Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@18:49:14 GMT

ترک تحصیل دختران روستایی در کشورهای آسیایی بخاطر کرونا

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۸۹۷۴

ترک تحصیل دختران روستایی در کشورهای آسیایی بخاطر کرونا

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، یکی از نخستین اقداماتی که خانواده‌های فقیر در زمان سخت شدن شرایط مالی انجام می‌دهند کنار گذاشتن تحصیل دخترانشان است.

در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در بسیاری از کشورهای آسیایی دختران روستایی مجبور شدند تا تحصیل خود را رها کنند.

لینا یک دختر روستایی اهل کامبوج‌ است که در کلاس یازدهم تحصیل می‌کرد و قصد داشت حسابدار شود اما حالا مجبور به ترک تحصیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خانواه وی از او خواسته‌اند تا مدرسه را رها کرده و برای کمک به هزینه زندگی آنها دنبال کار بگردد.

در یک نظرسنجی از حدود 28 هزار دختر روستایی در کشورهای بنگلادش، کامبوج، هند، لائوس، نپال، سریلانکا، تانزانیا و ویتنام مشخص شد که 42 درصد از خانواده‌های این دختران شاهد کاهش شدید درآمد خود بوده و 50 درصد آنها نیز در معرض ترک تحصیل قرار گرفتند.

جان وود، رئیس مؤسسه رومتورید، که در زمینه گسترش سواد و برابری جنسیتی در کشورهای در حال توسعه فعالیت می‌کند، می‌گوید زمانی که خانواده‌ها نتوانند هزینه تحصیل تمام فرزندانشان را تامین کنند و مجبور به انتخاب شوند معمولا پسران را به مدرسه می‌فرستند.

وی ادامه داد سختی‌های مالی و پیش‌زمینه‌های فرهنگی در باره عملکرد زنان و مردان نقش مهمی را در زمینه جلوگیری از اتمام تحصیل دختران در کشورهای کمتر توسعه یافته ایفا می‌کند.

علیرغم آنکه هنوز تصویر کاملی از این بحران به دست نیامده، چرا که بسیاری از مدارس هنوز تعطیل هستند، سازمان‌های بزرگ بین‌المللی نظیر یونیسف و بانک جهانی، پیگیر این موضوع هستند.

توبی لیندن، مدیر بخش امور آموزش شرق آسیا و اقیانوسیه در بانک جهانی می‌گوید خانواده‌های محروم به خاطر شرایط اقتصادی پیش آمده با مشکلات خاصی در این زمینه روبرو خواهند شد.

این مسئله تامین هزینه تحصیل فرزندانشان را برای آنها سخت می‌کند.

یکی از نتایج شیوع ویروس کرونا این بود که نشان داد که خانواده‌ها چه سهم مهمی در حمایت از تحصیل فرزندشان دارند.

شیوع ویروس کرونا باعث شده تا میلیون‌ها فرصت شغلی از بین رفته و درآمد بسیاری از خانوارها کاهش یابد و همین امر حدود صد میلیون نفر را در معرض فقر مطلق قرار داده است.

مؤسسه مالالا فاند، که در زمینه ترویج تحصیل دختران فعالیت می‌کند می‌گوید حدود 20 میلیون دختر دبیرستانی در جهان در معرض ترک تحصیل قرار دارند.

در آسیا و اقیانوسیه هم تاکنون 35 میلیون دختر و پسر از تحصیل بازماندند.

انتظار می‌رود این روند به رشد سریع‌تر شکاف تحصیل بین دختران و پسران در کشورهای فقیر منجر شود و این در حالی است که حتی پیش از کرونا هم حضور دختران در دبیرستان‌ها در این کشورها در سطح پایینی قرار داشت.

این احتمال وجود دارد که شیوع کرونا سال‌ها تلاش برای ترویج تحصیل برای دختران و برابری جنسیتی در برخی کشورهای فقیر جهان را به باد بدهد. 

شیوع ابولا در کشورهای شرق آسیا ر سال 2014 نشان دادکه کاهش درآمد چقدر می‌تواند در موضوع تحصیل دختران مخرب باشد.

خانواده‌های فقیر در آن زمان فرزندانشان را برای کسب درآمد مجبور به کار کردند و بچه‌هایی که درگیر کار شدند به ندرت به سمت تحصیل دوباره بازگشتند.

سطح پایین تحصیل بانوان یکی از اصلی‌ترین عواملی است که نیروی کار زنان را درحضور در مشاغل تحت تاثیر قرار داده و حقوق آنها را پایین نگه داشته است.

بررسی‌ها حاکی از آن است که هر یک سال تحصیل دختران در مقطع دبیرستان می‌تواند درآمد آتی آنها را 20 درصد افزایش دهد.

موانعی که از پایان تحصیلات دوازده ساله دختران جلوگیری کرده و فرصت‌های یادگیری آنها را محدود می‌کن 30 هزار میلیارد دلار برای کشورهای جهان ضرر در تولید و درآمد از دست رفته به بار می‌آورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا ترک تحصیل دختران کشورهای آسیایی کشورهای فقیر تحصیل دختران خانواده ها ترک تحصیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۸۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم

دبیر  اجلاس گفت: فناوری‌های جدید و نوظهور استارتاپ‌ها و اقتصاد دانش بنیان، مشارکت اتاق‌های بازرگانی در تحقق اهداف توسعه پایدار، همکاری‌های گردشگری با هدف ایجاد آسیایی منسجم‌تر و توانمندتر، کشاورزی امنیت غذایی در آسیا از دیدگاه بخش خصوصی از موضوعات این نشست‌ها می‌باشد.

امیر کشانی افزود:کشور‌های عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا بیش از ۳۵ درصد تولید ناخالص دنیا را به خود اختصاص دادند که با این نشست‌ها می‌توان ظرفیت شبکه سازی اقتصاد را بیش از پیش گسترش داد.

او  گفت: ۳۵ کشور آسیایی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا است که از سال پیش ریاست این مجمع به عهده ایران گذاشته شده است.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس از روز گذشته در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان آغاز شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ایران مسابقات مچ اندازی آسیایی ازبکستان را تحریم کرد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟