Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان رئیس و نائب رئیس اتاق اصناف مرکز استان طی دیداری با رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس ضمن پیگیری مطالبات بازاریان، خواهان تجدید نظر در محاسبه عوارض نجومی شهرداری در حوزه صنوف شدند.

عبدالمجید جلالی صبح امروز(۳۰ شهریورماه) با حضور در دفتر شورای اسلامی شهر بندرعباس ضمن دیدار با اسلام باوقار مشکلات حوزه بازار و مطالبات اصناف را تشریح و اظهار کرد: افزایش بیش از ٣٠٠ درصدی عوارض شهرداری در بخش واحدهای صنفی در شرایط کنونی نابودی صنوف را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اصلی ترین مشکل موجود در روابط بین اصناف و سازمان‌های خدماتی استان را عدم شفافیت دانست و عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم با تعامل بیشتر در رفع موانع همکاری با هدف توسعه روابط ببن دستگاهی در راستای افزایش کیفی و کمی خدمات تلاش کنیم.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان هرمزگان با تاکید بر لزوم بررسی و نظارت شورای اسلامی شهر بندرعباس در زمینه اخذ عوارض پسماند از صنوف این شهر، ادامه داد: نگاه یکسان به واحدهای صنفی در اجرای این قانون عادلانه نیست، چرا که تولید پسماند در واحدهای طلافروشی و میوه فروشی از نظر حجم غیر قابل قیاس است.

جلالی در ادامه ضمن تشکر از تصمیمات و اقدامات مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری بندرعباس در اجرای طرح های بزرگ صنفی شهرستان نظیر بازار ماهی فروشان، میدان میره و تره بار و مجتمع بنکداران بندرعباس تصریح کرد: تعامل و همکاری مدیران دستگاه های متولی شهر وبازار به توسعه خدمات و در نهایت معیشت شهروندان منتهی می شود.

اسلام باوقار، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در ادامه این نشست بیان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده در سنوات حضور بنده در شورا، تلاش کردیم تا عوارض شهرداری در حوزه صنوف بر مبنی متراژ واحد صنفی اخذ شود.

وی ادامه داد: برنامه شورای شهر برای افزایش عوارض واحدهای صنفی با رشد ١٠ درصدی بود اما،  مشکل اصلی در بحث نرخ منطقه ای اتفاق افتاده و با افزایش بی رویه نرخ منطقه ای شاهد افزایش بیش از  ٣٠٠ درصدی عوارض هستیم.

باوقار با تاکید بر اینکه تلاش و نظارت ما در شورا بر شفافیت تعرفه های شهرداری در تمام حوزه ها بوده است، تصریح کرد: برای عوارض نرخ پایه در نظر گرفته شده است و برای اینکه در حق اصناف اجحافی صورت نگیرد در مجتمع های تجاری، عوارض بر اساس متراژ و طبقه ای است که واحد مد نظر واقع شده با در نظر گرفتن تخفیف محاسبه می شود.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس افزایش نرخ منطقه ای یکی از عوامل افزایش عوارض شهرداری دانست و عنوان کرد: بر اساس فرمول موجود، نرخ منطقه ای و موقعیت جغرافیایی واحد صنفی در محاسبه عوارض شهرداری در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه بایستی صنوف با شهرداری همکاری بیشتری داشته باشد، خاطرنشان کرد: امیدواریم صنوف نرخ علی راس واحدهای خود را در اختیار شهرداری قرار دهند.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس نوع خدمات صنوف و و اطلاعات واصله از واحدهای صنفی را در محاسبه عوارض شهرداری موثر دانست و افزود: شهرداری برای تایین نرخ عوارض سال ١٤٠٠ از نماینده اتاق اصناف بندرعباس به صورت رسمی دعوت و از نظرات کارشناسی مدیران این مجموعه استفاده شود.

باوقار با توصیه به مدیر درآمد شهرداری، اظهار کرد: شهرداری با هدف کمک به اصناف، عوارض سال ٩٧و ٩٨ و ٩٩ یک واحد صنفی را محاسبه و پس از مقایسه، حد وسط این عوارض را در نظر بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با درخواست از اتاق اصناف برای همکاری در زمینه زیباسازی ورودی های شهر بندرعباس اظهار کرد: درخواست داریم جلسه مشترکی با حضور اتاق اصناف و اداره راهداری و شهرداری با هدف ساماندهی ورودی های شهر تشکیل شود.

وی در ادامه ضمن تشکر از همکاری صنوف بندرعباس در جمع آوری پسماند تاکید کرد: تلاش داریم تا با همت شهرداری اخذ عوارض پسماند بر اساس آیتم های کارشناسی شده صورت پذیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس عوارض شهرداری واحدهای صنفی نرخ منطقه ای اتاق اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری رویترز در گزارشی از عوارض خطرناک استفاده از گاز نیترواکسید پرده برداشته است؛ ترکیب اکسیژن با این گاز که به عنوان گاز خنده نیز شهرت دارد، در قلیان‌های اکسیژن مورد استفاده قرار می‌گیرد که وزارت بهداشت کشورمان استفاده از آن را مجاز می‌داند!

تسنیم در خبری نوشت: اخیراً پیرو گزارشی درباره ماجرای استفاده از قلیان اکسیژن در کافی‌شاپ‌ها و تأیید این دستگاه از سوی وزارت بهداشت در قالب یک مطالعه بالینی، ابهامات زیادی درباره عوارض این قلیان و مخاطراتی که ممکن است در پی داشته باشد در اذهان عمومی و رسانه‌ها ایجاد شده است.

آن‌طور که وزارت بهداشت اعلام کرده، در این قلیان که استفاده از آن در ۱۰ استان کشور با مجوز وزارت بهداشت در حال ارزیابی است؛ از ترکیب اکسیژن با گاز N۲O (اکسید نیتروژن) استفاده می‌شود که به گاز خنده نیز شهرت دارد. اگرچه وزارت بهداشت به استناد مطالعات بالینی انجام شده این گاز را بی‌خطر و میزان ترکیب گازهای موجود در آن را استاندارد می‌داند اما مقالات خارجی که در مقیاس‌های بزرگتر انجام شده‌اند تأکید دارند که این گاز که در اروپا به وسیله انواعی از بالن در مهمانی‌ها استنشاق می‌شود می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری روی سلامتی افراد به جای بگذارد.

خبرگزاری رویترز در گزارشی که در سال ۲۰۲۲ براساس نتایج یک پژوهش در اروپا منتشر کرده نوشته که آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا در مطالعه‌ای اعلام کرده است که استفاده تفریحی از اکسید نیتروژن، که به "گاز خنده" نیز معروف است، در اروپا در بین جوانان رو به افزایش است و تعداد نگران کننده‌ای از مسمومیت‌ها را ایجاد می‌کند.

براساس این گزارش،‌ محبوبیت روزافزون این ماده که باعث احساس سرخوشی، آرامش و جدایی از واقعیت می‌شود، ناشی از در دسترس بودن گسترده آن بدون نسخه، قیمت پایین و سهولت استفاده از این گاز است؛ همچنین شیوع استفاده از این گاز خنده‌آور، ناشی از این تصور نادرست است که این گاز بی‌خطر است.

گاز اکسید نیتروژن دارای طیف گسترده‌ای از کاربردهای پزشکی، صنعتی و تجاری است اما استنشاق مستقیم آن توسط افراد می‌تواند باعث سوختگی شدید با سرما، آسیب به ریه و آسیب به مغز و نخاع شود.

در دانمارک، موارد مسمومیت با اکسید نیتروژن از ۱۶ مورد در سال ۲۰۱۵ به ۷۳ مورد در سال گذشته افزایش یافته است، در فرانسه موارد از ۱۰ مورد در سال ۲۰۱۷ به ۱۳۴ مورد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است و هلند نیز ۱۴۴ مورد در سال ۲۰۲۰ داشته است.

همچنین در این کشور افزایش شدید تصادفات رانندگی به دلیل مصرف بالن‌های مهمانی حاوی نیتروزاکسید را گزارش کرده‌اند.

آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرده که در بریتانیا، اکسید نیتروژن دومین ماده (دراگ) شایع در بین جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله پس از کانابیس(گیاه شاهدانه) است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904179

دیگر خبرها

  • سهم شهرداری‌های سمنان از مالیات برارزش افزوده چقدر است؟
  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • مهر وموم واحد‌های صنفی در خیابان قلمستان
  • مسائل صنفی دانشجوان دامغان و شاهرود مورد بررسی قرار گرفت
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • ۲۹ واحد صنفی آلاینده و مزاحم در ساوه پلمب شد
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد