Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شیوع ویروس کرونا متاسفانه بسیاری از اصناف از جمله بازاریان شهر سنندج خبر از سکوتی حزن انگیز در این بازار می دهند اما به گفته ی رئیس سازمان صمت کردستان 50 درصد از واحدهای صنفی متضرر از کرونا تسهیلات دریافت می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش کُردتودی، با شیوع ویروس کرونا متاسفانه بسیاری از اصناف از جمله بازاریان شهر سنندج خبر از سکوتی حزن انگیز در این بازار می دهند اما به گفته ی رئیس سازمان صمت کردستان 50 درصد از واحدهای صنفی متضرر از کرونا تسهیلات دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع ویروس کرونا آسیب‌های فراوانی بر پیکره اقتصاد کشور وارد کرده است  و متاسفانه اصناف نیز به عنوان بخشی از بدنه اقتصادی کشور از این آسیب‌ها مصون نمانده‌اند، به طوری که صنوف مختلف بر اثر کرونا دچار آسیب‌های شدید اقتصادی و حتی رکود شده‌اند.

 فروش اجناس ما به یک هشتم کاهش یافته است

به گفته یکی از فروشندگان نوشت افزار، کاهش شدید فروش و رکود حاکم بر صنف فروشندگان نوشت افزار به منزله یک فاجعه اقتصادی است.

موسی فرزادیان بیان داشت: به علت تاثیر شیوع ویروس کرونا مشکلات اقتصادی این صنف افزایش یافته، بطوری که با توجه به رکود حاکم بر این صنف، فروش به یک هشتم کاهش یافته است.

وی افزود: از آنجا که نمی‌توان به طور دقیق در مورد از بین رفتن شیوع ویروس کرونا اطمینان داشت، بنابراین نمی‌توان پیش بینی کرد که وضعیت حاکم بر این صنف تا چه زمانی ادامه دارد.

بیش از 2 هزار نفر از اصناف و بازاریان استان متضرر از ویروس کرونا متضرر شده بودند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: 2 هزار و 500 نفر از اصناف و بازاریان استان متضرر شده از ویروس کرونا به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان برای دریافت تسهیلات بانکی ثبت نام کردند.

محمد دره وزمی اظهار کرد: حدود ۸۵ هزار واحد صنفی در استان داریم که از این تعداد ۳۰ هزار واحد در سنندج است.

دره وزمی گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اصناف و بازاریان استان به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان برای دریافت تسهیلات بانکی ثبت نام کردند که تاکنون به ۵۰ درصد معرفی شدگان مبلغ ۱۶ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۵۱ واحدهای صنفی تولیدی در استان برای دریافت ۲۵ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۸ به بانک ها معرفی شدند که تاکنون ۱۴ واحد ۲ میلیارد تومان را دریافت کردند.

این در حالی است که بازاریان استان کردستان در شهرهای مختلف از رکود حاکم بر بازار و عدم حمایت سازمان صمت کردستان گلایه دارند.

چند ماه بیکاری بدون درآمد کافی

یکی از بازاریان بانه با اشاره به وجود مشکلات اقتصادی کشور گفت: در چند ماه گذشته بیکار و خانه نشین شدم و درآمدی نداشتم به همین دلیل سه فقره از چک‌هایم برگشت خورد علاوه بر این خرج زندگی را به سختی تامین کردم.

آرام رزاقی با بیان اینکه خطر ویروس کرونا همچنان جان هموطنان را تهدید می‌کند، افزود: با رعایت حفظ فاصله و بکارگیری برخی از راهکارهای پیشگیرانه برای تامین مخارج زندگی خانواده مجبور شدم کارم را دوباره شروع کنم.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه درچند ماه اخیر هیچگونه درآمدی نداشتم برای خرید کالای جدید امسال سرمایه ای ندارم علاوه بر این قیمت کالاها نیز افزایش داشته و اجناس ما هم باقی مانده سال قبل است که قیمت آنها با توجه به افزایش قیمت دلار بالا رفته اما ما مجبور به فروش قیمت سال گذشته هستیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان صمت کردستان شیوع ویروس کرونا بازاریان استان میلیارد تومان واحدهای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی مالداران عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از آنجا که مرتب بازار در رصد بازرسان اتاق اصناف قرار دارد و از طرفی تعامل و همکاری با اصناف منجر شده است، کاسب بدون پروانه کسب نداشته باشیم.

رئیس اتاق اصناف خلیل آباد افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۷۴ مورد پروانه صنفی در شهرستان صادر شده است که اکثراً این واحدها فعال و ارائه خدمات دارند.

وی افزود: در شهرستان ۱۷۱۶ واحد صنفی فعال داریم که در سال جاری تا کنون ۴ مورد صدور پروانه را داشته‌ایم.

مالداران با بیان اینکه بازار خلیل آباد فعال و پر جوش است، گفت: کسبه‌های با انصاف در این شهرستان منجر شده است ضمن تأمین کالاهای مورد نیاز در فروشگاه‌ها، با قیمت ارزان‌تر در اختیار مردم قرار دهند.

رئیس اتاق اصناف خلیل آباد با اشاره به اینکه براساس گزارش تعزیرات حکومتی شهرستان نسبت به سایر شهرستان‌ها تخلف کمتری را شاهدیم افزود: پاسخگویی و تأمین اجناس مورد نیاز از فعالیت‌های اصناف در شهرستان است.

وی نیز از فعالیت ۱۵۰ واحد صنفی در اجرای طرح ارائه خدمات به مردم در طرح دولت سیزدهم در خصوص کالا برگ‌ها دارد.

کد خبر 6088151

دیگر خبرها

  • اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آغاز ثبت‌نام تاکسیران‌ها برای دریافت خودروهای برقی
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان