Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@05:09:21 GMT

فشارهای تازه آمریکا چه تاثیری بر بورس می‌گذارد؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۴۰۰۷

آفتاب‌‌نیوز :

صف فروش در معاملات امروز بسیار گسترده و تقریباً ۶ برابر ارزش سهام‌های حاضر در صف خرید بود.

نمادهای فولادی‌ها، خودرویی‌ها و صندوق‌های سرمایه گذاری در ردیف نخست سهام‌های آماده عرضه بودند ولی سمت تقاضا عمدتاً در صنایع خدماتی به وجود آمد.

شاخص هم وزن نیز با کاهش ۵ هزار و ۶۰۰ واحدی (منفی ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۳ درصد) به ۴۲۲ هزار واحد سقوط کرد.ارزش معاملات امروز ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود و ۳ نماد شاخص ساز فارس، فولاد و فملی تأثیر ۴ هزار و ۳۰۰ واحدی در کاهش شاخص کل داشتند.

با توجه به اینکه امروز آخرین روز مهلت فروش دارا دوم (پالایشی یکم) بود، صف خرید گسترده‌ای از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ برای این نماد در بازار تشکیل شد و ۱۲۵ میلیون یونیت معادل ۱,۲۰۰ میلیارد تومان از واحدهای صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم (ETF) به فروش رسید.بیشترین افزایش قیمت با ۴.۹۷ درصد به نماد پترول و بیشترین کاهش با ۵ درصد به نماد وصنا اختصاص داشت.

علی حیدری، تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص وضعیت بازار به خبرگزاری خبرانلاین گفت: امروز روز خاصی برای بازار سرمایه بود. روز سی ام و سی و یکم شهریور ماه پایان سال اعتباری کارگزاری‌ها و سرمایه گزاری‌هاست. به طور سنتی همیشه این روزها با تصحیح اعتبارات و شناسایی سود همراه میشود. به این خاطر عرضه‌ها در بازار بالا بود و همین امر فشاری را متوجه بازار کرد.

وی با طبیعی توصیف کردن وضعیت بازار گفت:پیش بینی می‌کنم این فشار فردا هم وجود داشته باشد.وی ادامه داد: مسئله بعدی هم درمورد انتشار گزارش‌های شش ماهه است. از فردا گزارش شهریور ماه و بعد گزارش شش ماهه منتشر خواهد شد و طبیعی است بازار مقداری صبر کند تا گزارش‌ها را دریافت کند.

وی گفت: اگر به سال قبل نگاه کنیم نیز می‎بینیم در شهریور و مهر سال گذشته بازار همین شرایط را داشت. چون در این مقطع خبر خاصی در بازار نیست و هنوز گزارش‌ها منتشر نشده، تصمیم‌گیری برای خرید سخت است.وی با تاکید بر اینکه تهدیدهای آمریکا و بحث ماشه چندان تاثیری بر بازار ندارد، گفت:در واقع چیزی برای تحریم باقی نمانده و در نتیجه بازار همه فشارهای تحریم را تحمل کرده است. شرکت‌های بورسی ما سه چهار بار تحت عناوین مختلف تحریم شدند. از این رو فکر نمیکنم بازار هیچ اهمیت خاصی به تحریم‌ها بدهد. به عبارت دیگر تحریم تاثیر عملی ندارد و خود آمریکایی‌ها هم می‌دانند.

وی پیش بینی کرد وضعیت بازار فردا نیز کمابیش شبیه امروز باشد.حیدری با اشاره به اینکه بازار فرصت جدیدی برای افت ندارد، گفت: نوسان بازار حول و حوش همین محدوده ادامه می یابد . بازار ممکن است چند روزی مثبت یا چند روزی منفی باشد اما روند حرکت همین خواهد بود.

این تحلیلگر بازار سرمایه گفت: احتمال می‌دهم با مشخص شدن شرایط از میانه آبان ماه بتوانیم بازاری مثبت و قوی داشته باشیم.وی با اشاره به اینکه بازار به نقطه ارزندگی رسیده است، گفت: قیمت‌ها نسبت به دو ماه گذشته بسیار خوب است و فکر می کنم زمان، زمان مناسبی برای سرمایه‌گذاری است.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بورس تحریم مکانیسم ماشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۴۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند

در حالی‌که وزیر خارجه آمریکا با ادعای اینکه تجهیزات ارسالی از چین به روسیه در تولید انواع سلاح برای جنگ با اوکراین استفاده می‌شود و پکن را تهدید به تحریم‌های جدید کرد، سخنگوی کرملین گفت: مسکو و پکن مستقلاً درباره توسعه روابط خود تصمیم می‌گیرند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین شب گذشته اعلام کرد که هرگونه تماس بین رهبران  روسیه و جمهوری خلق چین، به دلیل اهمیت آنها توجه تمام جهان را به خود جلب می‌کند، هرچند دیدگاه‌ها در باره توسعه روابط مسکو و پکن متفاوت است.

پسکوف تاکید کرد: «روسیه و چین کشورهای مستقلی هستند که برای حاکمیت خود ارزش قائل هستند و به تنهایی درباره روند توسعه کشور تصمیم گیری می‌کنند و در این زمینه فشار زیادی را از سوی غرب تجربه می‌کنند، ولی با اعتماد به نفس کافی در برابر این فشارها مقاومت می‌کنند.»

دبیر مطبوعاتی رئیس‌ جمهور روسیه با اشاره به اینکه مسکو و پکن در مذاکرات آتی بر تقویت همکاری‌های چندجانبه و دوجانبه تاکید خواهند داشت، افزود: مقامات دو کشور باید در مورد بسیاری از موضوعات مورد علاقه طرفین گفتگو کنند. پسکوف در این رابطه اعلام کرد که مقدمات سفر ولادیمیر پوتین به چین در مراحل پایانی خود قرار دارد. به گفته او، بعد از توافق با شرکای چینی، به طور مشترک زمان این سفر اعلام خواهد شد.

ولادیمیر پوتین روز پنجشنبه در حاشیه کنگره اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه برنامه خود برای سفر به چین در ماه مه را تایید کرد.

انتقاد بلینکن از ارسال تجهیزات فنی از چین به روسیه و تهدید به تحریم‌های جدید 

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان سفر خود به پکن و بعد از دیدار با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در مصاحبه با رادیو NPR اعتراف کرد که چین سلاح و تجهیزات نظامی به روسیه نمی‌دهد، ولی کالاهایی که از چین به روسیه عرضه می‌شود که در تولید انواع سلاح برای درگیری نظامی در اوکراین  استفاده می‌شود. 

او گفت: چین در حال حاضر تسلیحاتی به روسیه برای استفاده در اوکراین نمی دهد، مانند کره شمالی و ایران. البته پکن تامین‌کننده شماره یک روسیه در زمینه مهمترین قطعات و تجهیزات مورد نیاز برای بازسازی پایگاه صنایع نظامی - ماشین‌ابزار، میکروالکترونیک، اپتیک و موارد دیگر است.

بلینکن در این مصاحبه تهدید کرد: در صورتی که پکن حمایت خود از مجتمع صنایع نظامی روسیه را متوقف نکند، ایالات متحده آماده افزایش فشارها بر چین، به ویژه با اعمال تحریم‌های جدید است. او بار دیگر چین را متهم کرد که کالاهایی با ارزش دوگانه (که برای مقاصد صنعتی استفاده می‌شود) را به روسیه عرضه می‌کند.

به عقیده او، حمایت از روسیه، "بزرگترین تهدید برای امنیت اروپا از زمان پایان جنگ سرد" است و طرف چینی نمی‌تواند روابط خواستار گسترش روابط خود با اروپا باشد و بطور همزمان به روسیه هم کمک کند. بلینکن افزود: «همانطور که من امروز در مذاکرات با مقامات چینی با صراحت گفتم، تضمین امنیت فراآتلانتیک یکی از منافع کلیدی ایالات متحده است و اگر پکن این مشکل را حل نکند، ما آن را حل خواهیم کرد.»

وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر اینکه آمریکا تاکنون بیش از 100 شرکت چینی را به دلیل روابط تجاری با  روسیه تحریم کرده، یادآور شدد که اقدامات دیگری نیز وجود دارد که واشنگتن ممکن است به آنها متوسل شود.

آنتونی بلینکن قبل از دیدار با رئیس جمهور چین، حدود پنج ساعت با وانگ ایی، همتای چینی خود گفتگو کرده بود.

بر اساس گزارش شبکه سی.ان.ان، وزیر امور خارجه چین به صراحت اعلام کرد که تنش‌های حاد همچنان بین دو قدرت وجود دارد و همچنین ایالات متحده را متهم کرد که «اقدامات بی‌پایانی برای سرکوب اقتصاد، تجارت، علم و فناوری چین انجام می‌دهد».

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را نداردسفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیقسفر لاوروف به پکن برای مذاکره با وزیر خارجه چین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته