Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نسرین یادگاری» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فهرست این زنان به کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ارایه شده تا در برنامه‌های همیاری غذایی قرار بگیرند و علاوه بر آن مذاکراتی با استانداری مرکزی و سپاه پاسداران صورت گرفته تا این افراد در زمره گروه‌هایی باشند که سبد غذایی کمک‌های مومنانه دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: ۴۲۰ کودک دارای سوء تغذیه نیز در این استان پشت نوبت دریافت کمک‌های حمایت غذایی هستند.

مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: بنا به اعلام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی ۲ بار از ابتدای امسال سبد غذایی بین مشمولان دریافت سهمیه، توزیع شده است.

یادگاری اظهار داشت: شیوع کرونا و برخی مشکلات اقتصادی در سبک تغذیه خانوارها اثراتی داشته اما پژوهش علمی در ارزیابی آثار سوء آن انجام نشده وتنها بر اساس برخی گمانه‌ها مصرف گروه‌های غذایی چربی و روغن، قندها در وعده‌های غذایی مردم بیشتر شده و در برابر آن مصرف حبوبات، سبزی، نان و غلات، گوشت‌ها و میوه‌ها کاهش دارد که باید در این راستا مداخلات هدفمندی تعریف شود.

وی توضیح داد: نیاز است در ترکیب و نوع اقلامی که در سبد مومنانه غذایی در اختیار خانواده‌های کم بضاعت قرار می‌گیرد مشاوره اصولی تغذیه صورت گیرد و بیشتر اقلام خوراکی توزیع شود که در راستای ترمیم مشکلات تغذیه اثرگذار است.

استان مرکزی در آخرین ارزیابی کشوری امنیت غذایی در زمره استان‌های نسبتا امن غذایی قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا سوء تغذیه بارداری تغذیه سالم بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سوء تغذیه بارداری تغذیه سالم بهداشت و سلامت ویروس کرونا سوء تغذیه بارداری تغذیه سالم بهداشت و سلامت اخبار کنکور استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۹۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تالاب درگه سنگی نقده دارای بیشترین حجم آب است
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • مراقبت از هزار و ٣١٣ مورد مادر باردار در فریمان
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد