Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا گفت: شهر کوت عبدالله از مناطق مورد تاکید مقام معظم رهبری است که برای این نقطه طراحی و برنامه‌ریزی خوبی انجام شده تا بتوانیم شاهد توسعه و اشتغال پایدار باشیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید محمد فرمانده قرارگاه جهادی خاتم الانبیا در گفت‌و‌گوی ویژه خبری با سیمای خوزستان اظهار کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی در سال 68 به منظور توسعه زیرساخت‌های کشور که در جنگ آسیب دیده بودند، تاسیس شد؛ این قرارگاه که در دوران هشت سال دفاع مقدس کار مهندسی سپاه کار خدماتی را بر عهده داشت، اکنون همان تیم‌ها، ساختار جدیدی پیدا کردند و وارد عرصه جدیدی شدند، یکی از هدف گذاری‌های قرارگاه از همان ابتدا خدمت در مناطق جنگی و استان‌های مرزی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قرارگاه پروژه‌های بزرگی را از جمله در استان خوزستان آغاز کرد که از این موارد می‌توان به پروژه سد کرخه از بزرگترین پروژه‌های تاریخ کشور نام برد؛ در زمانی که شرکت‌های خارجی در کشور حضور نداشتند و یا پروژه‌هایی را با هزینه‌های گزاف انجام می‌دادند، به قرارگاه اعتماد شد و زیر بار مسئولیت سنگینی رفت که از موفق‌ترین پروژه کشور بود.

محمد گفت: پروژه سد کارون، کارون 3، گتوند و طرح غدیر همچنین در زمینه کشاورزی و نفت و گاز از دیگر مواردی بود که به دست جوانان ایرانی در قرارگاه خاتم الانبیا به انجام رسید.

285 پروژه سازندگی توسط قرارگاه خاتم‌الانبیاء در حال انجام است

محمد در ادامه با اشاره به پروژه های در دست اقدام قرارگاه خاتم‌الانبیاء عنوان کرد: ما در کل کشور 285 پروژه داریم و در همه استان های کشور به خصوص استان خوزستان مشغول سازندگی هستیم، مقام معظم رهبری سال گذشته در جمع فرماندهان سپاه کشور از قرارگاه خاتم‌الانبیا به عنوان بازوی اجرایی قوی دولت‌ها یاد کرد؛ ما در تمامی ادوار دولت‌ها کنار آنها بودیم و خدمت کردیم و پروژه‌های نشدنی که فکر می‌کردند تنها به دست شرکت‌های خارجی انجام می‌شود، سعی کردیم در زمان اوج تحریم‌ها به نحو احسن به انجام برسانیم.

وی اضافه کرد: به عنوان مثال طراحی و ساخت پروژه ستاره خلیج فارس که بزرگترین پروژه معیانات گازی جهان به شمار می‌رود در کارنامه قرارگاه است که با 70 درصد تجهیزات ایرانی کار خود را آغا زکرد، 6 فاز پارس جنوبی نیز با همین کیفیت و تجهیزات ایرانی و همچنین در بخش فولاد، مس، سرب و روی، معادن سنگ آهن، کشاورزی کارهای بزرگی توسط قرارگاه انجام شد.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با اشاره به اقدمات موفق قرارگاه در پروژه‌های قطار شهری خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که قرارگاه در سطح کشور به خوبی درخشید در زمینه انجام پروژه‌های قطار شهری است، ما امروز بیش از 670 کیلومتر مترو داریم که یا در حال ساخت و یا تکمیل شده هستند، در حال حاضر 3 خط در مشهد، 2 خط در شیراز، یک خط در قم، خط هفت تهران، خط فرودگاه حضرت امام تا پرند، خط هشتگرد، خط پردیس و یک خط در تبریز در دست اجرا داریم.

این مسئول خاطرنشان کرد: دستگاه و تجهیزات بسیار ایمن داریم که در زیر زمین می‌توانند حفاری کنند، این موضوع در اهواز که سطح آب‌های زیرزمینی بالاست بسیار اهمیت دارد، بیش از 20 دستگاه TBM موجود است که با توجه به شرایط تحریمی این موضوع یک ذخیره و اندوخته برای کشور محسوب می‌شود و در خدمت کلان شهر هاست.

تاخیر در تکمیل پروژه قطار شهری اهواز جبران می‌شود

محمد با تاکید بر سرعت بخشی به پروژه ساخت مترو اهواز تاکید کرد: پروژه متر اهواز بسیار زمان‌بر شده است که این موضوع زیبنده مدیران شهری مثل اهواز و استان پربرکتی مانند خوزستان که مردم انتظار بیشتری دارند، نیست؛ طی مذاکراتی که با شهردار اهواز داشتیم و امروز تفاهم نامه ای نیز برای اجرای این پروژه در استانداری خوزستان منعقد کردیم که امیدواریم بعد از طی مراحل مقدمات با سرعت زیادی این پروژه را به اتمام برسانیم که بخشی از تاخیر‌های گذشته جبران و مردم از این نعمت بهره‌مند شوند.

وی یادآور شد: برای توسعه اهواز نیازمند همکاری مدیریت شهری با شهردار است، اگر دوستان کمک کنند می‌توان در اهواز رکوردهای بسیار خوبی را ثبت کرد، ما در تهران پروژه‌هایی اعم از پل صدر، پل طبیعت، تونل صدر، نیایش، تونل حکیم و تونل آرش اسفنددیار داشتیم که همه و همه نتیجه انسجام مدیریت شهری و پیگیری‌های مداوم است.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با بیان اینکه یکی از رسالت‌های قرارگاه و سپاه خدمت‌رسانی به مردم است  عنوان کرد: علاوه بر تامین امنیت در مرزهای کشور، انجام خدماتی برای مردم در داخل کشور را نیز در دستور کار خود قرار دادیم، قرارگاه در 70 کیلومتری پروژه های خود به مناطق کم‌برخوردار کمک رسانی می‌کند، که حاصل آن یک هزار و 600 کیلومتر راه روستایی، 600 دهنه پل و چندین خانه بهداشت و مدرسه در نقاط دورافتاده کشور است.

اهتمام ویژه سپاه پاسداران و قرارگاه خاتم الانبیا برای محرومیت‌زدایی از مناطق حاشیه‌ای خوزستان

وی اضافه کرد: در استان خوزستان نیز همین رویه را در نقاط حاشیه‌ای داشتیم، در رابطه با اهواز مقام معظم رهبری دغدغه‌هایی داشته و از مسئولین رفع این دغدغه را درخواست کرده بودند، در این رابطه جلسات مکرری با استاندار خوزستان و نماینده ولایت فقیه در استان داشتیم که یکی از راه کارها تامین منابع به شیوه تهاتری بود، با تامین اعتباراتی ازسوی شهرداری، بلافاصله تیم‌های خود را به مناطق حاشیه‌ای اعزام و مسائل و نیازمندی‌ها را بررسی کردیم، یکی از مهم‌ترین این مسائل مشکل شبکه فرسوده آب و فاضلاب اهواز بود که انتظار می‌رود مسئولنی استان این مشکل را رفع کنیم.

محمد با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای ساماندهی مناطق محروم خوزستان از جمله کوت‌عبدالله خاطرنشان کرد: شهر کوت عبدالله از مناطق مورد تاکید مقام معظم رهبری است که برای این نقطه نیز طراحی و برنامه‌ریزی خوبی انجام شده است که بتوان با محوریت گاومیش (لبنیات و پوست و چرم) ، توسعه را شاهد باشیم و مردم از اشتغالی پایدار بهره مند شوند.

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا در پایان عنوان کرد: در رابطه با مشکل آب غیزانیه بنا به درخواست استاندار خوزستان و همکاری بنیاد جانبازان، کار آب‌رسانی به این منطقه را که پیش از به کندی پیش می‌رفت توانستیم 30 کلیومتر آن را به مدت یک ماه به انجام برسانیم، مسیری که با لوله‌های نفتی تقاطع داشت، آب رسانی برای این منطقه با 7 هزار سکنه نهایی شد.، به درخواست مردم نیز 33 کیلومتر از لوله‌های زهشکی روستاهای غیزانیه را که مشکلات زیادی را برای اهالی ایجادکرده بود، در یک اقدام شبانه‌روزیی لایه‌روبی کردیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سعید محمد قرارگاه خاتم الانبیا کوت عبدالله جنگ تحمیلی تحریم محرومیت زدایی فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا مقام معظم رهبری کوت عبدالله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۴۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود