Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با حمایت وزارت نفت مرکز فناوری آب هوشمند در دانشگاه شریف، مرکز فناوری پلیمر در دانشگاه صنعتی سهند، مرکز فناوری ردیاب در دانشگاه امیرکبیر و مرکز مکانیزم‌های تولید در دانشگاه آزاد ایجاد شدند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مسعود کرباسیان مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای ۱۳ قرارداد ازدیاد برداشت از میادین نفتی با دانشگاه‌های کشور با اشاره به توجه این شرکت به استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی، گفت: هدف از انعقاد این قرارداد‌ها افزایش ضریب بازیافت میادین نفتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرارداد همکاری با دانشگاه‌ها در سال ۹۴ توسط آقای زنگنه مطرح شد تا بتوانیم یک رابطه علمی و نتیجه‌محور را بین صنعت نفت و دانشگاه‌ها ایجاد کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت اظهار داشت: در سال ۹۴ ما تحقیق و پژوهش درباره ۹ میدان بزرگ نفتی را به دانشگاه‌ها واگذار کردیم. در این راستا چالش‌های حوزه تولید از این میادین شناسایی شده و راهکار‌های فناورانه برای ازدیاد برداشت ارائه شده است.

وی گفت: عملکرد خوب دانشگاه‌ها از سال ۹۴ تاکنون باعث شده است تا امروز نیز شاهد انعقاد ۱۳ قرارداد همکاری با دانشگاه‌ها باشیم. مبالغ آن ۹ قرارداد قبلی ۲۹۳ میلیارد تومان و ۱۴ میلیون یورو بوده است که مدت زمان اجرای آن ۱۰ سال است. این ۹ میدان در مجموع، ۳۶ درصد از کل حجم میادین نفتی ما را دربرمی‌گیرد و در حال حاضر پروژه‌های همکاری با دانشگاه‌ها ۲۰ درصد پیشرفت داشته است.

کرباسیان ادامه داد: در نتیجه این همکاری‌ها ۲۴ پایان‌نامه ارشد و ۴۵ پایان‌نامه دکتری تهیه و تدوین شده است. قابلیت افزایش ضریب بازیافت در این میادین بررسی شده و نرم‌افزار غربالگری روش‌های ازدیاد برداشت تدوین شده است. همچنین ایجاد بانک اطلاعاتی و شبکه‌های نوآورانه و فناورانه یکی دیگر از اقدامات دانشگاه‌ها بوده.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران افزود: یکی از اقدامات خوب در راستای حمایت از دانشگاه‌ها تجهیز آزمایشگاه‌های آن‌ها بود. ما به دنبال تخصصی شدن دانشگاه‌ها در حوزه‌های خاص هستیم. در این راستا مرکز فناوری آب هوشمند در دانشگاه شریف، مرکز فناوری پلیمر در دانشگاه صنعتی سهند تبریز، مرکز فناوری ردیاب در دانشگاه امیرکبیر و مرکز مکانیزم‌های تولید در دانشگاه آزاد و مرکز پژوهش‌های صنعت نفت ایجاد شدند.

وی گفت: از ۱۳ دانشگاهی که امروز با آن‌ها قرارداد انعقاد می‌کنیم، ۵ دانشگاه خلیج فارس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد و شهید چمران اهواز برای اولین‌بار وارد قرارداد همکاری با شرکت ملی نفت می‌شوند. مجموع مبلغ این قرارداد‌ها ۷۱۵ میلیارد تومان و ۳۶ میلیون یورو بوده است و مدت زمان انجام آن نیز ۱۰ ساله است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مسعود کرباسیان وزارت نفت فناوری آب هوشمند میادین نفتی مدیرعامل شرکت ملی نفت دانشگاه ها مرکز فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مراسم راه اندازی و معرفی رئیس نمایندگی استاندارد و تحقیقات صنعتی سبزوار در ساختمان مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه حکیم سبزواری با حضور مسولان اداره کل استاندارد خراسان رضوی برگزار شد.

 در این مراسم، جواد رستم زاده به عنوان نخستین رئیس نمایندگی استاندارد و تحقیقات صنعتی سبزوار معرفی شد و محل موقت دفتر نمایندگی استاندارد سبزوار نیز، در مرکز رشد فناوری دانشگاه حکیم سبزواری تعیین شد.

مرکز مشاوره دانشگاه حکیم سبزواری سبزوار، جزو مراکز برتر کشوری

مدیر روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در آیین اختتامیه دومین گردهمایی مشترک مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی زاهدان، مراکز مشاوره برتر، نمونه و فعال دانشگاهی کشور، معرفی شدند.

 این گردهمایی از  مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه حکیم سبزواری سبزوار به عنوان مراکز برتر و فعال دانشگاه‌های کشور تجلیل شد.

سفر مدیر عامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی به شهرستان سرخس

 نائب رییس شورای اسلامی شهرستان سرخس در این نشست با  مدیر عامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی با اشاره به طولانی شدن اجرای طرح تعرفه برق مناطق گرمسیری در سرخس گفت: در  شهرستان سرخس بطور میانگین حدود ۵ ماه در سال ما شاهد گرما و درجه بالای هوا هستیم که ریزگرد‌ها هم مزید بر علت شده است که با توجه به تعرفه بالای برق و استفاده مدام از کولر گازی، توان پرداخت این تعرفه بالا در خانواده‌ها وجود ندارد

مهدی علیمیرزایی با اشاره  به قطعی ۵ ساعته چاه‌های کشاورزی در تابستان افزود: بطور میانگین با این قطعی برق شاهد افت ۲۰ درصدی محصولات کشاورزی کشاورزان هستیم و تلاش شود خبر‌های خوبی در این راستا به ما بدهید و قطعی به حدااقل و یا صفر کاهش پیدا کند.

علیرضا خدابنده، مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی هم در این دیدار با توجه به دغدغه جدی وکلای مردم در راستای مطالبات مردمی در سرخس گقت: تلاش می‌کنیم به زودی خبر خوبی را درباره طرح تعرفه برق مناطق گرمسیری در سرخس بدهیم همچنین درباره مشکل  قطعی برق چاه‌های کشاورزی هم اقدام خواهد شد تا کشاورزان متضرر نشوند

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • فناوری در خدمت جنایت