Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@02:19:00 GMT

درمان کرونا با پلاسما

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۸۵۴۱

درمان کرونا با پلاسما

درمان کرونا با پلاسما در کره جنوبیشرکت دارویی"گرین کراس" (GC Pharma) کره جنوبی امروز گفت که درمان پلاسما کووید-۱۹ خود موسوم به "GC۵۱۳۱A "را برای اولین بیمار داخل کشورش به منظور انجام آزمایش بالینی فاز ۲ تجویز کرده است. ناطقان:  به نقل از کریاهرالد، در کره پروفسور "چونگ جین ون" (Chung Jin-won) از بخش بیماری‌های عفونی بیمارستان دانشگاه چونگ آنگ اولین کسی بود که از درمان پلاسمای این شرکت به نام "GC۵۱۳۱A" برای درمان یک بیمار مبتلا به کووید-۱۹ استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال انجام فاز ۲ این آزمایش دوز مناسب برای استفاده ایمن و موثر از GC۵۱۳۱A را تعیین خواهد کرد. این شرکت همچنین گفت درمان مذکور بر روی ۶۰ بیمار مبتلا به نوع شدید کووید-۱۹ که مسن هستند و مبتلا به ذات الریه یا بیماری‌های زمینه‌ای هستند، صورت می‌گیرد.

یک ماه طول کشیده تا وزارت بهداشت غذا و داروی کره طرح بالینی این شرکت را تایید کرد تا اینکه طرح آنها سرانجام در ۲۰ اوت تایید شد. ۶ موسسه پزشکی آزمایش فاز ۲ این شرکت را انجام خواهند داد که این مراکز عبارتند از بیمارستان دانشگاه چونگ آنگ، مرکز پزشکی سامسونگ، مرکز پزشکی آسان، بیمارستان دانشگاه آنسان کره، بیمارستان سورنس دانشگاه یون سی و بیمارستان دانشگاه ملی چونگنام. این مراکز به غیر از بیمارستان دانشگاه ملی چونگنام که در دائجون واقع شده است، در سئول هستند.

در مجموع شرکت دارویی مذکور پیش‌بینی می‌کند نتایج آزمایش فاز ۲ این کارآزمایی تا پایان سال مشخص خواهد شد. گرین کراس، تنها شرکت کره‌ای است که به دنبال درمان پلاسما برای ویروس کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ است. این روش همانند تزریق مستقیم خون بیماران بهبودیافته به بیمارانی که به دنبال پاسخ ایمنی هستند، نیست؛ بلکه روش این شرکت بدین صورت است که پلاسما را از خون جدا می‌کند و عوامل درمانی موجود در آن مایع زرد رنگ را به داروی قوی تبدیل می‌کند. به منظور تولید درمان با پلاسما، گرین کراس نیاز به جریان مداوم پلاسمای خون از بیماران بهبود یافته از کووید-۱۹ دارد. این شرکت در حال حاضر GC۵۱۳۱A کافی برای انجام آزمایشات فاز ۲ بالینی دارد. مقامات این شرکت گفتند: هرچه مقدار پلاسما بیشتر باشد، بهتر است.

این شرکت از کسانی که از ویروس کرونا جان سالم به در برده‌اند، می‌خواهد که با تماس با plasma.gccorp.com یا ۰۸۰-۲۶۰-۸۲۳۲، خون خود را اهدا کنند و پس ازآن خون آنها به یکی از ۴۶ آژانس جمع آوری خون منتقل می‌شود. شرکت مذکور این کار را بدون دریافت هیچ گونه هزینه‌ای برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در داخل کشورش انجام می‌دهد.
منبع: عصر ایران برچسب ها: درمان ، کرونا ، ناطقان ، پلاسما

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان کرونا ناطقان پلاسما بیمارستان دانشگاه کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۸۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • گرد و غبار بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز