Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-رییس مجلس سنای روسیه با اشاره به اقدامات و رفتار‌های آمریکا اظهار کرد: این امر به ایران نه بلکه به سازمان ملل ضربه می‌زند.

خبرگزاری میزان – کنستانتین کاساچوف، با انتشار مطللبی در در شبکه اجتماعی فیس بوک، در واکنش به یکجانبه گرایی امریکا در مورد ایران و آسیب رساندن این امر به اصول اساسی سازمان ملل اظهار کرد: ایالات متحده آمریکا با تصمیم یکجانبه خود به دنبال بازگرداندن تحریم‌هایی است که به گفته آن‌ها از طرف سازمان ملل است، اما این موضوع قابل توجه است که؛ پیش از این به اتفاق آرا در شورای امنیت رد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: گزارش «میدل ایست آی» از اقدامات غیرقانونی آمریکا؛«تحریم‎های ایران تضعیف سازمان ملل و شورای امنیت را در پی دارد»

رییس کمیسیون امور بین الملل شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) ادامه داد: در این تصمیم آمریکا و در کنار موضوع ایران، در واقع موضع هری ترومن رییس جمهور اسبق آمریکا در ۷۵ سال پیش مورد توجه قرار گرفته است که گفته بود؛ هیچ ساختار بین المللی نمی‌تواند به آمریکا دستور بدهد و از این رو مقامات آمریکایی به گونه‌ای اقدام می‌کنند که برای خود لازم می‌دانند و به موضع جامعه جهانی توجه نخواهند کرد.

وی با بیان این موضوع که به همین دلیل در این تصمیم، آمریکا نه تنها به ایران بلکه به سازمان ملل ضربه نیزمی زند، مدعی شد: واشنگتن با ادعا‌های جنون آمیز خود برای مدیریت جهان نیازی برای موجودیت سازمان ملل نمی‌بیند و بطور پیگیرانه برای نابودی آن اقدام می‌کند.

کنستانتین کاساچوف با اشاره به مواضع سودجویانه آمریکا اظهار کرد: هری ترومن رییس جمهو اسبق آمریکا با جمله‌ای در تاریخ مشهور شده است که دو روز پس از حمله آلمان نازی به اتحاد جماهیر شوروی در ماه ژوئن سال ۱۹۴۱میلادی بیان کرد که گفته بود اگر ما ببینیم آلمان پیروز می‌شود باید به روسیه (شوروی) کمک کنیم و اگر روسیه برنده جنگ شود باید به آلمان کمک کنیم و به این ترتیب آن‌ها تا حدامکان بیشتر یکدیگر را می‌کشند.

رییس کمیسیون امور بین الملل شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) با اشاره به یکجانبه گرایی آمریکا بیان کرد: همان طور که در تاریخ آمده است ایده تاسیس سازمان ملل در کنفرانس یالتا در ماه فوریه سال ۱۹۴۵ میلادی مورد توافق قرار گرفت و منشور سازمان ملل در کنفرانس سان فرانسیسکو در ماه‌های آوریل-ژوئن سال ۱۹۴۵ تنظیم شد که بین این دو رویداد موضع آمریکا تغییر اساسی کرد و پس از توافق استالین، روزولت و چرچیل در یالتا، که فلسفه وجودی سازمان ملل در خودداری از رویکرد‌های یکجانبه گرایانه در حل مسائل جهانی و امنیت به نفع رویکرد‌های فراملی است ترومن جانشین روزولت شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ترومن با شک و تردید فراوان با اتحاد جماهیر شوروی برخورد می‌کرد و به همین دلیل تلاش کرد تا اصل رای واحد قدرت‌های بزرگ در شورای امنیت را حذف کند و فقط تلاش‌های هیات شوروی در سان فرانسیسکو امکان تاسیس سازمان ملل در شکل کنونی را که برمبنای رویکرد‌های جمعی پایه ریزی شده، فراهم کرده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان ملل تحریم آمریکا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان ملل تحریم آمریکا سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغازی برپایان سلطه واشنگتن درنیجر/پیروزی راهبردی مسکودرمصاف باغرب

به گزارش خبرگزاری مهر، با اعلام شورای نظامی حاکم بر نیجر در ماه گذشته میلادی درباره پایان توافقنامه همکاری نظامی با آمریکا، وزارت دفاع آمریکا روز دوشنبه گذشته اعلام کرد که در حال خارج کردن بیش از یک هزار نیروی نظامی باقیمانده خود از این کشور آفریقایی است.

در همین ارتباط، نشریه انگلیسی فایننشال تایمز در پی اقدام پنتاگون از عقب نشینی نظامی از این کشور استقلال یافته از استعمار خارجی در تحلیلی اعلام کرد که خروج نیروهای نظامی آمریکا از نیجر به مثابه پیروزی راهبردی دیگری برای روسیه در مقابل غرب است.

پایگاه خبری روسیا الیوم چهارشنبه شب گزارش داد که نشریه فایننشال تایمز در تحلیلی از تبعات عقب نشینی نیروهای نظامی آمریکا از خاک نیجر پس از آغاز حاکمیت سیاسی جدید در این کشور آفریقای نوشت: ترک ارتش آمریکا از این کشور به مثابه پیروزی راهبردی دیگری برای مسکو در منطقه ساحل آفریقا است.

همچنین، این نشریه انگلیسی در ادامه افزود: کشورهای آفریقایی دیگری نیز به شکل چشمگیری با چرخش سیاست خارجی خود در حال قطع تماس‌های دیپلماتیک خود با شرکای غربی سنتی خود و اقبال به سمت افزایش همکاری‌های نظامی و سیاسی با روسیه هستند.

در همین ارتباط پیشتر، وزیر کشور نیجر اعلام کرد که این کشور در تلاش برای بیرون کردن نیروهای آمریکاست و قصد خرید سلاح از روسیه را دارد.

گفته می‌شود هم‌اکنون کمی بیش از هزار نظامی آمریکا در دو پایگاه در مناطق مرکزی نیجر مستقر هستند.

در پی تظاهرات مردمی در نیجر، شورای نظامی جدید حاکم بر این کشور توافق‌نامه امنیتی ۱۲ ساله با آمریکا را لغو کرد و خواستار خروج نیروهای آمریکا از این کشور شد.

اواخر اسفند پارسال سخنگوی شورای نظامی حاکم در نیجر از اقدام این شورا در لغو فوری توافقنامه همکاری نظامی با آمریکا پس از گذشت نزدیک به ۱۲ سال از امضای آن میان دو کشور خبر می‌دهد.

بر پایه این گزارش، شورای حاکم در نیجر یک روز پس از سفر سه روزه مقامات ارشد آمریکایی به نیامی، پایتخت این کشور توافقنامه همکاری نظامی (۲۰۱۲) خود با واشنگتن را «به طور یک جانبه» لغو کرد.

همچنین، پایگاه خبری روسیا الیوم پیشتر گزارش داده بود که شورای حاکم در نیجر موسوم به «شورای ملی حفاظت از میهن»، توافقنامه همکاری نظامی با واشنگتن را لغو کرده و حضور نیروهای آمریکایی در خاک نیجر را غیر قانونی و مغایر با منافع این کشور برشمرده است.

در همین ارتباط، آمادو عبدالرحمان، سخنگوی شورای موسوم به شورای محافظت از وطن در بیانیه‌ای که در تلویزیون ملی این کشور قرائت شد، گفت: «دولت نیجر با تمسک به آرمان‌ها و منافع ملی این کشور، با مسئولیت کامل خود تصمیم گرفته است به شکل فوری و یکجانبه توافق نظامی خود را درباره حضور نظامی نیروها و پرسنل اداری وابسته به وزارت دفاع آمریکا در خاک این کشور را لغو کند.»

کد خبر 6088237

دیگر خبرها

  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • آغازی برپایان سلطه واشنگتن درنیجر/پیروزی راهبردی مسکودرمصاف باغرب
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • پایان ماجراجویی آمریکا در آفریقا
  • واکنش سفیر روسیه در آمریکا به کمک‌های جدید به اوکراین
  • مقام روسی: آمریکا جنگ را انتخاب کرده است
  • بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • وال استریت ژورنال: آمریکا طرح تحریم برخی بانک‌های چینی را در دستور کار قرار داد