Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه بقیه‌الله گفت: تهدیدات بیولوژیکی امروز به تهدیدات نوین تبدیل شده و از این پس جدی‌تر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، علی کرمی در نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه‌های استان اصفهان که با موضوع«تهدیدات نوین بیولوژیک و آشنایی با محصولات تغییر ژنتیک یافته» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه برگزار شد با اشاره به شیوع ویروس کرونا و مطالعاتی که روی این ویروس انجام شده اظهار کرد که تهدیدات بیولوژیک امروز به تهدیدات نوین تبدیل شده و از این پس جدی‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تهدیدات بیولوژیک به دو دسته تقسیم می‌شوند، نخست سلاح‌های بیولوژیک و شیمیایی که در میدان جنگ  استفاده شده و دوم بیوتروریسم که با هدف صدمه زدن به منافع اقتصادی و منابع انسانی علیه گروه یا شخص خاص مورد استفاده قرار گرفته که تحقیقات نشان داده کشور ژاپن و آمریکا در این زمینه پیشتاز هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه بقیه‌الله با بیان سابقه تاریخی استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی در هشت سال دفاع مقدس گفت: عراق در زمان جنگ این سلاح‌ها را از آمریکا گرفته بود و نه‌تنها از بمب شیمیایی علیه سربازان و پاسداران استفاده می‌کرد؛ بلکه به‌صورت بی‌رحمانه‌ای آن را علیه مردم غیرمسلح، زنان و کودکان در سردشت و حلبچه استفاده کرد.

این مسئول ادامه داد: در ایران از سال 1363 مرکز تحقیقات بیوتروریسم و حتی کلینیک درمانی در این زمینه افتتاح و از آن زمان تاکنون تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کرده‌ایم.

کرمی با بیان سخن معروف هنری کسینجر وزیر امور خارجه آمریکا در سال 1974 «با نفت کشورها را کنترل می‌کنیم و با غذا ملت‌ها را» عنوان کرد: امروز جنگ آمریکا با کشورها به جنگ غذا تبدیل شده و برای رسیدن به اهداف شوم خود از غذا به‌عنوان سلاح استفاده می‌کنند. با همین هدف بذرهای تراریخته را وارد کشورها کرده‌اند و منابع آب‌وخاک کشورها را با سموم شیمیایی آلوده کرده و یا آفت‌هایی مثل کرم ساقه خوار را در مزارع برنج و آفت‌های دیگر را در مزارع گندم و محصولات استراتژیک منتشر می‌کنند تا کشاورزان مجبور شوند از سموم آفت‌کش استفاده کنند.

انحصار در واردات موجب گرانی می‌شود

وی تأکید کرد: باید بذرهای تراریخته را از بذرهای هیبریدی و اصلاح نژاد شده تفکیک و  مردم را به سمت استفاده از محصولات ارگانیک دعوت کرد. دولت‌ها نباید اجازه دهند محصولات تراریخته وارد کشور شود. این سؤال مطرح است که چرا دولت‌ها اجازه می‌دهند ورود کنجاله و غذای طیور در انحصار چند نفر باشد؟ این انحصار هم باعث گرانی و نرسیدن به موقع محصول به دست دامداران و هم باعث راحتی ورود محصولات تراریخته شده و از قوه قضائیه انتظار می‌رود به این موضوع ورود کند.

این متخصص ژنتیک در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود 80 سال برنامه‌ریزی غرب در زمینه بیوتروریسم و خصومت با ایران و برخی کشورهای آسیایی رسانه و فضای مجازی به میزان کافی در این زمینه روشنگری نکرده‌اند و حتی برخی روشنفکران و مسئولان هنوز دم از مذاکره و سازش با غرب می‌زنند، مطرح کرد: قلب رهبری معظم انقلاب از این موضوع در رنجش و درد بوده و اگر آگاهی در این زمینه بیشتر شود به مطالبه عمومی تبدیل می‌شود؛ بنابراین خواهش می‌کنم استادان در زمینه ترورهای بیولوژیک مطالعه کنند و دست به روشنگری برای دانشجویان و مردم بزنند.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: علی کرمی دانشگاه آزاد اسلامی میمه سلاح های بیولوژیک تهدیدات بیولوژیک تهدیدات بیولوژیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۶۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در بیست و ششمین دوره عملی هیئت معارف جنگ، در جمع اساتید، پیشکسوتان و دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در شهرستان دزفول، اظهار داشت: پیروزی قاطع و چشم‌گیر نیروهای مسلح کشور در عملیات «وعده صادق»، بار دیگر ضمن گرم کردن قلوب مسلمین جهان به رهبری خردمندانه فرمانده معظم کل قوا نشان از تحقق وعده الهی در خصوص لزوم حُسن ظن و توکل به اراده پیروزمندانه الهی بود.

امیر صباحی‌فرد افزود: مردم متدین، ولایی و قدرشناس ایران، با انجام این عملیات، احساس غرور کردند و این امر بار دیگر نشان از اهمیت و نقش محوری و کلیدی نیروی پدافند هوایی ارتش در تأمین آرامش و امنیت آسمان کشور و پایگاه‌های زمینی در سرتاسر کشور در طی انجام عملیات مذکور و پس از آن است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه این عملیات، نخستین رویارویی مستقیم نیروهای مسلح ایران با رژیم نحس صهیونیستی است، تأکید کرد: شکست غرور و شوکت پوشالین و دروغین رژیم منحوس صهیونیستی در نخستین رویایی مستقیم این رژیم با نیروهای مؤمن جمهوری اسلامی ایران، نشان داد که نه‌تنها این رژیم قادر به پیش بردن هیچ هدفی نیست، بلکه ضعف مفرط این رژیم در برابر آمادگی بی‌مانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دفع هرگونه تعرض به خاک کشور و حریم امن آسمان سرزمین ایران، آشکار شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، در توضیح دلایل بروز جنگ تحمیلی، بیان کرد: تغییر نظام سیاسی از رژیم پهلوی به جمهوری اسلامی، درگیر شدن ارتش در برخی مناطق مرزی و غائله‌های پیرامونی، انتقام‌جویی آمریکا از ملت ایران و نهایتاً جاه‌طلبی‌های صدام و ماجراجویی رژیم بعث عراق در خصوص قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر، از جمله مواردی بودند که به بروز جنگ هشت ساله علیه کشورمان منتهی شد.

امیر صباحی‌فرد درخصوص توانایی نیروی پدافند در دوران دفاع مقدس، گفت: در آغاز جنگ تحمیلی، نیروی پدافند هوایی تنها به برخی سامانه‌های وقت دسترسی داشت؛ ولی با وجود این، پدافند هوایی توانست با توکل به خداوند منان و اتکا به توانایی‌های جوانان خود، تمامی عملیات‌های دوران هشت سال جنگ تحمیلی را زیر چتر عملیاتی و پدافندی خود قرار داد و اجازه اشغال حتی یک وجب از خاک پاک میهن اسلامی را به دشمنان خود نداد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش ادامه داد: با آغاز جنگ تحمیلی، دکترین نیروی پدافند هوایی از دفاع هوایی محدود از برخی سایت‌ها و پایگاه‌ها به حضور در نوک پیکان حملات تغییر یافت؛ به همین دلیل این نیرو، توانست در طی دوران هشت سال جنگ تحمیلی، بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار رصد هوایی را به ثبت برساند و در فرایند سرنگون‌سازی بیش از ۶۵۰ فروند هواپیماهای جنگی دشمن مشارکت فعال داشته باشد.

وی اظهار داشت: پاسداری از صدور نفت از جزیره خارگ به عنوان مبدأ اصلی صدور نفت کشور و ممانعت از انسداد خطوط هوایی و بسته شدن فرودگاه‌های کشور، از جمله دیگر مواردی بود که نیروی پدافند هوایی ارتش در طی هشت سال دفاع مقدس به انجام آن‌ها مبادرت ورزید.

امیر صباحی‌فرد با بیان اینکه رهبری مدبرانه امام خمینی (ره) و ایثار و ابتکار عمل رزمندگان نیروی پدافند در طی هشت سال جنگ تحمیلی، از جمله عوامل پیروزی نظام جمهوری اسلامی ایران بر دشمن بعثی بود، خاطرنشان کرد: با فراگیری درس‌ها و تجربیاتی که در دوران هشت سال دفاع مقدس به دست آمده است، فرهنگ ایثار، شهادت، ابتکار عمل و خلاقیت سرلوحه تمامی کارکنان پایور و وظیفه نیروی پدافند هوایی ارتش قرار گرفته است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با تأکید بر اینکه اتکا به توان و دانش متخصصان داخلی و حرکت بر روی لبه فناوری‌های بومی‌سازی شده، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است، گفت: نیروی پدافند هوایی ارتش توانسته است با اتکا به توان و دانش متخصصان داخلی و با حرکت بر روی لبه فناوری‌های مدرن، به ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ها و سامانه‌های کشف و شناسایی، اطلاعاتی، فاوایی و پدافندی دست پیدا کند تا هرگونه نگاه چپ و خطا به کشور و حریم زمینی و آسمانی آن را در نطفه خفه کرده و قلب سیاه دشمنان این آب و خاک را نشانه بگیرد.

کد خبر 6099333 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن