Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو شورای اسلامی شهرکرد گفت: منطقه "چالش‌تر" با ۱۲ هزار نفر جمعیت، نزدیک به خط لوله نفت در بلوار گهرباران قرار دارد؛ در سال ۹۴ مقرر شد شرکت نفت استان اصفهان اقداماتی را انجام دهد اما تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، فرهاد رئیسی در دویست و هشتاد و هشتمین جلسه علنی شورای شهرکرد ضمن انتقاد از عدم نظارت شرکت نفت منطقه اصفهان بر نحوه ساخت و ساز در مسیر لوله نفت بلوار گهرباران ناحیه غرب اظهارداشت: وجود لوله نفت در بلوار گهرباران "چالش‌تر" سبب شد تا خدمات‌رسانی به خیابان زاگرس و سینا هم متوقف شود و بخشی از این بلوار که بدون آسفالت است هم‌اکنون نارضایتی مردم را به دنبال دارد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 9 سال از احداث بلوار گهرباران می‌گذرد، افزود: با بررسی دقیق و کارشناسی باید این بلوار تعیین تکلیف و شرکت نفت استان اصفهان جهت ایجاد رفیوژ بر روی خطوط لوله نفت اقدامات لازم را انجام دهد در همین راستا تا پایان هفته طرح ساماندهی بلوار گهرباران براساس مصوبات جلسه با شرکت نفت اصفهان در سال 94 از سوی شهرداری اعلام و جلسه‌ای مشترک با این شرکت باید برگزار شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به خدمات مطلوب شهرداری به ناحیه غرب بیان کرد: سال گذشته تنها 540 میلیون تومان عوارض توسط مردم این ناحیه پرداخت شد در حالی که حدود 2 میلیارد تومان فقط آسفالت انجام شد.

وی با اشاره به موج سوم کرونا در استان گفت: به مدت 2 هفته رسیدگی به مشکلات مردم به صورت کاملا غیرحضوری و تلفنی انجام تا با همکاری سازمان فاوا برنامه‌ای جهت مراجعه غیرحضوری طراحی و اجرا گردد.

رئیسی با بیان اینکه راه و شهرسازی در حوزه بازآفرینی به کمک مجموعه مدیریت شهری آمده است، تصریح کرد: سازمان عمران و بازآفرینی شهری باید نسبت به نظارت بیشتر بر پروژه‌های سطح شهر تلاش و پروژه‌های بیشتری را به راه و شهرسازی معرفی کند.

قیمت میوه، لبنیات و مواد پروتئینی در شهرکرد؛ شنبه 29 شهریورماه + جدول امام جمعه شهرکرد: انتظار داریم دولت در عمر باقی‌مانده خود به وعده‌هایش عمل کند رئیس شوای شهرکرد: فضای شهر در هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی تغییر کند

طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با اشاره به مشکلات مردم در ناحیه غرب بیان کرد: ما نماینده مردم در شورای شهر هستیم و پیگیری مطالبات مردمی بخشی از وظایف ما است بنابراین برای رفع مشکلات در این ناحیه تلاش می‌کنیم اما در حال حاضر اولویت بلوار گهرباران است چرا که هر لحظه امکان ایجاد خطر برای ساکنین این بلوار وجود دارد.

شریفی با اشاره به انجام کامل رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: مردم اگر به صورت تلفنی مشکلات را پیگیری کنند می‌توانند کمک بزرگی به کادر درمان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا کنند، در غیر این‌صورت باید جهت مراجعه حضوری فاصله دو متر حتما رعایت شود.

وی با اشاره به برگزاری کمیته نامگذاری معابر به نام شهداء افزود: با موافقت اعضای شورا کوچه 85 خیابان سعدی به نام شهید جعفر کوهی‌فایق و کوچه پنجم ولی‌عصر به نام شهیدان رئیسی که زادگاه آن‌ها می‌باشد نامگذاری شد و با پیشنهاد نامگذاری جاده آرامستان بهشت رحمت شهرکرد به سمت شهر سامان به نام شهیدان رییسی نیز موافقت به عمل آمد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به اجرای پروژه‌های عمرانی خاطرنشان کرد: قبل از اجرای پروژه‌ها باید طرح و برنامه‌ آن مشخص تا شاهد اجرای یک پروژه مطلوب در سطح شهر باشیم.

علیرضا توکلی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه در ساخت و سازها باید به حریم‌ها توجه شود، بیان کرد: در بلوار گهرباران یکسری مشکلات وجود دارد که نمی‌توان از آن‌ها غافل شد و شرکت نفت اصفهان باید امروز از لحاظ مالی پاسخگوی مشکلات مردم باشد و این موضوع را ساماندهی کند.

توکلی ادامه داد: امروز مردم پاسخ این مشکل را از شورای شهر می‌خواهند و ما نمی‌توانیم پاسخ دهیم چرا که حدود دو دهه گذشته "چالش‌تر" به عنوان روستا بوده و شهرداری حضور نداشته است بنابراین باید پاسخی برای مردم وجود داشته باشد.

وی گفت: اگر متولی طرح تفصیلی شهرداری باشد شاید بتوان بخشی از مشکلات حریم‌ها را رفع کرد.

مصطفی حیدری عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه خاطرنشان کرد: منطقه "چالش‌تر" با 12 هزار نفر جمعیت، نزدیک به خط لوله نفت در بلوار گهرباران قرار دارد و با توجه به اینکه 46 سال از عمر این خط‌ لوله می‌گذرد اگر امروز تصمیمی برای مردم ساکن در این بلوار گرفته نشود ممکن است خطراتی را به دنبال داشته باشد.

وی گفت:  در سال 94 در همین راستا جلسه‌ای در دفتر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تشکیل که مقرر شد شرکت نفت استان اصفهان نسبت به جابه‌جایی لوله نفت اقدام و مسیر خط لوله و مشکلات شناسایی و رفع شود که تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

حیدری با اشاره به روش‌های غیرحضوری جهت رفع مشکلات مردمی بیان کرد: روزهای پاسخگویی و شماره همراه اعضای شورا اطلاع‌رسانی تا مردم بدانند در چه روزهایی با چه فردی می‌توانند تماس حاصل نمایند.

امامقلی بلالی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه گفت: حدود 90 درصد خطوط لوله نفت و گاز به استان‌های اطراف از استان ما می‌گذرد و همچنین استان ما یکی از سردسیر‌ترین استان‌ها می‌باشد اما تاکنون در بحث قبوض گاز هیچ‌گونه تخفیفی به آن‌ها داده نشده است.

وی با بیان اینکه امروز در بلوار گهرباران امنیت مردم بسیار مهم است، افزود: اصالت و نجابت مردم تاکنون اجازه نداده است که نسبت به این موضوع اعتراضی کنند اما نمی‌توان از این موضوع سوءاستفاده و نسبت به آن کم‌توجهی صورت گیرد.

حمید فتح‌اللهی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: نظارت سازمان عمران و بازآفرینی شهری بر پروژه‌ها باید تشدید و نسبت به رفع مشکلات مردم ناحیه غرب به ویژه بلوار گهرباران توجه ویژه وجود داشته باشد.

بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه امنیت مردم بلوار گهرباران در اولویت قرار دارد، بیان کرد: مکاتبات لازم در راستای رفع این مشکل با شرکت نفت استان اصفهان انجام خواهد شد و تا حصول نتیجه موضوع را پیگیری می‌کنیم.

وی گفت: شرکت نفت توجه زیادی به این موضوع نداشته است بنابراین در بازنگری طرح تفصیلی باید تمام حق و حقوق مردم در نظر گرفته شود.

شهردار شهرکرد خاطرنشان کرد: در راستای رفع این مشکل هماهنگی و جلسات با استاندار محترم و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی ایشان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/7540/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو شورای اسلامی شهرکرد شرکت نفت استان اصفهان مشکلات مردم ناحیه غرب پروژه ها لوله نفت چالش تر خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است

استاندار اصفهان گفت: شوراها یکی از مظاهر مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است که با نگاه حکیمانه و فرمان امام(ره) شکل گرفت و مقام معظم رهبری هم در راستای همین نگاه حکیمانه در شعار امسال روی مشارکت مردم تأکید داشتند و به‌سمت مردم سوق داده شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی صبح امروز، یکشنبه، در یکصدوسی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان حاضر شد و با گرامیداشت روز شوراها، اظهار داشت: روز شوراها فرصت مناسبی برای ارزیابی عملکرد و نحوه حرکت به‌سمت اهداف متعالی شوراها است و این روز را خدمت همه اعضای شوراهای استان، شهرستان و روستاهای کشور و به‌ویژه اصفهان تبریک می‌گویم.

وی با بیان اینکه شوراها یکی از مظاهر مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است که با نگاه حکیمانه و فرمان امام(ره) شکل گرفت، افزود: مقام معظم رهبری هم در راستای همین نگاه حکیمانه در شعار امسال روی مشارکت مردم تأکید داشتند و به‌سمت مردم سوق داده شد.

استاندار اصفهان با یادآوری اینکه شوراها جلوه‌ای از حرکت بین مردم برای استقرار نظام جمهوری اسلامی است، گفت: شوراها بر اساس قانون اساسی و نگاه مکتبی دین ما شکل گرفته و جامعه را به‌سمت استفاده از خرد جمعی و مشارکت مردم در اداره امور پیش برده و بر همین اساس اتفاقات خوبی را رقم زده است.

وی خاطرنشان کرد: شکل‌گیری شوراهای شهری و روستایی از جمله مصادیق بارز حضور مردم در حکمرانی و بر اساس مسیر شوراها است، تشکیل شوراها موجب تحکیم پایه‌های نظام جمهوری اسلامی شد و ظرفیت شوراها به‌نحوی مورد استفاده قرار گرفت که مردم در حرکت جمعی برای حل مسائل پیرامونی خود مشارکت کنند و نظام ما به‌عنوان یک نظام مردمی با شکل‌گیری شوراها روند پایدارتری را پیدا کرد.

مرتضوی با ابراز اینکه سایر استان‌ها به عملکرد شوراهای کلان‌شهرها به‌ویژه اصفهان نگاه ویژه‌ای دارند، گفت: اصفهان محل رفت‌وآمد مسئولین مختلف است و تأثیرپذیری از نگاه و عملکرد و نحوه تصمیم‌گیری شورای شهر اصفهان در سایر شهرها و روستاها انعکاس خود را نشان می‌دهد و در بخش‌های مختلف این تأثیرپذیری را می‌بینیم حتی با این جزئیات که یک نماد در روشنایی شهر استفاده می‌شود، در شهرهای کوچک تأثیرگذاری آن دیده می‌شود  که این خود فرصتی برای تعامل و هماهنگی میان شوراها فراهم می‌کند.

وی با اشاره به رویکردهای متناسب دغدغه‌مند شورای اسلامی شهر اصفهان، گفت: توجه به مسائل زیست‌محیطی، نگاه به ظرفیت‌سازی تأمین انرژی، توجه به منابع آب، مصرف بهینه آن و مباحث صرفه‌جویی آب و ارائه کمک فکری به مدیریت استان در حوزه آب و توجه به مباحث حمل‌ونقل عمومی نشان‌دهنده نگاه عمیق شورای ششم به مسائل شهر و استان است.

استاندار اصفهان اضافه کرد: در این دوره از شورای اصفهان به مسائل شهری نگاه عمیق و ویژه‌ای شکل گرفته و این یک اتفاق مبارک است، اگر مدیریت شهری برای خط دوی مترو وقت بگذارد نسبت به ایجاد شهر کارگاهی در معابر و خیابان‌ها، اهمیت بیشتری دارد.

وی افزود: شورای شهر اصفهان علی‌رغم هزینه‌های اجتماعی به‌دنبال کارهای ریشه‌ای و عمیق رفته‌ و در این راستا تصمیمات خوبی در حوزه سلامت و گردشگری اتخاذ کرده است که جای تقدیر و قدردانی دارد.

انتهای پیام/170/+

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • انتخاب ۲ معلم چهارمحال و بختیاری به عنوان معلمان نمونه کشور
  • معلمان چهارمحال‌وبختیاری در جمع معلمان نمونه کشور
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم