Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@02:23:29 GMT

جزییات اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در اردبیل

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۴۵۳۸

جزییات اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در اردبیل

ایسنا/اردبیل کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد محسوب می‌شود به طوری که قابلیت انجام این نوع کسب و کار در «منزل» سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلین آن‌ها می شود.

 کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد محسوب می‌شود به طوری که قابلیت انجام این نوع کسب و کار در «منزل» سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلین آن‌ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیر خانه توسعه و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب‌شناسی طرح‌های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال ۱۳۹۶ طرح تصویب شد.
به طوری که با شیوع بیماری کرونا و الزام به تعطیلی کسب و کارها موجب شد تا بحث ایجاد اشتغال، مشاغل خانگی مورد توجه قرار گیرد. 
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل در مراسم افتتاح دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در استان اردبیل اظهار کرد: در سطح کشور جهاد دانشگاهی مسئولیت پیاده‌سازی و اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را به عنوان مجری و با کارفرمایی وزارت تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی اجرایی می‌کند.
به گفته مهران اوچی اردبیلی این طرح از سال ۹۶ تا ۹۸ به صورت آزمایشی در ۹ استان اجرا و با توجه به نتایج قابل قبول این طرح و ضرورت توجه بیش از پیش مشاغل خانگی در دوران کرونا قرار شد در راستای رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور در ۳۱ استان اجرایی شود.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرح در کشور 54 هزار 300 نفر متقاضی مشاغل خانگی می تونند صاحب شغل پایدار شوند، خاطرنشان کرد: سهم استان اردبیل از این تعداد 2هزار نفر است که تلاش می کنیم این مهم محقق شود.
رئیس جهاددنشگاهی اضافه کرد: تا این لحظه 200 نفر در سطح استان اقدام به ثبت نام کرده است که تا این لحظه در سطح کشور رتبه 11 از نظر تعداد ثبت نام کننده گان قرار گرفته ایم

به گفته اوچی اردبیلی ثبت‌نام این طرح ملی از ۶ شهریورماه شروع شده و تا 6 مهر ادامه خواهد داشت متقاضیان دارای مهارت می توانند با مراجعه به سامانه inhb.ir ثبت نام و از مزایای آن بهره‌مند شوند.
اوچی اردبیلی، شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی در استان، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار را سه مرحله اجرای این طرح اعلام کرد.

وی با اشاره به اهمیت نقش کسب‌وکارهای خانگی در رشد تولید و کمک به چرخه اقتصادی کشور، خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی باید جایگاه واقعی خود را در اقتصاد خانوارها پیدا کرده و نهادهای متولی نیز به توسعه آن کمک کنند.
به گفته اوچی اردبیلی ثبت نام متقاضیان طرح توسعه ملی مشاغل خانگی از ۶ شهریورماه با ظرفیت ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در کشور شروع و سهم استان اردبیل دراین طرح 2هزار نفر خواهد بود و ثبت نام این طرح (۶ مهرماه) ادامه دارد.

 در ادامه مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی می تواند نقش محوری در توانمندسازی و اقتصاد بازار و آموزش افراد ایفا نماید، خاطر نشان کرد: تفاوت این طرح ملی با دیگر طرح‌های اجرا  شده در گذشته  در محوریت قرار دادن توانمندسازی از طریق آموزش و بازاریابی متمرکز به جای پرداخت تسهیلات است.
به گفته وی همیشه پرداخت تسهیلات ایجاد شغل پایدار را به همراه ندارد بلکه گاهی برعکس عمل می کند. ولی ما تلاش می کنیم در صورت نیاز از طریق پرداخت تسهیلات نیز از این مشاغل حمایت کنیم.
به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکنون ۳۵۲ رشته مشاغل خانگی در کشور شناسایی شده و فعال است ولی تولیدات این مشاغل در زمینه بازاریابی، فروش، توزیع، آموزش و توانمندسازی آنها با چالش همراه بوده است.

وی همچنین اظهار کرد: توسعه مشاغل خانگی نقش مهمی در تحقق اهداف شعار امسال دارد و حمایت از مشاغل خانگی در فضای شیوع کرونا یک ضرورت اساسی است

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی کار و رفاه اجتماعی توسعه مشاغل خانگی مشاغل خانگی استان اردبیل اوچی اردبیلی کسب و کار ثبت نام طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۴۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در دیدار با محمدحسین تقی‌پور فرمانده سپاه شهرستان دامغان با اشاره به ساختار دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: بخشنامه و آیین‌نامه‌های دقیق، ساختار خوب، کارکنان و اعضای هیئت علمی توانمند از دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی پویا و قانونمند ساخته که با توجه به رعایت قوانین کمترین معضلات را در آن شاهد هستیم.

وی اضافه کرد: فعالیت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان یک مفهوم مهم در جامعه علم و فناوری دارای اهمیت بالایی است و این فعالیت‌ها نه‌تنها به توسعه علم و فناوری کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: یکی از دستاورد‌های دانش‌بنیانی از زیست‌بوم علم و فناوری کشور است و این دستاورد نشان‌دهنده توانایی دانش‌بنیان‌ها در تجهیزات پیشرفته و مقابله با تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی است.

افشاری متذکر شد: همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان بر پایه نوآوری و دانش‌افزایی سریع عمل و با تجاری‌سازی محصولات خود به توسعه اقتصادی کشور کمک می‌کند و می‌تواند در توسعه جامعه و اقتصاد کشور اثربخش باشد.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: راهی به جز حرکت به سوی کار و تولید نیست و با توسعه فرهنگ کار و کارآفرینی نیازمند تلاش‌های جدی و نهادینه‌سازی آن در جامعه هستیم، آموزش و ترویج مفاهیم کارآفرینی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی می‌تواند نقش مهمی در توسعه این فرهنگ داشته باشد.

افشاری تأکید کرد: آموزش مهارت‌های کارآفرینی به جوانان و دانشجویان می‌تواند آینده‌ی کاری آنها را تحت تأثیر قرار دهد و با توجه به اهمیت کلیدی کارآفرینی در توسعه کشور، تلاش‌های جدی برای ترویج این فرهنگ و ایجاد محیط‌های حمایتی برای کارآفرینان در برنامه‌های ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است