Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش‌ها دونالد ترامپ به دلیل صحبت‌ها و اظهارنظرهای تندش، ضرری معادل ۱۰۰ میلیون دلار را برای دو هتل بزرگش به بار آورده است؛ ضرری که از بابت دور شدن مهمان‌ها و اسپانسرها از این هتل‌ها بعد از اظهارات ترامپ رخ داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی میل، دو مورد از مشهورترین و بزرگترین هتل‌های متعلق به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا عبارتند از "هتل ترامپ نشنال دورال میامی" و "هتل ترامپ اینترنشنال واشنگتن دی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی".

دن آلکساندر، دبیر ارشد نشریه فوربس در گزارشی که در یک کتاب جدیدش منتشر ساخته، عنوان کرده که این دو هتل در طول دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ متحمل ضرری هنگفت شده‌اند.

بر اساس این گزارش، هتل ترامپ اینترنشنال در ژانویه ۲۰۱۷ در حال که سه ماه از افتتاحش می‌گذشت به سطح درآمد تقریبا شش میلیون دلار دست پیدا کرد.

این هتل در عرض یک ماه ۱.۶ میلیون دلار سود حاصل کرد که بخشی از دلیلش مربوط به فعالیت کمیته مراسم آغاز ریاست جمهوری و خریداری اتاق در این هتل از سوی دوستان ثروتمند ترامپ بود.

این کمیته به جذب پول از جانب حامیان ترامپ برای هفته برگزاری مراسم آغاز ریاست جمهوری که بر اساس گزارش‌ها به ۱.۵ میلیون دلار بالغ شد، پرداخت.

فوربس گزارش کرد بر مبنای یافته‌هایش دست کم ۲۵ درصد درآمدی که نصیب هتل بین‌المللی ترامپ شد مربوط به اهداکنندگان سیاسی در آن سال بوده است.

اما در ۲۴ ژوئیه گذشته، حدود سه سال بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات، فوربس مشخص کرده که ارزش این دارایی به ۱۶۸ میلیون دلار یعنی دو میلیون دلار کمتر از رهن ۱۷۰ میلیون دلاری که ترامپ به دست آورد، رسیده است.

با صرف دست کم ۳۰ میلیون دلار برای نوسازی، این ارقام حاکی از یک ضرر برای خانواده ترامپ هستند.

در فلوریدا نیز هتل ترامپ نشنال دورال میامی ضرر مشابهی را پیدا کرد.

فوربس گزارش کرد، هتل ترامپ نشنال دورال میامی که دارای تفرجگاه و زمین گلف است، قبل از احتساب بدهی ۱۵۳ میلیون دلار ارزش دارد. این مکان تفرجگاهی ۱۲۵ میلیون دلار رهن علیه خود دارد. سهم ترامپ هم اکنون ۲۸ میلیون دلار برآورد شده اما فوربس گزارش داد که این رقم در آغاز ریاست جمهوری او ۷۰ میلیون دلار بوده است.

این ضررهای مالی که در این گزارش ذکر شدند، بر خلاف ادعاهای مکرر ترامپ در خصوص اینکه تجربه‌اش به عنوان تاجر به "بزرگ ساختن مجدد آمریکا" کمک می‌کند، هستند.

کارمندان شرکت تجاری ترامپ متذکر شدند که اظهارنظرهای جنجالی ترامپ در کمپین ۲۰۱۶ نقش مهمی در ضرر و زیانها داشته است.

به نوشته فوربس، جسیکا واچیرات وانوراک، یک متخصص مالیاتی ترامپ گفت بعد از کمپین تبعاتی به وجود آمد.

او گفت: من با مدیر مالی و مدیر توسعه شرکت ترامپ ملاقات کردم. آنها متذکر شدند که در سال ۲۰۱۶ به سبب محیط سیاسی و چیزها و اظهار نظرهای مطرح شده در طول کمپین تبعاتی به بار آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا ریاست جمهوری میلیون دلار هتل ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۶۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • کلاهبردار ۶۰ هزار دلاری در مترو تهران به دام افتاد
  • اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار
  • دستگیری زوج سارق دلار اتباع خارجی در چالوس
  • زوج سارق دلار‌های گردشگران خارجی در چالوس دستگیر شدند
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • زوج سارق دلار از اتباع بیگانه در چالوس دستگیر شدند
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟