Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسسات خیریه جلوگاه و کهن ترین نمونه های مشارکت اجتماعی برای همدلی و کمک به همنوعان در محرومیت زدایی است که استان اصفهان در این امر پیشتاز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، کار خیر و کمک به همنوعان از مهمترین جلوه های انسانیت و مورد تاکید در ادیان و جوامع مختلف بشری است که این موضوع در دین اسلام نیز در ابعاد مختلف مورد توجه بود و در کشورمان نیز به این مسئله در دوران های بسیار دور تا کنون توجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تشکیل موسسات خیریه به هدف گذاری در انجام فعالیت های عام المنفعه و تسهیل شرایط در کمک به نیازمندان نقش داشته است و این موسسات که به صورت مردمی و با بکارگیری ظرفیت عموم مردم تشکیل شده یکی از شاخصه های مثبت به شمار می رود.

 

تخصصی شدن این خیریه موضوع دیگری است که تسهیل شرایط در کمک به نیازمندان و همچنین جمع آوری کمک های عمومی نقش کارآمد و موثری تر دارد.

 

بیش از هزار و 400 خیریه و تشکل مردمی در استان اصفهان فعالیت می کنند که 650 باب آن ها خیریه است و در امر کمک به نیازمندان فعالیت می کنند.

 

این تعداد بالای خیریه و حجم فعالیت گسترده آن در استان اصفهان به ویژه در شهر اصفهان موجب شده که این شهر و استان را در امر خیر بهتر بشناسند و شهر خیریه ها نامگذاری کنند.

 

*خیریه ها در پیشرفت کارهای استان اصفهان با دولت همراهی دارند

 

استاندار اصفهان به نقش مشارکت اجتماعی مردم این استان اشاره کرد و گفت: خیریه ها و مشارکت اجتماعی در پیشرفت کارهای استان اصفهان با دولت همراهی دارند.

 

«عباس رضایی» با بیان اینکه همکاری و همدلی عمومی مسیر کار و فعالیت در استان اصفهان هموار می کند، افزود: با وقف مکان، کمک های نقدی و ارائه خدمات خیرین در کارهای استانی همکاری دارند.

 

وی ادامه داد: تبدیل خیریه ها به مراکز تخصصی و فعالیت های هدفمند و همچنین حرکت از فعالیت های سنتی به سمت فعالیت های تخصصی و به روز موجب ارتقای کیفیت کار آن ها خواهد شد.

 

استاندار اصفهان اضافه کرد: فعالیت در حوزه ازدواج، اشتغال، مدرسه سازی، کمک به معیشت، زندانیان، سلامت و بیماری های خاص از جمله سرفصل های فعالیت خیریه های این استان است.

 

*خدمات خیریه های استان اصفهان به بخش های دیگر کشور می رسد

 

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان گفت: خدمات خیریه های استان اصفهان به بخش های دیگر کشور می رسد.

 

سید «محسن سجاد» با اشاره به اینکه خیریه های استان اصفهان در محرومیت زدایی و کمک به رفع نیازهای مردم فعال شده اند، افزود: علاوه بر خدمات رسانی به مردم این استان، در سطح ملی نیز خدمات آن ها ارائه می شود.

 

وی افزود: در بحران ها و شرایط خاص مثل زلزله و سیل تیم هایی از خیریه های استان اصفهان برای کمک به مردم ان بخش اعزام شده و خدمات رسانی کرده اند.

 

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان ادامه داد: خدمات خیریه های استان اصفهان تنها به صورت نقدی نیست بلکه برخی از افراد دارای تخصص با مراجعه به این موسسات و ثبت توانایی خود در شرایط خاص خدمت ارائه می دهند.

 

وی یادآورشد:جامعه مهندسی، پزشکی، روانشناسی، جوانان و فرهنگی در سطح تخصص خود به مردم خدمت ارائه می دهند.

 

*خدمات خیریه ها در دوران کرونا

 

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان اصفهان گفت: خدمات خیریه ها در دوران سخت کرونا کارگشا بوده است.

 

سید «حسین رضازاده» با اشاره به کمک های خیرین و صنعتگران برای پاسخگویی به مشکلات نیازمندان و همچنین تامین نیازهای بخش بهداشت و درمان در شرایط سخت فعلی، اظهارداشت: نقش و جایگاه ها خیرین و خیریه ها در جامعه به خوبی نشان داده شده و این مراکز برای رفع معضل خانواده ها و ارائه خدمات بهتر در حوزه بهداشت و درمان وارد شده اند.

 

وی کمک های نقدی، غیرنقدی و خدماتی خیریه های استان اصفهان را کارآمد دانست و گفت: هدایت و جمع آوری کمک های مردمی برای شرایط شیوع بیماری کرونا در خدمت رسانی دولت و تیم بهداشت و درمان به موقع و به جا بود.

 

*معرفی ظرفیت خیریه ها در ترویج سنت حسنه کار خیر

خیرین و خیریه ها علاوه بر اینکه به کمک به نیازمندان کمک می کنند در ترویج فرهنگ کار خیر و ماندگاری این سنت حسنه نیز کارگشا هستند.

 

معرفی این اقدامات خیرخواهان از طریق رسانه ها بر فرهنگ سازی و نهادینه کردن این سنت در بین نسل جدید لازم است.

پایان پیام/128

منبع: شبستان

کلیدواژه: خیریه کمک به نیازمندان کرونا اصفهان خیریه های استان اصفهان کمک به نیازمندان مشارکت اجتماعی خدمات خیریه ها خیریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند

رئیس‌جمهوری اعلام کرد که ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه اقتصادی سریلانکا مشارکت کند.

به گزارش شانا، سیدابراهیم رئیسی امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه پس از انقلاب، روابط خوبی بین ایران و سریلانکا برقرار شد، اظهار کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفت‌وگوهایی که با رئیس‌جمهوری این کشور و همکاران وی داشتیم قرار شد همکاری‌ها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی، فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد.

وی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تأکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم. بی‌شک می‌توانیم در توسعه اقتصادی سریلانکا با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند.

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می‌گویم که تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده و پیشرفت ادامه داشته است. ایرانِ امروز را می‌توان کشوری پیشرفته و فناور نامید.

رئیسی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و گفت: مقرر کردیم با پیگیری وزیران خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هرچه سریع‌تر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری، اقتصادی، کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیم‌ها سریع اجرایی شود.

رانیل ویکرمسینگه نیز در این نشست خبری تصریح کرد: امروز پروژه چندجانبه سد گشایش یافت که ۱۲۰ مگاوات برق را تأمین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد قدردانی می‌کنم.

وی با تأکید بر اینکه توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره‌برداری کنیم بیان کرد: از مردم ایران تشکر می‌کنم و به آنها به‌دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می‌گویم. انتقال آب و تولید برق از مهم‌ترین مذاکرات نشست‌های امروز بود.

رئیس‌جمهوری سریلانکا حمایت ایران را سبب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و گفت: از این تریبون از حمایت‌های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان قدردانی می‌کنم، این حمایت‌ها سبب ثبات اقتصادی در کشورمان شد.

ویکرمسینگه با اشاره به امضای پنج سند همکاری با ایران، افزود: در طول گفت‌وگوهای امروز در نشست‌های دوجانبه مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، تجاری و ... مطرح شد و دو دولت به پنج توافق‌نامه در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی، علمی و فناوری ... امضا کردن  تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میاد مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند؛ گفت‌وگوهای بسیار خوبی هم درباره چالش‌های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوع‌ها توافق کردیم.

گفتنی است که وزیران نفت، نیرو، امور خارجه و فرهنگ و ارشاد اسلامی رئیس‌جمهوری را در این سفر همراهی می‌کنند. در این سفر مگاپروژه‌های برق‌آبی که به همت مهندسان ایران و با هزینه‌کرد کامل دولت سریلانکا احداث شده، با حضور رؤسای جمهوری دو کشور به بهره‌برداری رسید.

دیگر خبرها

  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک