Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده کتابچه مرهم مالیات قرارگاه شهید احمدی روشن گفت: با توجه به فقدان قانون در حوزه‌ مسکن، سعی کردیم با تدوین این جزوه توضیح بدهیم که چگونه یک قانون مالیات تنظیمی می‌تواند، مرهمی باشد بر این مشکلات.



میرمجیدی نویسنده کتابچه مرهم مالیات قرارگاه شهید احمدی روشن در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون کتابی که به نگارش در آورده است گفت: افزایش سرعت خلق پول در چندسال اخیر چنان بود که رهبرانقلاب هم آن را به بارشی سیل‌آسا تشبیه کردند که درصورت هدایت نشدن آسیب‌های فراوانی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ما همان‌طور که در این تشبیه هم مستتر است اگر برای هدایت این بارش، کاری مفید و موثر انجام شود؛ می‌شود از مواهب آن بهره‌بُرد.
میرمجیدی ادامه داد: در عمل، اما این پول خلق شده، در میان بازار خودرو، سکه و ارز و مسکن می‌گردد و با معملات مکرر، جهش‌های قیمتی به‌وجود می‌آورد.همه‌ی این‌ها درحالی‌ست که تولیدکنندگان ما از کمبود نقدینگی و سرمایه‌ی درگردش شکایت دارند.

وی افزود: شاهد آن هستیم که این پول خلق شده، به جای افزایش رفاه، باعث افزایش تورم شده است. متاسفانه قانون مشخصی نداریم که این نقدینگی را به سمتی هدایت کند که در عمل به افزایش رفاه جامعه بیانجامد. پیشنهادات دلسوزان در سال‌های اخیر هم، با توجیهات غیرواقعی ذینفعان و ایجاد ترس در مردم از اسم مالیات بی‌نتیجه‌مانده.

میرمجیدی گفت: قوانین مناسب برای مدیریت این اوضاع، مالیات نامیده می‌شود و مردم هم به این واژه خوشبین نیستند و حق هم دارند چراکه براساس تجربه در سال‌های متمادی شاهد بوده‌اند که کارمندان و صاحبان درآمد‌های پایین، بیشترین هدف اخذ مالیات بوده‌اند. اما این نوع مالیات درواقع ابزاری‌است برای تنظیم رقابت ریسک و استهلاک در بازار‌های مولد و غیرمولد و هدف آن هم نه مردم و درآمدشان، که سوداگران و سود‌های بادآورده‌ی آن‌ها است.

نویسنده کتاب مرهم مالیات اضافه کرد: به هرحال این دیدگاه عمومی وجود دارد و همین باعث شده دلسوزانی که برای تصویب چنین قوانینی تلاش می‌کنند، پیشنهادات‌شان بار‌ها با فضاسازی‌های صاحب‌منصبان ذینفع از مرحله تدوین به مرحله‌ی رای‌گیری در صحن نرسد. درحالیکه ۱۷۸ کشور از ۲۰۵ کشور جهان، به وسیله‌ی چنین قانونی نقدینگی را به سمت تولید هدایت می‌کنند.

وی ادامه داد: در ماه‌های ابتدایی سال ۹۹، با شوک‌قیمتی ایجاد شده در بازار فروش و اجاره‌ی مسکن دولت بازهم سراغ آسان‌ترین راه رفت. راهی که ناکارآ بودن آن در سال‌های مختلف بار‌ها اثبات شده است. درواقع دولت با طرح‌وام ودیعه مسکن و وام‌های مشابه، به جای افزایش عرضه مسکن، با افزایش تقاضا اوضاع قیمتی را بدتر کرد و علاوه‌برآن مستاجران و جویندگان مسکن را هم علاوه بر بی‌خانه‌ماندن، بدهکار کرد.

میرمجیدی گفت: پس از این مشکلات حادّ که فقدان این قانون در ماه‌های اخیر در حوزه‌ی مسکن به عنوان نیاز ضروری و حق اساسی مردم ایجاد کرد، سعی کردیم با تدوین این جزوه به طور خلاصه، اما دقیق توضیح بدهیم که چگونه یک قانون مالیات تنظیمی می‌تواند، مرهمی باشد بر این مشکلات.

وی در پایان عنوان کرد: امیدواریم این جزوه بتواند به دانشجویان و کنشگران کمک کند که بتوانند با گفتمان‌سازی مناسب، فضای فکری جامعه را برای مطالبه‌ی تصویب و کاربستِ این مرهم از مجلس و دولت فراهم کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مالیات قرارگاه احمدی روشن تورم ودیعه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۹۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد هاشمی رفسنجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

دغدغه مجلس آینده حل مشکلات و چالش‌های کشور باشد

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903314

دیگر خبرها

  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد