Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران از افزایش ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی هزینه تولیدات کشاورزی خبر داد.

محمدرضا شعبانی در گفت‌وگو با ایسنا از گلایه کشاورزان در خصوص تامین و توزیع کود اوره خبر داد و اظهار کرد: در بحث کود اوره تمامی مواد اولیه آن در داخل کشور تأمین می‌شود، با این وجود تولیدکننده‌ها با چالش‌های فراوانی در راستای تخصیص کود و قیمت آن مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد واردات کودهای شیمیایی، بیان کرد: برخی کودهای کشاورزی مواد اولیه آنها در کشور وجود ندارد و از دیگر کشورها وارد می شود.

شعبانی از نوسانات نرخ نهاده‌های کشاورزی به ویژه کود های وابسته به صنایع پتروشیمی خبر داد و تصریح کرد: هنگامی که قیمت نفت کاهش می یابد، روند صعودی قیمت کود همچنان ادامه دار بوده و نه تنها نرخ آنها کاهش نمی یابد،بلکه هیچ گونه ثباتی در بازار کود شیمیایی وجود ندارد.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران با بیان اینکه از سال گذشته  تا به امروز سرکوب قیمت نفت را شاهد بوده‌ایم که در این مدت قیمت روغن ولک  ۳۰۰ درصد افزایش پیدا کرد، گفت: این امر موجب اختلال در زمینه تولید شده زیرا تولید کننده ها از روغن ولک در باغات به طور وسیعی بهره می برند.

 شعبانی از بالا رفتن ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی هزینه تولیدات کشاورزی خبر داد و تصریح کرد: این اتفاق سبب شد تا قیمت تمام شده یک محصول کشاورزی که در سال گذشته ۱۵۰۰ تومان بوده، امسال به ۳۰۰۰ تومان تغییر یابد.

وی با اشاره به اینکه در بخش باغبانی در خصوص خرید سبد به طور میانگین زیر ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان پرداخت می‌شود، اظهار کرد: مواد اولیه این کالا از صنعت پتروشیمی نشأت گرفته که انتظار می‌رود همزمان با روند نزولی قیمت نفت هزینه این موارد هم کاهش پیدا کند.

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران شرایط فعلی اقتصادی را برای کشاورزان نامطلوب دانست و تاکید کرد: مسئولان سازمان جهاد کشاورزی پیگیر ماجرا نیستند، نهاده‌های مورد نیاز به میزان کافی در دسترس کشاورزان سراسر کشور قرار نگرفته است که این امر نارضایتی تولید کننده ها را درپی دارد.

شعبانی در مورد قیمت کود با توجه به نقش اساسی و اهمیت والای نهاده ها در حوزه کشاورزی، خاطرنشان کرد: از مسئولان مربوطه خواستاریم که قیمت‌گذاری نهاده ها به خصوص کود، به طور هدفمند و روند مشخص سازماندهی شود به گونه ای که تغییرات افزایشی در نرخ مصوب شده اعمال نگردد و بازار کود به ثباتی مطلوب رسد.

وی در پایان بیان کرد: کمیته نرخ گذاری به منظور بررسی وضعیت قیمت تمام شده محصولات کشاورزی و هزینه های سالیانه وارده به کشاورزان اعم از سم، کود، کارگر و آبیاری تشکیل شده است که بر مبنای تجزیه و تحلیل انجام شده داده ها را اعلام می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی نهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس حسینی پیش ازظهر یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای حمایت از مرغداران استان، گوشت مرغ مازاد استان بدون محدودیت و با قیمت ۸۴ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم خریداری می‌شود.

وی افزود: از ابتدای سال‌جاری تاکنون هزار و ۸۴۶ تن گوشت مرغ منجمد خرید و در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شد تا در زمان کمبود برای کمک به تنظیم بازار، عرضه شود.

وی تصریح کرد: میزان جوجه ریزی استان در فروردین ماه سال‌جاری بیش از ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بوده که ضمن ثبت رکورد جدید، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد افزایش داشته است.

حسینی تصریح کرد: با توجه به تأمین به موقع و موجودی کافی نهاده‌های مورد نیاز مرغ داران در استان و همچنین کاهش قیمت جوجه یک روزه تا ۲۳ هزار تومان در روزهای اخیر، قطعاً شاهد افزایش تولید گوشت مرغ در دوره آتی در استان خواهیم بود.

کد خبر 6090819

دیگر خبرها

  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • افزایش ۲۰ درصدی رهاسازی آب از سد زولاچای سلماس
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی