Web Analytics Made Easy - Statcounter

انوشیروان پیش‌دار روز دوشنبه به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس در گفت‌وگو با ایرنا افزود: عزت امروز و حیات انقلاب اسلامی مرهون ایثارگری آفرینندگان سال‌های حماسه و دفاع مقدس است که شایسته است همه ما در هر جایگاه و شرایطی قدردان این عزیزان باشیم.

وی با گرامی‌داشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس ادامه داد: در هفته دفاع مقدس امسال باید الگوهایی که بتوانند روحیه تلاش و فداکاری را برای تولید و عزت‌آفرینی در جامعه ترویج دهند، از دوران دفاع مقدس استخراج و به جوانان و آینده سازان این کشور ارائه داد تا با بهره‌گیری از این الگوها بتوانیم مشکلات امروز کشور را برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس حوزه هنری هرمزگان همچنین با اشاره به ۴۰ سال مجاهدت سردارسپهبد قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: فرصت چهلمین سال گرامی‌داشت دفاع مقدس نیزفرصتی ارزشمند است تا همه توان خود را برای معرفی شهیدان به خصوص حاج قاسم سلیمانی به عنوان الگوهای خستگی‌ناپذیر، باصداقت، فداکار، شجاع و مقاوم عصر حاضر به جوانان به کار ببندیم که بی‌شک خشنودی خداوند متعال نیز در این امر نهفته است.

پیش‌دار تصریح کرد: امسال نیز برنامه‌های ویژه‌ای شامل شب شعر، فراخوان جایزه کتاب دفاع مقدس استان، تجلیل از رزمندگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس، اجرای نمایش تک پرسناژ، شب خاطره، رونمایی از آثار و تولیدات فرهنگی و هنری دفاع مقدس، تجلیل از هنرمند شاخص استان در حوزه دفاع مقدس، تولید پوستر و آثار تجسمی با موضوع دفاع مقدس در این هفته برگزار برگزار ‌می‌شود.

وی افزود: برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های چهلمین سالگرد دفاع مقدس تلاش تمامی کارکنان حوزه هنری استان بر این بوده که با اهتمام و توجه ویژه‌ به محتوای برنامه‌ها هفته ماندگار و اثرگذار را برای مخاطبان خود به ویژه جوانان این استان به یادگار بگذارند.  

برچسب‌ها دفاع مقدس اختصاصی ایرنا هرمزگان هفته دفاع مقدس حوزه هنری قاسم سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دفاع مقدس اختصاصی ایرنا هرمزگان هفته دفاع مقدس حوزه هنری قاسم سلیمانی دفاع مقدس اختصاصی ایرنا هرمزگان هفته دفاع مقدس حوزه هنری قاسم سلیمانی اخبار کنکور دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • هفته گرافیک افتتاح شد
  • غیرت؛ دگرگونی عقلانی
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است