Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاجر با بیان اینکه کود پتاس و فسفات در بخش کشاورزی به صورت واردات تامین می شود، گفت: امسال توزیع این کود را در استان گلستان نداشتیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «مختار مهاجر » عصر امروز (یکشنبه 30 شهریور) در ستاد تنظیم بازار استان گلستان اظهار کرد: در سال 98 بالغ بر 186 هزار و 500 تن کود اوره، فسفات و پتاس سهمیه برای استان گلستان در نظر گرفته شده بود که  117 هزار تن اوره ، 42 هزار تن فسفات و 27 هزار تن پتاس در استان توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: امسال 214 هزار تن کود سهمیه برای استان گلستان در نظر گرفته شده است.

 

مهاجر یادآور شد: فسفات و پتاس 15 تا 20 درصد سبد کود مصرفی بخش کشاورزی استان را تشکیل می دهد و امسال تا این لحظه از 140 هزار تن سهمیه کود اوره نزدیک به 61 هزار و 793 تن آن وارد استان شده و در کشت بهاره مصرف شده است.

 

وی افزود: کود پتاس و فسفات در بخش کشاورزی به صورت واردات تأمین می شود و امسال توزیع این کود را در استان نداشتیم و دغدغه اصلی بخش کشاورزی به شمار می رود و تا این لحظه نیز هیچگونه ارزی برای واردات این کودها تخصیص پیدا نکرده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی در تلاش است که بتواند در داخل کشور فسفات موردنیاز بخش کشاورزی را تامین کند و در استان گلستان برای کشت پاییزه نیاز به 42 هزار تن کود اوره داریم و در حال حاضر روزانه 500 تا 800 تن وارد استان می شود که به کشاورزان بزرگ استان به صورت مستقیم توزیع می شود و توزیع این کود در زمان کاشت بین کشاورزان خرد اتفاق می افتد.

 

مهاجر ابراز داشت: کشاورزان برای دریافت کود می توانند به دفتر کارگزاری ها مراجعه کنند و دیگر نیازی به حضور آنها در مراکز جهاد کشاورزی نیست.

 

وی گفت: در برخی از کودها تفاوت قیمت زیادی به وجود آمده است و این مهم موجب شد تا تصور شود هزینه کودهای کشاورزی گران شده است این در حالی است که 15 تا 20 درصد این کودهایی که افزایش قیمت پیداکرده سبد کود کشاورزان را تشکیل می دهد و در نهایت 5 درصد هزینه های کشاورزی را افزایش می دهد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان  خاطرنشان کرد: تا آبان ماه نیز مشکلی در تأمین سموم مورد نیاز استان وجود ندارد و تمام سموم با ارز ترجیجی وارد می شود و باید با قیمت گذشته توزیع شود.

 

مهاجر بیان کرد: یک هزار و 694 تن سم در 6 ماهه نخست سال در استان مصرف شده است و پیش بینی می شود که نزدیک به یک هزار و 300 تن در نیمه دوم سال مورد نیاز باشد که 30 درصد آن در استان وجود دارد.

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان کود سم مهاجر کشاورزی گلستان استان گلستان جهاد کشاورزی بخش کشاورزی هزار تن تن کود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدیو/ از طرح دغدغه‌های کارگران تا دوری از باندهای قدرت و ثروت

چهارتَن از کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم از «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب»، «شورای وحدت اصولگرایان» و «جبهه صبح ایران» با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران و ارائه برنامه‌های خود به پرسش‌های خبرنگاران ایسنا پاسخ دادند.

دریافت 286 MB

تصویربردار و تدوینگر: یزدان قربانی 

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • ویدیو/ از طرح دغدغه‌های کارگران تا دوری از باندهای قدرت و ثروت
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند