Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

با توجه به این تصمیم‌گیری‌ها، سالن‌های سینما چند ماهی است فعالیت خود را آغاز کرده‌ و به اکران فیلم‌ها که چندین بار تاریخ اکرانشان به تعویق افتاده است، پرداخته‌اند. از بین فیلم‌هایی قرار است اکران شوند به معرفی چهار مورد از آن‌ها از جمله «سریع و خشن ۹»، «ونوم ۲»، «داستان کناره غربی» و «اره» می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریع و خشن ۹

مجموعه فیلم سریع و خشن طی سال‌های گذشته در هشت قسمت اکران شده و برای خلق صحنه‌های دیوانه‌وار و جذاب علاقه‌مندان خاص خود را پیدا کرده است؛ سازندگان این مجموعه هنوز هم به دنبال تحقق راه‌های جدید برای به وجد آمدن طرفداران خود هستند و با همین ایده دنباله این اثر را تولید کرده‌اند.

کارگردانی این قسمت از سریع و خشن را «جاستین لی» بر اساس فیلم‌نامه «دنیل کیسی» بر عهده دارد. «وین دیزل»، «مایکل فوترل» و «کریس مورگان» این اثر را تهیه کرده‌اند.

شارلیز ترون، هلن میرن، مایکل روکر، فرانسیس انگانو، اوسونا، کاردی بی، فین کول، آنا ساوای و وینی بنت از بازیگرانی هستند که در این قسمت از فیلم سریع و خشن حضور دارند و به ایفای نقش پرداخته‌اند.

داستان این قسمت از فیلم زندگی آرام تورتو با پسرش را که به دور از چشم همه در حال گذر است نشان می‌دهد، ولی آن‌ها می‌دانند که خطر همیشه در ورای افق آرام آن‌ها وجود دارد. این‌بار تهدیدها تورتو را مجبور می‌کند برای نجات جان افرادی که دوستشان دارد، با گناهان گذشته خود روبه‌رو شود.

تورتو و گروهش دوباره متحد می‌شوند تا یک تهدید خطرناک جهانی را که توسط ماهرترین آدکش که تاکنون دیده‌اند، متوقف کنند.

کمپانی یونیورسال پیکچرز به دلیل شیوع بیماری کرونا و تعطیلی سالن‌های سینما تاریخ اکران این قسمت از فیلم سریع و خشن را از۲۲ می ۲۰۲۰ (۲ خرداد ۱۳۹۹) به تاریخ ۲ آوریل ۲۰۲۱ (۱۳ فروردین ۱۴۰۰) منتقل کرده است.

ونوم ۲

قسمت جدید فیلم سینمایی ونوم با نام «بگذارید کارنیج بیاید» نیز ساخته شده و در انتظار اکران است و انتظار علاقه‌مندان این فیلم و ژانر ویژه‌اش پس از چند ماه تعطیلی سینماها به زودی پایان می‌یابد.

کارگردانی این قسمت از ونوم را «اندی سرکیس» بر عهده دارد و فیلم‌نامه آن توسط «کلی مارس» نوشته شده است. تام هاردی، وودی هارلسون، میشل ویلیامز، نائومی هریس و استیون گراهام از جمله بازیگرانی هستند که در قسمت دوم ونوم با عنوان «بگذارید کارنیج بیاید» حضور داشته و به ایفای نقش خواهند پرداخت.

داستان این قسمت در مورد کارنیج، یک شخصیت ابر شرور از مجموعه شخصیت‌های مارول است؛ کارنیج از دشمنان قدیمی و اصلی ونوم و میزبان این انگل، آدم‌کشی زنجیره‌ای به نام کلیتوس کسدی است.

ایمی پاسکال یکی از تهیه‌کنندگان این فیلم در تایید خبر ساخت ادامه فیلم ونوم و حضور تام هاردی در آن گفته است: «هنگامی که راجع به فیلم ونوم فکر می‌کنید، هرگز نمی‌توانید فرد دیگری جز تام هاردی را برای حضور در آن تصور کنید؛ حضور تام هاردی در این فیلم برای ایفای نقش کاراکترش، تمام چیزی است که شما نیاز دارید بدانید.»

قرار بود این قسمت از ونوم در تاریخ ۲ اکتبر ۲۰۲۰ (۱۱ مهر ۱۳۹۹) اکران شود، شرکت سونی پیکچرز تصمیم گرفته است اکران این فیلم را به ۲۵ ژوئن ۲۰۲۱ (۴ تیر ۱۴۰۰) منتقل کند.

اره

هفت فیلم اول و اصلی مجموعه «اره» در طول سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰ تولید و منتشر شد، حال قسمت جدید این مجموعه با نام «از کتاب اره» پس از سال‌ها تولید شده و در انتظار اکران است تا طرفدارانش در سینماها پس از گذشت سال‌ها دوباره طعم ترس و هیجان را تجربه کنند.

کارگردانی این قسمت از فیلم را «لین بوسمن» که قسمت‌های دوم، سوم و چهارم مجموعه اصلی را کارگردانی کرده است، بر عهده دارد. «پیت گولدفینگر» و «جاش استولبرگ» نیز مسئولیت نوشتن فیلم‌نامه این قسمت را که داستان آن توسط «کریس راک» خلق شده، بر عهده داشته‌اند.

کریس راک، ساموئل ال جکسون، ماریسول نیکولز و مکس مینگلا از جمله بازیگرانی هستند که در قسمت جدید فیلم اره حضور دارند و به ایفای نقش پرداخته‌اند.

«جو دریک» مدیر کمپانی لاینزگیت در بیانیه‌ای که در هالیوود ریپورتر منتشر شده، گفته است: «زمانی که کریس راک نزد ما آمد و شروع به شرح جزئیات از چشم‌انداز فوق‌العاده‌ای برای بازآفرینی دوباره و اسپین آف مجموعه داشت، کرد که باعث گسترش دنیای قاتل سریالی جیگساو می‌شد و ما همه با آن موافق بودیم. مجموعه Saw یکی از موفق‌ترین مجموعه‌های ترسناک تاریخ سینما و یکی از موفق‌ترین مجموعه‌های لاینزگیت است. فیلم جدید این مجموعه نیز مانند دیگر فیلم‌های این مجموعه باعث درگیر شدن ذهن آدم می‌شود. کریس این ایده را تصور می‌کرد که به متریال میراث مجموعه به طور کامل احترام بگذارد و در مقابل شور و هیجان و چشم‌انداز خلاقانه جدیدی را به این مجموعه ترسناک کلاسیک اضافه کند.»

تاریخ اکران قسمت جدید اره با نام «از کتاب اره» ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰ (۲ آبان ۱۳۹۹) برنامه‌ریزی شده است.

داستان کناره غربی

فیلم سینمایی «داستان کناره غربی» قرار است اقتباسی از فیلمی به همین نام باشد. نسخه اولیه این فیلم که در ژانر درام، موزیکال و رمانتیک قرار می‌گیرد را «رابرت وایز» و «جروم رابینز» در سال ۱۹۶۱ کارگردانی کرده‌اند که در زمان خود طرفداران خاصی پیدا کرد. داستان این فیلم از نمایشنامه «west side story» برگرفته از رومئو و ژولیت است.

این فیلم را «استیون اسپیلبرگ» کارگردانی کرده و فیلم‌نامه اثر را نیز «تونی کوشنر» نوشته است. این فیلم موزیکال است و ساخت موسیقی آن را نیز «گوستاو دودامل» آهنگساز ونزوئلایی به همراه «جینی تسوری» برعهده دارند.

انسل الگورت، ریچل زگلر، ریتا مورنو، کوری استول، مدی زیگلر، برایان دارسی جیمز، تالیا ریدر و جیمی هریس از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند. «استیون اسپیلبرگ»، «کریستی ماکوسکو کریگر»، «استیسی اسنایدر» و «کوین مک کالوم» کار تهیه این اثر را بر عهده دارند.

کمپانی سینمایی والت دیزنی تاریخ انتشار این فیلم را برای ۱۸ دسامبر ۲۰۲۰ (۲۸ آذر ۱۳۹۹) برنامه‌ریزی و اعلام کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سینما سینمای جهان بازیگرانی هستند قسمت از فیلم ایفای نقش پرداخته اند سریع و خشن فیلم نامه تام هاردی قسمت جدید بر عهده فیلم ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۸۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم،‌ نشست نقد و بررسی سریال حشاسین با حضور حجت‌الاسلام مهدی فرمانیان استاد تمام دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی، حجت‌الاسلام سید علی بطحایی مدیر کل پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب، فرقه‌شناس و پژوهشگر جریان‌های اسلامی و مهدی علمی دانشور استادیار ادیان شرق دانشکده ادیان و مذاهب برگزار شد.

بطحایی بحث خود را با موضوع جریان های فکری مصر آغاز کرد و گفت: سریال حشاشین نسل جدید را درگیر کرده است. نسل جدید بر خلاف ممانعت‌ها این سریال را دیدند. نظر کلی بنده از سریال همان ضرب المثل معروف است که گفت «بعضی‌ها کج گفتند، اما رج گفتند.» کج گفتنش با آقای دکتر فرمانیان و دانشور است و رج گفتنش با من. رج گفته یعنی برنامه و هدف دارد و کار او روی حساب است. روی جریان‌های فکری، این سریال را ارائه داده است. این سریال را در قد و قواره سریال تاریخی نبینیم بلکه این فیلم، یک نبرد جریانی است که صحنۀ آیندۀ جهان اسلام را تشکیل می‌دهد. نبرد جریان های فکری در این اتفاق رخ می‌دهد. به چه معنا؟ جریان شناسی جهان اسلام حوزه مغفولی است. آینده پژوهیِ آن، مغفول تر است و از همه مغفول تر، نبرد بین جریان‌هاست که صحنه آینده جهان اسلام را شکل می‌دهد. در مصر و تونس و مغرب و ترکیه همین گونه است. تلاقی جریان ها صحنه آینده جهان اسلام را می سنجد.

 

وی افزود: اسلام سنتی خیلی در تلاقی با جریانات وارد نمی‌شود و حاشیه امنی برای خود دارد. روشنفکری هم بدنه‌ی مردمی ندارد و حضور اجتماعی هم نمی‌تواند داشته باشد؛ منتها سه جریانِ اسلام سلفی با قرائت جامعی که دارد و نیز اسلام سیاسی و اسلام سکولار صحنه‌ی آینده جهان اسلام را می‌سازند که باید در حوزه آینده‌پژوهی به آن توجه کنیم تا به مشکلی برنخوریم.  

سریال حشاشین به نزاریان شام ارتباط دارد

بطحایی گفت: باید به نکته ای توجه شود؛ اگر توجه نکنیم، بقیه تحلیل‌ها فایده نخواهد داشت. چون بعضی می گفتند این سریال آمده تا ولایت فقیه یا مهدویت را بزند، اما سرحلقه این سریال این است که چرا مصر این دغدغه را داشت؟ چون  نزاریان ارتباطی به مصر ندارد. نزار پس از اینکه از خلیفه نهم عزل می شود، مدت کوتاهی به اسکندریه مصر می‌رود و مدتی در آنجا می‌ماند. برای اینکه نشان دهد من حکومت دارم، سکه‌ای ضرب می‌کند که ظاهراً در موزه آقاخان تورنتو نگهداری می‌شود. مدت کوتاهی حکومت می‌کند و بعد لشکری می‌آید و او را می‌کشند. بنابراین این سریال به مصر مربوط نیست به لوئانته یا نزاریان شام ارتباط دارد و عمدۀ آن به ایران مرتبط است. مصر به خاطر مصرف داخلی و مخالفت با اسلام سیاسی و آمادگی جهان اسلام به این سریال پرداخت. بعید هم نیست در آینده به دیگر جریان‌ها و فرقه‌ها بپردازند و ما با اسلام سیاسی‌هراسی مواجه شویم. پنج قسمت اولش است که به اسلام سیاسی بر خورده است.

مصر لیدر جریان فکری جهان اسلام است

وی با طرح این سؤال که  در مصر چه اتفاقاتی افتاد، گفت: باید موج‌‌های تاریخی مصر را یک مرور کنیم و بعد ببینیم اسلام سنتی و سایر جریان‌های فکری چه واکنشی نسبت به این موج‌ها داشتند. از 226 سال قبل در 1213 قمری یا 1798 میلادی که ناپلئون حمله می‌کند و می‌گویند توپ‌های ناپلئون مسلمانان را بیدار کرد، تقریباً 6 موج مصر را فرا گرفت. مصر با بقیه کشورهای عربی تفاوت دارد. کشورهای عربی پول دارند، اما مصر پول ندارد. 

بحطایی ادامه داد: کتابی با نام «مصر از زاویه‌ای دیگر» از خانم جمیله کدیور منتشر شده است. سفرنامه 300 صفحه‌ای جریانات فکری را در آن بازه زمانی خوب ریشه‌کاوی کرده است. مصر مهم است. شناخت مصر مهم است. این سرزمین، لیدر جریان فکری جهان اسلام است. از 226 سال قبل تا الان جریان اول که تاکنون ادامه دارد، محمدعلی پاشا و طهطاوی بود. کتابی با عنوان «تخلیص‌ الابریز فی‌ تلخیص‌ با‌ریز» نوشته شد. یعنی پاکسازیِ آب را بیاور تا چهره مشعشع پاریس را نشان دهیم. در این کتاب اولین واکنش‌هایی که اسلام نسبت به مدرنیته و حمله ناپلئون دارد و علت عقب ماندگی اسلام را خوب تحلیل کرده است. اینها نسل اول هستند که با سخت‌افزارهای غرب مواجه می شوند که چرا غرب از جهت‌های مختلف جلوتر از ما است. این جریان شکست می خورد.

این پژوهشگر فرقه‌ها گفت: نسل دوم امثال سید جمال است که بیداری اسلامی را مشخص می‌کند و عبدُه که اسلام انقلابی و بیداری را مطرح می‌کنند. نسل سوم، با جنگ جهانی اول مواجه می شود که سعد زغلول است. در این دوران بریتانیا جدا می‌شود.  

روح فرهنگیِ حاکم بر مصر را تفکرات سکولار شکل می‌دهد

وی با اشاره به اینکه از کنار نسل چهارم و پنجم سه جریان شکل می‌گیرد،‌افزود: یکی پان عربیسم است به سردمداری جمال عبدالناصر. او ناسیولانیست دیکته‌ای و دیکتاتوری است. دوم، حسن البناء است که در همین دوران، شکل‌گیری اسرائیل را شاهدیم. پان‌عربیسم در مصر خودش را خوب نشان می‌دهد. در کنارش طه حسین است که نباید آن را متعلق به گذشته بدانیم. دقیق‌ترین بسته‌ای که درباره سکولاریزم و لیبرالیسم در مصر ارائه می‌شود، متعلق به اوست. در کتاب‌های «فی الأدب الجاهلی»، «فی التاریخ الجاهلی» و «مستقبل الثقافة فی مصر» اندیشه خود را می‌گوید. تکلیف خودش را مدرنیته مشخص می کند. به جهان اسلام نسخه می‌دهد که چه قسمت‌هایی از فرهنگ غرب را بگیریم. وزیر امروزین مصر می‌گوید روح فرهنگیِ حاکم بر مصر، طه حسین است.

بطحایی گفت: الان در مصر دوئلی بین اسلام سیاسی و اسلام سکولار است. تقریباً اسلام سنتی جمع شده است. تنها یکی از مشاوران احمد الطیب گفته بود سریال حشاشین به فرقه‌گرایی منتج می‌شود. اسلام سنتی در مصر اسلام کاملاً کنترل شده است. در هر صورت الأزهر واکنش مطلوبی ندارد. اما میدان‌دار در تمام این صحنه‌ها،‌ خالد منتصر و عکاشه است. اینها افراد تأثیرگذاری هستند. پزشک خالد در خیلی از حوزه‌ها وارد شده و سکولاریزم است. او دو سفر به آلمان و هلند می‌رود. می‌گوید واکنش‌ها را نسبت به حشاشین می‌دانم. با مسلمانان هلند که صحبت کردم، از لحاظ لهجه انتقاد کردند،‌ اما از نظر جریانی می‌گویند، به نظر ما بهترین فیلمی است که توانسته اسلام سیاسی و تکفیری‌ها را منکوب کند.

وی با تصریح بر اینکه خوراک این فیلم کاملاً جریان‌شناسانه است و تاریخی نبینیم، در بیان راهکار گفت: اما چکار کنیم؟ به ذهنم می‌آید اسلام سنتی و مراجع تقلید باید سکوت کنند، همچنان که خود اسماعیلی‌ها سکوت کردند. صحبت درباره نزاریان باید متولی داشته باشد. ایران جزو تاریخش است، اما درباره حشاشین که مقداری مسئله دارد، نمی‌تواند صحبت کند. باید امثال آقاخان صحبت کنند. ما انتظار داریم وارد صحنه شود. البته آقای داریوش محمدپور از مؤسسه اسماعیلیه واکنشی داشت.

دیگر خبرها

  • بزرگ‌ترین فرودگاه جهان در دبی/ هلند میزبان آینده‌نگرترین محله دنیا
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • هلند میزبان آینده‌نگرترین محله جهان
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید