Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام محمد قمی در نشست شورای زکات گفت: ریشه‌های دینی مردم متدین عمیق بوده و این قشر به شدت خداباور هستند؛ وقتی مردم مشاهد می‌کنند که یک روحانی مستقر در روستاها فقط پیش‌نماز نیست و به مردم در امور روزانه کمک می‌کند؛ این تصویر تأثیرات زیادی در جامعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ابتدای این نشست به برگزاری مراسم ماه محرم اشاره کرد و گفت: محرم یک آزمون سخت برای تمام دستگاه‌ها بود در این پروژه سنگین و پیچیده، خیلی از افراد منتظر بودند تا یک بهانه‌ای پیدا کرده و مقصر شیوع بیماری را قشر مذهبی عنوان کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مراعات و فرهیختگی مردم در کنار تلاش صداوسیما که توانست نقش یک تصویر مناسب از ماه محرم را در اذهان مردم ایجاد کند، این اتهام را از قشر مذهبی دور کرد.

مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز با اشاره به اهمیت حضور روحانیون مستقر در روستاها گفت: حضور روحانیون مستقر در روستاها برکات زیادی را به همراه دارد و یکی از این برکات، التیام دردهای مردم است.

وی افزود: پرداخت زکات برای زکات دهنده منشأ خیر و برکت است و این امر می‌تواند در زندگی زکات دهنده تحول ایجاد کند و اعتقاد ما این است که پرداخت زکات به دارایی انسان برکت می‌بخشد.

بختیاری اضافه کرد: حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی با استفاده از افراد متخصص و با استعداد می‌تواند با تولیدات رسانه‌ای به فرهنگ‌سازی زکات کمک کند.

حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم قائم‌مقام سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران نیز به شرح اقدامات این سازمان درمورد ترویج فرهنگ زکات پرداخت و اظهار کرد: فرهنگ‌سازی زکات در دستور کار شورای معارف و شورای اجتماعی صدا و سیما قرار گرفته است و شورای معارف برای این کار اهتمام دارد.

وی تصریح کرد: تاکنون ۳۳ برنامه مختص با موضوع زکات طراحی و مراحل ساخت آن در حال پیگیری است.

موسوی مقدم ادامه داد: یکی از اقدامات مؤثر و مفید صدا و سیما با سازمان تبلیغات اسلامی، تهیه تولیدات رسانه‌ای از روحانیون مستقری که در روستاها حضور دارند خواهد بود که از نزدیک با درد مردم سروکار دارند.

حجت‌الاسلام سیدناصر میرمحمدیان قائم مقام معاونت امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: درباره فرهنگ سازی پرداخت زکات، می‌توان اتفاقاتی که در میدان رخ می‌دهد را رمزگشایی کنیم. گاهی اوقات رمزگشایی از اتفاقات میدانی، می‌تواند مؤثرتر از هر اقدام دیگری باشد؛ دغدغه ما در سازمان تبلیغات اسلامی این است که روحانیون مستقر در روستاها صرفاً پیش نماز نباشند و بتوانند در کنار پیش نماز بودن، مسائل مردم را حل کنند و زکات می‌تواند یکی از راه‌های تأثیر بر مردم باشد.

وی افزود: استفاده از چرخه‌هایی که دین مبین اسلام برای مدیریت جامعه قرار داده است، جزو مؤثرترین راهکارهای ایجاد فرهنگ سازی در جامعه است.

برچسب‌ها صدا و سیما کمیته امداد امام خمینی (ره) سازمان تبلیغات اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صدا و سیما کمیته امداد امام خمینی ره سازمان تبلیغات اسلامی صدا و سیما کمیته امداد امام خمینی ره سازمان تبلیغات اسلامی اخبار کنکور سازمان تبلیغات اسلامی مستقر در روستاها روحانیون مستقر فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۶۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری در جلسه شورای هنر که امروز به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به برگزاری شصتمین دوسالانه ونیز، گفت: از معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکر می‌کنم؛ اتفاقی که در دوسالانه هنرهای تجسمی ونیز رخ داد، ارزشمند بود چراکه بعد از سال‌ها به فرزندان هنرمند انقلاب مثل مجموعه حوزه هنری اعتماد شد که این رویکرد برآمده از تفکری است که در دولت سیزدهم وجود دارد.

وی افزود: دوسالانه هنر ونیز یکی از معتبرترین رویدادهای هنری دنیاست. اینکه در چنین رویدادی آنچه در پاویون جمهوری اسلامی عرضه می‌شود، تبیین و ارائه هنرمندانه از مظلومیت کودکان غزه باشد، اتفاقی ارزشمند محسوب می‌شود و این اولین نکته ارزشمند است.

رئیس حوزه هنری تصریح کرد: تهیه آثار هنری توسط هنرمندان انقلابی ارزش دوم بود. این آثار دی ماه سال قبل در جریان رویدادی در مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی خلق شده و نتیجه همکاری هنرمندان بود که این، ارزش سوم محسوب می‌شود.

دادمان با بیان اینکه انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران قابل اعتنا بود، افزود: نکته دیگر همبستگی شکل گرفته میان هشت هزار تن از هنرمندان تجسمی بود که به اتفاق، نامه‌ای را به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند تا رژیم صهیونسیتی را تحریم کند؛ اما دبیرخانه این نامه را نپذیرفت.

رئیس حوزه هنری تاکید کرد: رژیم صهیونسیتی در اقدامی پیش‌دستانه پاویون خود را (احتمالا به دلیل واکنش‌های احتمالی هنرمندان) بسته بود که اتفاقی ارزشمند محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • هنری که لاکچری شده!
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت