Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- ورود کودکان به عرصه مدلینگ بدون در نظر گرفتن شرایط روحی و آموزش‌های مناسب صرفا برای کسب درآمد توسط برخی از والدین و انتشار عکس آنها در فضای مجازی می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری بر روی شخصیت کودک وارد کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ، فضای مجازی قاب هزاران رنگی که هر روز شاهد ظهور پدیده‌ای جدید در آن هستیم، این روزها روی دیگر خود را نشان داده و دنیای کودکانه فرزندان این مرز و بوم را به بازی گرفته، فضایی که برای نشان دادن خود و گرفتن هزار و اندی لایک، کودکان را از هیاهوهای کودکانه‌شان دور و دورتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کودکانی که به جای بازی با عروسک‌ها و ماشین‌های اسباب‌بازی و وقت گذراندن با هم‌سن و سالهایشان، ساعت‌ها لباس‌های رنگارنگ بر تن می‌کنند و با کمک والدین رنگ و لعابی به صورت ظریف‌شان می‌دهند تا عکسی بگیرند و فیلمی بسازند، شاید مورد توجه کاربران قرار بگیرند و آنها از کودک تعریف و تمجید کنند و در آخر بپرسند لباس کودک را از کدام پیج خریداری کرده‌اید؟

والدینی که زیبایی کودک خود را به بدون توجه به آینده و حتی تمایل آن به حضور در این فضا منتشر می‌کنند، تا به حال با خود فکر کرده‌اند که ممکن است در آینده فرزندشان چه آسیب‌های روحی را متحمل شود، کودکانی که از روزهای آغازین عمرش  شهرت را نه در دنیای واقعی بلکه از پشت ویترین اینستاگرام تجربه کرده‌اند و تمجیدها و حتی گاه حرف‌های رکیک برخی از کاربران و نشر عکس‌هایشان در پیج‌های مختلف و با عناوینی زشت ممکن است در آینده روح لطیف آنها را آزار دهد.

این کودکان که در 24 ساعت حداقل 5 ساعت را مشغول کار و گرفتن عکس با ژست‌های مختلف هستند با کودکی که هر روز 5 ساعت بر سر چهار راه می‌نشیند و گل می‌فروشند چه فرقی دارند که با انتشار عکس کودکان کار عده‌ای نوای دلسوزی سر می‌دهند که مگر کودک در این سن و سال باید کار کند؟

اما برای کودکی که مدل است دلشان ضعف می‌رود؟ مگر نه اینکه روح لطیف این کودکان باهم تفاوتی ندارد و هر دوی آنها به جای کار باید دوران کودکی‌شان را با محبت خانواده و گذر از هیاهوهای بچگی‌شان سر کنند.

پس نمی‌توان ظاهر لاکچری و فقر را برای حفظ روح لطیف کودکان تفکیک کرد، هر دو دسته ازاین کودکان کار حسرت لحظاتی را خواهند خورد که دیگر هیچ گاه باز نمی‌گردند در واقع هر دو دسته از این کودکان به انتخاب خود وارد بازار کار نشده‌اند.

امام جمعه قزوین: فضای مجازی فرصت است نه تهدید خسارت‌های جبران‌ناپذیر فضای مجازی برای دانش‌آموزان؛ نظارت کافی در آموزش مجازی وجود ندارد استقبال گسترده کاربران فضای مجازی از «هشتگ حمایت از مقاومت»

ورود کودکان به صنعت مدلینگ و آسیب‌های آن

آزاده خداوردی، استاد دانشگاه پیام نور بندرعباس در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به استفاده از کودکان در صنعت مد و به عنوان مدل اظهار کرد: این کار که شهرت و محبوبیت ظاهری زیاد و سود مالی را با خود به همراه دارد سبب شده که والدین تلاش زیادی برای ورود کودک خود به این عرصه داشته باشند، مدلینگ یک حرفه تخصصی است که برای ورود به آن به غیر از استایل مناسب و چهره مطلوب نیاز به گذراندن دوره‌های آموزشی خاصی دارد.

این روانشناس در ادامه بیان کرد: کودکانی که وارد این حرفه می‌شوند زمان نه چندان کمی را باید برای حرفه‌ای شدن در این شغل بگذرانند، کودکانی که باید در دوران کودکی بازی آزادانه و زندگی پر شور و نشاط داشته باشند، زمان زیادی را در این دوره‌ها از دست می‌دهند.

خداوردی با بیان اینکه این موضوع می‌تواند در شکل‌گیری شخصیت کودک تاثیر داشته باشد، گفت: طبیعتاً این کودک وارد دنیایی می‌شود که با دنیای کودکانه او تفاوت دارد باید برای شغلی که به عهده گرفته یا بهتر بگویم به او تحمیل شده است ژست‌ها و حتی آرایش‌هایی را داشته باشد که مناسب سن او نیست و درک و شناخت آن را ندارد.

وی ادامه داد: تاکید زیاد بر جنبه‌های زیبایی چهره و بدن سبب می‌شود که این زیبایی به عنوان یک اصل برای کودک محسوب شده و از سایر استعدادها و توانایی‌های خود غفلت کند.

بروز حس خودشیفتگی در کودک

استاد دانشگاه پیام نور با تاکید بر اینکه والدین باید به این موضوع توجه بیشتری کنند تا فرزندشان آسیب نبیند، اظهار کرد: امکان بروز حس خودشیفتگی به دلیل تاکید زیاد بر برتری ظاهری او و ایجاد اضطراب و نگرانی به دلیل از دست دادن ظاهر خود و بالتبع از دست دادن تایید و پذیرش دیگران، برای او به وجود آید بنابراین انتظار می‌رود والدین به این مهم توجه بیشتری کنند و با وارد کردن کودک به دنیایی که برایش قابل درک و فهم نیست به او آسیب نزنند.

خداوردی با بیان اینکه به طور کلی نمی‌توان فضای مجازی را آسیب زا دانست، گفت: در شرایط کنونی و با وجود اپیدمی کویید 19 ضرورت حضور افراد و همچنین کودکان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی پر رنگ‌تر از قبل شده و ما خیلی از آموزش‌ها و اطلاعات مفید را از اینترنت دریافت می‌کنیم ولی همانطور که همه می‌دانیم استفاده کنترل نشده از این فضا می‌تواند افراد را دچار آسیب‌هایی کند.

مدیریت فضای مجازی و آگاه‌سازی کودک

وی با بیان اینکه راه حل جلوگیری از آسیب‌های فضای مجازی مدیریت آن توسط والدین است، ادامه داد: این آسیب‌ها در سطح خانواده و کودکان مشکلات زیادی را موجب می‌شود به همین دلیل والدین با آموزش نحوه استفاده و آگاه‌سازی کودکان در خصوص مخاطراتی که ممکن است با حضور در ارتباطات مجازی با آن مواجه شوند از آسیب‌های احتمالی جلوگیری کنند.

این روانشناس خاطرنشان کرد: یکی از مواردی این روزها زیاد در فضای مجازی با آن روبرو می شویم اشتراک عکس‌های کودکان است که معمولا خانواده‌ها پس از تولد کودکان با هدف ایجاد اشتراک روند رشد کودک با دیگران انجام می‌دهند.

وی افزود: اگر دقیق‌تر به این موضوع نگاه کنیم می‌بینیم که احتمال این موضوع وجود دارد که کودک وقتی پا به دوران بزرگسالی گذاشت، این کار والدین خود را درست نداند و از تصاویری که بدون نظر او در فضای مجازی پخش شده است رضایت نداشته باشد بنابراین والدین باید در انتخاب عکس‌ها دقت بیشتری کرده و به حریم خصوصی کودک خود احترام بگذارند.

انتهای پیام/864/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس فضای مجازی روح لطیف آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدود شدن پنج صفحه مجازی با محتوای غیراخلاقی در زرند

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا یعقوبی، بیان اینکه به درخواست پلیس فتای شهرستان زرند در خصوص انتشار محتوای مجرمانه و تصاویر نامتعارف در فضای مجازی، دستور مسدود سازی پنچ صفحه مجازی صادر و گردانندگان آنها تحت تعقیب کیفری قرار گرفته‌اند گفت: ایجاد بستری امن و سالم در فضای مجازی از اولویت‌های دستگاه قضائی است.

وی با اشاره به اینکه رصد و پایش فضای مجازی به طور مستمر از طریق پلیس امنیت اخلاقی شهرستان و دیگر نهادهای امنیتی انجام می‌شود افزود: با دریافت گزارش فعالیت غیر اخلاقی پنج صفحه که در شبکه‌های اجتماعی اقدام به ترویج رفتارهای خلاف اخلاق و عفت عمومی در بین جوانان می‌کردند، بلافاصله صاحبان این صفحات برای پاسخگویی به دادسرای زرند احضار شدند.

وی تصریح کرد: با تشکیل پرونده قضائی و احضار متهمین، ضمن تفهیم اتهام، قرار تأمین متناسب برای متهمین صادر و با صدور قرار نظارت قضائی، از فعالیت این صفحات با لحاظ مقررات قانونی جلوگیری به عمل آمده تا روند رسیدگی قانونی به جرایم ارتکابی ادامه یابد.

کد خبر 6088351

دیگر خبرها

  • غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست
  • مسدود شدن پنج صفحه مجازی با محتوای غیراخلاقی در زرند
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • روایت محافل عبری از سردرگمی و چالش جدید اسراییل مقابل حزب الله
  • توضیحات رائفی‌پور درباره اموالش: مستاجرم!
  • رائفی پور: ۶۰۰ میلیون تومان پول به یکی از دوستانم داده ام، هر ماه سود آن را می دهد /مستاجرم
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟