Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحسن طباطبائیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: به‌منظور توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در سال زراعی جاری و در قالب برخورداری از تسهیلات خط هشت اعتباری مکانیزاسیون سال ۹۹، بیش از ۳۴ میلیارد ریال تسهیلات در شهرستان دامغان جهت خرید ۲۸ دستگاه تراکتور با زیربخش های زراعت، باغبانی و ۲ خط کامل فرآوری پسته جذب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تسهیلات ارائه شده از محل اعتباری خط هشت مکانیزاسیون کشاورزی تا پایان سال جاری با سود ۱۵ درصد و سهم آورده ۲۰ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود که همه بهره برداران می‌توانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی نسبت به ارائه درخواست خود در تمامی زیر بخش های کشاورزی اقدام کنند.

طباطبائیان اظهار داشت: سال گذشته نیز بیش از ۲۹ میلیارد ریال تسهیلات جذب شد که شامل خرید ۳۰ دستگاه تراکتور زراعی و باغی و ۹ دستگاه ادوات در بخش های مختلف زراعی-باغی بود.

وی اضافه کرد: یکی از مولفه های اصلی بخش کشاورزی افزایش کمیت، کیفیت و بازدهی محصولات تولیدی با توسعه و تجهیز مکانیزاسیون است که علاوه بر کاهش هزینه ها، افزایش درآمد بهره برداران را نیز به دنبال دارد. 

طباطبائیان خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت مکانیزاسیون و استفاده از فناوری روز در کشاورزی به عنوان یکی از راه های رسیدن به اهداف توسعه پایدار از سال ۱۳۹۱ ، پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی جهت خرید ادوات، ماشین ها و تجهیزات کشاورزی در تمامی زیر بخش های کشاورزی به بهره برداران متقاضی انجام می شود. 

وی افزود: از سال ۱۳۹۱ تاکنون بیش از ۱۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون در شهرستان دامغان جذب و پرداخت شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان بیان کرد: با توجه به سطح زیر کشت و ماشین آلات موجود، ضریب مکانیزاسیون شهرستان ۱.۸ اسب بخار در هکتار است.

۳۵ درصد اشتغال دامغان در حوزه کشاورزی است و پنج هزار باغدار و کشاورز در این بخش مشغول فعالیت هستند.

این شهرستان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان، حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون اراضی کشاورزی دامغان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون اراضی کشاورزی دامغان وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون اراضی کشاورزی دامغان اخبار کنکور میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • پیگیری اعطای زمین و تسهیلات مسکن در روستاهای دامغان
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد