Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@23:28:53 GMT

چند بنگاه‌ موفق به دریافت وام کرونایی شدند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۷۴۵۹

چند بنگاه‌ موفق به دریافت وام کرونایی شدند؟

خبرگزاری مهر: یکی از مهم‌ترین تبعات شیوع ویروس کرونا، تضعیف اقتصاد کشور و فشار به بنگاه‌های تولیدی و خدماتی بود به گونه‌ای که طبق اعلام وزارت کار ۹۳ درصد کارگاه‌هایی که از شیوع کرونا متأثر شدند در دو حوزه خدمات و صنعت فعال بوده‌اند.

در همین ارتباط، ۸۴۸ زیررسته شغلی به شدت آسیب دیده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعیین شدند و اعلام شد که تعداد بنگاه‌های آسیب دیده ۳ میلیون واحد است که ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ میلیون واحد آن بیمه شده و دارای کد کارگاهی و ۱.۷ میلیون واحد فاقد بیمه و کد کارگاهی هستند.

وزارت کار در اواخر اردیبهشت ماه با معرفی سامانه کارا اعلام کرد که کسب و کار‌های آسیب دیده می‌توانند با دریافت تسهیلات ویژه ای، تا حدودی از دوره سخت کرونا عبور کنند که مطابق با جدول ارائه شده از سوی وزارت کار مبلغ تسهیلات ویژه کسب و کار کرونا در صورتی که تسهیلات تا ۱۶ میلیون تومان باشد، سفته فرد متقاضی یا چک به تشخیص بانک، تسهیلات ۱۶ تا ۴۸ میلیون تومان نوع وثیقه سفته فرد متقاضی یا چک به تشخیص بانک به همراه یک ضامن (واحد اقتصادی دیگر یا کارمند)، مبلغ تسهیلات ۴۸ تا ۱۶۰ میلیون تومان و نوع وثیقه سفته فرد متقاضی یا چک به تشخیص بانک به همراه ۲ ضامن (واحد اقتصادی دیگر یا کارمند)، مبلغ تسهیلات ۱۶۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان با نوع سفته فرد متقاضی یا چک به تشخیص بانک به همراه ۳ ضامن (واحد اقتصادی دیگر یا کارمند)، مبلغ تسهیلات از ۲۰۰ میلیون تومان بالاتر و با نوع وثیقه ارائه تضمین صادره از سوی صندوق‌های ضمانت و یا بنا به تشخیص بانک ارائه وثایق متعارف و سقف مبلغ سفته ۱.۵ برابر اصل و سود تسهیلات است.

در این بین، با توجه به اینکه سازوکار ثبت‌نام صاحبان مشاغل در سامانه کارا از حدود ۴ ماه پیش آغاز شده بود، چندی پیش مهلت ثبت‌نام به اتمام رسید؛ اما به دلیل مشکلات فراوان این حوزه، ۲۸ مرداد ماه کارگروه مقابله با پیامد‌های اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، مهلت ثبت نام این تسهیلات را تمدید کرد؛ به گونه‌ای که صاحبان مشاغل بیمه شده تا روز ۱۵ شهریور ماه می‌توانستند برای دریافت وام ثبت نام کنند، اما با توجه به اینکه صاحبان مشاغل فاقد بیمه دیرتر به این جمع اضافه شدند، مقرر شد تا پایان شهریور ماه مهلت ثبت‌نام داشته باشند که بر این اساس، فردا ۳۱ شهریور ماه مهلت این دسته از کسب و کار‌ها به پایان می‌رسد.

چند بنگاه‌ها موفق به دریافت وام کرونایی شدند؟

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی عصر دیروز در نشست دوره‌ای با مدیران عامل بانک‌ها گفته که طی یک ماه و نیم گذشته ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کرونا به بنگاه‌های مشمول پرداخت شده است.

با این وجود وزارت کار هنوز گزارشی از تعداد بنگاه‌های دریافت کننده این وام منتشر نکرده است؛ انتشار گزارش عملکرد از پرداخت این وام از آن جهت اهمیت دارد که یک بررسی میدانی توسط خبرنگار مهر حاکی از آن است که این وام هنوز به بسیاری از مشمولان پرداخت نشده است.

یک مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد احتمال تمدید مهلت ثبت نام برای دریافت وام کرونا، گفت: با توجه به اینکه ستاد ملی مقابله با پیامد‌های کرونا سازوکار را تعیین می‌کند، باید منتظر ماند و دید که این ستاد در روز دوشنبه چه تصمیم می‌گیرد.

وی افزود: از نظر ما احتمال تمدید وجود دارد، اما تصمیم نهایی را این ستاد می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در واحد‌های آسیب دیده از کرونا که از سوی وزارت کار شناسایی شده‌اند، ۲.۸ میلیون نفر بیمه شده و ۳ میلیون نفر فاقد بیمه مشغول به کار هستند.

منبع: فردا

کلیدواژه: وام کرونا ثبت نام وام کرونا بنگاه های اقتصادی میلیون تومان مبلغ تسهیلات مهلت ثبت نام دریافت وام آسیب دیده وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نهضت ملی مسکن از اولویت های بانک مسکن در سیاست های اعتباری سال جاری است

امتداد - بانک مسکن تنها بانک تخصصی در بخش مسکن است که در تامین مالی طرح های مسکن و ساختمان همیشه پیشتاز بوده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر فاضلیان عضو هیات مدیره بانک مسکن با بیان این مطلب به تشریح سیاست های اعتباری بانک در سال جاری پرداخت و تحقق اهداف تعیین شده در قالب طرح نهضت ملی مسکن را از اولویت های بانک مسکن در سال جاری برشمرد.

وی با بیان این مطلب که یکی از محوری ترین و اصلی ترین شعار دولت محترم طرح نهضت ملی مسکن است گفت: تکلیف بانک در طرح نهضت ملی مسکن طی سال های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تامین مالی ساخت واحد های مسکونی طرح نهضت ملی مسکن به ارزش ۲۵۹ همت بوده است که توسط بانک مرکزی به بانک مسکن ابلاغ و بانک مسکن نیز طی این سالها عمده فعالیت اعتباری خود را در اجرای این طرح عظیم متمرکز کرده است.

دکتر فاضلیان همچنین تعیین تکلیف مابقی پروژه های مسکن مهر و تسریع در تکمیل و تحویل این پروژه ها به متقاضیان،پرداخت تسهیلات در بخش های دیگر از جمله ازدواج، فرزندآوری و تامین مالی پروژه های عمرانی و آزادراهی را از دیگر مواردی عنوان کرد که در سال گذشته بانک مسکن در دست اقدام داشته است.

وی با بیان این مطلب که فعالیتهای بانک مسکن در پرداخت تسهیلات در سه بخش طرح نهضت ملی مسکن، تسهیلات تکلیفی و تعهدی و سایر تسهیلات عادی و مرسوم بانک خلاصه میشود افزود: سپرده های بانک، وصول مطالبات و سرمایه بانک مسکن ابزارهای بانک در راستای پرداخت تسهیلات به متقاضیان هستند که برای تقویت هریک از این بخش ها اقداماتی از جمله؛ ارایه طرح های جدید برای جذب سپرده های مشتریان، ارایه طرح های مختلف همانند بخشودگی جرائم برای وصول مطالبات و تلاش در راستای افزایش سرمایه بانک طی سال گذشته انجام شده است که در سال جاری نیز همچنان این روند ادامه دارد.

وی علاوه بر تلاش برای پاسخگویی به نیازهای تسهیلاتی مشتریان؛بر رعایت تعادل و توازن بین منابع و مصارف بانک در سیاست های اعتباری سال جاری تاکید کرد.

دکتر فاضلیان با قدردانی از تلاش کارکنان بانک در صف، از نقش برجسته آنها در جذب منابع سخن گفت و یادآور شد: همکاران شعب می توانند با تعامل با مشتریان و بازاریابی هدفمند گام های موثر و بزرگی در جهت جذب منابع و در نهایت ایجاد تعادل در منابع و مصارف بانک بردارند.ضمن اینکه با افزایش حدود اختیارات مدیریت های شعب سعی کردیم تا اهداف بانک بیش از گذشته در راستای اجرای سیاست های اعتباری سال جاری محقق شود.

عضو هیات مدیره بانک مسکن برنامه ریزی و سیاست گذاری در راستای افزایش رونق در بخش مسکن، ارتقای نظام فنی و مهندسی از طریق حمایت های لازم از ساخت مسکن با استفاده از فناوری های نوین و صنعتی سازی و ….، حمایت از تولید کنندگان و فروشندگان مصالح و تجهیزات ساختمانی و تقویت توان بخش عرضه و تقاضا از طریق اعطای انواع تسهیلات در بخش مسکن را از جمله رویکردهای بانک مسکن در تدوین سیاست های اعتباری بانک در سال جاری برشمرد.

وی در ادامه یادآور شد: بانک مسکن به منظور تحقق خط مشی های اعتباری در سال جاری تغییراتی را در سیاست های اعتباری سال ۱۴۰۳ به صورت حمایت از واحدهای احداثی در قالب؛ پروژه های صنعتی سازی، خانه های سبز، معماری ایرانی اسلامی، افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن، افزایش سقف تقسیط مطالبات ناشی از قرارداهای مشارکت مدنی احداث مسکن، افزایش سقف تسهیلات جعاله تکمیل و تجهیز مسکن، مرابحه بازسازی اساسی و مرابحه منصوبات با توجه به افزایش سطح عمومی قیمتها، تسهیل در شرایط صدور ضمانت نامه، افزایش حدود اختیارات ارزی و … ایجاد کرده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • طرح نهضت ملی مسکن از اولویت های بانک مسکن در سیاست های اعتباری سال جاری است
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی