Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رضوان قیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به برگزاری جشنواره کرونا پلاس در استان اظهار کرد: بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی و علوم پزشکی به همراه ستاد دانشجویی مقابله با کرونا و حمایت‌های ناحیه بسیج دانشجویی این جشنواره را در استان برگزار کردند.

وی با اشاره به اینکه جشنواره در تولیدات فیلم کوتاه، پاکدست صوتی و متن شامل بخش خاطره، طنز، ادبی و گزارش برگزار شد گفت: شرکت‌کنندگان آثار خود را در بخش تولیدات جهادی، میدانی، فرهنگی، نوآوری‌های علمی ـ پژوهشی، خانواده، ورزشی، مدیریت در منزل، کادر درمان و افراد مبتلا به کرونا، امور خیریه و مومنانه ارسال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اجرایی جشنواره کروناپلاس در همدان با اشاره به اینکه آثار به داوری گذاشته شد و نفرات برتر انتخاب شدند افزود: جوایز نفر اول هر بخش ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، نفر دوم ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و نفر سوم یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و ۲۰ جایزه ۵۰۰ هزار ریال تعیین شد.

وی گفت: در بخش عکس نفر اول علی مجیدی، نفر دوم علی معتبرنیا و نفر سوم سید شهاب حسینی، در بخش استوری نفر اول حجتی، در بخش فیلم نفر اول مجتبی محبتی، نفر دوم فاطمه محبتی و نفر سوم سحر بهرامی، بخش پاکدست نفر اول سجاد محمد طاهری و در بخش متن نوشته نفر اول زهره عباسی‌صالح، نفر دوم فائزه نادری و نفر سوم زهرا شهبازی انتخاب شدند.

قیاسی عنوان کرد: برندگان این جشنواره از ۲۹ شهریورماه تا سوم مهرماه فرصت دارند با ارائه کارت ملی و مراجعه به کارپردازی دانشگاه علوم پزشکی جوایز خود را دریافت کنند؛ ضمن اینکه در فرصت مناسب نیز از برگزیدگان دعوت و تجلیل خواهد شد.

وی با اشاره به دلیل برگزاری این جشنواره اظهار کرد: معتقدیم از آنجا که دانشجو مطالبه‌گر و پیگیر است در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری باید به ثبت وقایع به ویژه در این روزهای کرونایی و بیان رشادت‌ها و فداکاری‌های مردم و کادر درمان در کشور بپردازد.

مدیر اجرایی جشنواره کرونا پلاس در همدان با بیان اینکه ثبت تاریخی جزو تفکر اصلی مجموعه بسیج دانشجویی بود و به همین دلیل به فکر برگزاری این جشنواره افتادیم گفت: یکی از پیچ‌های تاریخی مربوط به مسئله کروناست، همانطور که در دوران جنگ تحمیلی شاهد بروز اتفاقات مختلف بودیم که ثبت می‌شدند امروز نیز همان جریان به نحو دیگری پیش می‌رود و باید همه آنها ثبت و ضبط شود.

وی با بیان اینکه جلساتی در مورد نحوه جمع‌آوری اتفاقات برگزار شد و در نهایت تصمیم گرفتیم تاریخ شفاهی کرونا گردآوری شود تصریح کرد: برای ما تاریخ شفاهی کرونا مجموعه‌ای از بخش‌های مختلف شامل عکس، صوت و نوشته‌ها بود و به همین خاطر به «کروناپلاس» رسیدیم که نگاه چندگانه به این بیماری داشت.

قیاسی خاطرنشان کرد: در این فکر بودیم بعد از جمع‌آوری آثار چه باید کرد که در این راستا با مجموعه دفتر مطالعات فرهنگی انقلاب اسلامی معروف به جبهه انقلاب فرهنگی صحبت‌هایی شد و آثار را بعد از جمع‌آوری تحویل آنها دادیم.

وی با بیان اینکه این آثار در «اطلس کرونا» که جزو یکی از آثار تاریخی کشور خواهد شد، استفاده می‌شود که اتفاقا همین موضوع اهمیت کار را دوچندان کرده بود گفت: آثار تحویل جبهه مطالعات فرهنگی استان شد و داوری طبق اصول مد نظر توسط داوران باتجربه صورت گرفت.

مدیر اجرایی جشنواره کرونا پلاس در همدان با بیان اینکه بهره‌گیری از فکر مردم برای ما در این جشنواره مهم بود گفت: یک ماه پیش پوستر را آماده کرده بودیم اما در فضای مجازی منتشر نشده بود که مقام معظم رهبری عنوان کردند «چقدر خوب است افرادی مانند روایت فتح شهید آوینی روایت کرونا را انجام دهند».

وی ادامه داد: وقتی صحبت‌های ایشان را گوش دادیم دیدیم طرحی دادند که شهید آوینی پشت دوربینی است و دوربین به سمت بیمارستان و پرستاری که گان بر تن دارد، می‌رود، همین شد که شب کار تبلیغات انجام گرفت.

قیاسی با اشاره به اینکه تا آن روز اطلاع نداشتیم رهبری در مورد چه موضوعی صحبت خواهند کرد که با شنیدن فرمایشات و هم‌راستایی کار ما با نگاه ایشان انگیزه بالایی گرفتیم گفت: ۵۰ روز درگیر این جشنواره بودیم و از میلاد امام حسن مجتبی تا میلاد امام رضا(ع) کار ادامه یافت تا اینکه اختتامیه یک هفته نیز تمدید شد.

وی با اشاره به ارسال ۱۵۶ اثر  به این جشنواره که بیشتر در حوزه عکس بود تاکید کرد: برگزاری چنین جشنواره‌ای برای ما تجربه بسیار خوبی که امیدواریم به ثمر بنشیند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا پلاس خبرگزاری فارس همدان خبرنگار فارس مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۲۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره هنری گنجینه مهر گفت: پس از برگزاری مرحله نخست داوری آثار رسیده به جشنواره و انتخاب اولیه آثار در ۱۸ فروردین امسال، مرحله نهایی داوری جشنواره به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و با همکاری دانشگاه هنر ایران، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نگارخانه رضوان مشهد انجام شد.   محمد فنودی افزود: امیرمهدی حکیمی، محمدجواد استادی، علیرضا شیخی، علیرضا طاهری، محمد خزائی، محمد میرشفیعی و احمد عابدینی در مرحله پایانی داوری آثار رسیده به این جشنواره حضور داشتند.   وی ادامه داد: در مجموع ۴۵۰ اثر توسط ۲۴۰ شرکت‌کننده به دبیرخانه جشنواره گنجینه مهر ارسال شده بود که با انجام مرحله نخست داوری، ۸۵ اثر امتیاز میانگین داوری را کسب کردند و به مرحله پایانی داوری راه یافتند.    فنودی بیان کرد: تمام این آثار رسیده به مرحله نهایی داوری در نمایشگاه جشنواره در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.   وی افزود: مرحله نهایی داوری جشنواره نیز با بررسی اصل آثار راه یافته به بخش نمایشگاه با حضور تمامی داوران، انجام و به این ترتیب براساس شاخصه‌ها و استاندارد‌های تعیین شده، آثار برتر در هر بخش جشنواره انتخاب شدند.   به گفته او، مراسم اختتامیه آن نیز با معرفی برگزیدگان و تجلیل از آنان در دهه کرامت برگزار خواهد شد.   نخستین جشنواره گنجینه مهر با موضوع «هویت‌بخشی به اسباب زندگی با الهام از نماد‌های رضوی» در چهار بخش «نقشی برای زندگی»، «در جست‌وجوی هویت»، «محصولات هنری» و «طرح و ایده» اجرا شد.   فراخوان این جشنواره با هدف کشف استعدادها، محصولات و ایده‌ها، با توجه به گنجینه عظیم هنری در آستان قدس، به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و همکاری دانشگاه هنر در آذرماه پارسال اعلام شده بود.

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • شواهدی از آثار تاریخی در خیابان باباطاهر همدان مشاهده شد
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد