشد.

وی افزود: لوکیشن فیلم «والدین امانتی» در جنگل‌های هیرکانی است که درخت‌هایی مربوط به قرن‌ها قبل در آن حضور دارند و شاید برخی درختان مربوط به چهارهزار سال پیش باشند اما متأسفانه امسال شاهد بودم که نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ هزار درخت را قطع کرده‌اند تا یک پارکینگ بسازند و اتفاقاتی اینچنین نشان می‌دهد که ما درباره محیط زیست نیاز به فرهنگ‌سازی داریم. همانطور که گفتم یکی از دغدغه‌های من همین مسئله بود و قصد داشتم اهمیتش را به کودکان گوشزد کنم و فکر می‌کنم مهم‌ترین مسئله برای نجات محیط زیست این است که به کودکانمان حفاظت از آن را آموزش دهیم. موضوع بعدی که در این فیلم مدنظر داشتم موضوع خانواده و احترام به پدر و مادر بود. خانواده برای من کلمه‌ای قابل احترام است و سعی کردم در قالبی سرگرم‌کننده اهمیت آن را برای کودکان و نوجوانان بازگو کنم.

قناعت در پایان اظهاراتش تأکید کرد: خوشبختانه از نتیجه کار و محصول نهایی رضایت دارم و اکران آنلاین نیز تا الآن برایم با بازخوردهای خوبی همراه بوده و از مسئولان فیلم‌نت نیز تشکر می‌کنم که شرایطی را برای اکران این اثر فراهم کردند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900919

دیگر خبرها

  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است