Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@18:42:53 GMT

ارزش‌گذاری گمرکی مانع صادرات سنگ‌های قیمتی

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۵۲۶۵

ارزش‌گذاری گمرکی مانع صادرات سنگ‌های قیمتی

محمدعلی امیرفخریان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود ۶ ماه قبل بانک مرکزی اعلام کرد که مسوولیت ارزش‌گذاری سنگهای قیمتی با وزارت صنعت، معدن و تجارت است که این رویه باعث بروز مشکل در صادرات زیورآلات شد.

وی ادامه داد: براساس این شیوه نامه، فرد صادرکننده می‌بایست برای ارزش‌گذاری فلزات گرانبهای زیورآلات یعنی طلا و نقره به بانک مرکزی و برای ارزش‌گذاری سنگهای قیمتی زیورآلات یعنی عقیق یا فیروزه به وزارت صنعت مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در نشستهای مکرری که با مسوولان کشوری برگزار شد دو درخواست از سوی خراسان رضوی ارائه شد یکی این که ارزش‌گذاری گمرکی گوهرسنگها و زیورآلات به استان تفویض شود و دوم این که اختلاف نظر در ارزش‌گذاری زیورآلات بین بانک مرکزی و وزارت صنعت رفع گردد. 

امیر فخریان افزود: پس از بررسی‌های مکرر و برگزاری نشست‌های مختلف، در آخرین نشست مقرر شد دستورالعملی تدوین شود مبنی بر این که ارزش‌گذاری گوهرسنگها با نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت توسط گمرک انجام شود زیرا طبق قانون، گمرک، مسوول ارزش‌گذاری اقلام صادراتی است که این دستورالعمل هنوز به دستگاه‌های اجرایی برای اجرا ابلاغ نشده است.

وی ادامه داد: طبق پیگیریهای انجام گرفته، ابلاغ این دستورالعمل در انتهای گذراندن فرآیند کاری خود است و به زودی به استانها ابلاغ می‌شود.

او درباره میزان صادرات سنگهای قیمتی و زیورآلات گفت: شیوع کرونا و بسته شدن مسیرهای صادراتی و همچنین توقف ورود گردشگران به استان، صادرات سنگهای قیمتی و زیورآلات را به صورت کالای مسافر یا از طریق داشتن کارت بازرگانی در استان به شدت کاهش داده است.

چهار معدن فعال در زمینه سنگهای قیمتی شامل فیروزه، عقیق (آگات) و گارنت در خراسان رضوی وجود دارد. از میان ۴۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه قیمتی مصرفی در خراسان رضوی تعداد ۱۵ نوع، پرمصرف ترین سنگها هستند که در این میان عقیق و فیروزه از جایگاه و اهمیت خاصی برخوردار است.

برچسب‌ها محدودیت گمرکی وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک جمهوری اسلامی ایران فیروزه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محدودیت گمرکی وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک جمهوری اسلامی ایران فیروزه محدودیت گمرکی وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک جمهوری اسلامی ایران فیروزه اخبار کنکور سنگهای قیمتی معدن و تجارت خراسان رضوی ارزش گذاری وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در استان ثبت شده که در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت‌ فعالیت دارند.

ایرج حسن پور امروز چهارشنبه در هفتمین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال به نام "جهش تولید و مشارکت مردم" توسط رهبر معظم انقلاب تاکید ایشان بر محورهای اقتصادی و مشارکت هرچه بیشتر مردم است.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد از اقتصاد کشور در اختیار دولت است، اما براساس قانون باید ۲۵ درصد از اقتصاد در اختیار بخش خصوصی و شرکت‌های تعاونی باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اداره در سه محور صنعت، معدن و تجارت در استان فعالیت دارد، ادامه داد: این استان به عنوان استعداد پنهان معدنی آشکار شناخته می‌شود که به همت دولت سیزدهم و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و نگاه ویژه استاندار پیشرفت‌های چشمگیری در بخش معدن داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر در بخش معدن، مواد معدنی به صورت فله‌ای و خام صادر می‌شود که با تاکید استاندار مبنی بر ایجاد فرآوری مواد معدنی، استارت این فرایند با ساخت ۱۳ کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

حسن پور بیان کرد: سه کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان آماده بهره‌برداری هستند که در سفر آینده رئیس جمهور افتتاح می‌شوند.

وی افزود: در بخش صنعت، تولید و صادرات سیمان، تور ماهی‌گیری و پرورش آبزیان و کنسرو ماهی در داخل سیستان و بلوچستان انجام می‌شود و در بحث تولیدات داخلی با توجه به نظارت‌های سازمان استاندارد و صمت پیشرفت‌ تولیدات با کیفیتی را داشته‌ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۱۲ واحد تولیدی برتر در استان رصد و شناسایی شده که در آینده از آنها تقدیر و حمایت خواهد شد و باید توان صادراتی استان را بالا ببریم و از واحدهای تولیدی پشتیبانی و حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد