Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@18:23:20 GMT

ماکرون خواهان پرنسیپ چندجانبه در حل چالش های جهانی شد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۶۱۷۹

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه حین سخنرانی در سازمان ملل متحد به مناسبت ۷۵ سالگی این سازمان گفت: عملی کردن شیوه‌های چندجانبه در زندگی عینی امکان آن را مهیا می‌کند تا حد زیادی به مسؤولیت‌هایی که بر اساس اساسنامه سازمان ملل متحد بر دوش داریم، تنظیم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایط ویروس کرونا نمایندگان کشورهای جهان از طریق ویدیو با سازمان ملل متحد تماس برقرار کرده و بیانیه می‌دهند. در داخل سالن مجمع عمومی سازمان ملل فقط نماینده‌های دایمی سخنرانی می‌کنند.

ماکرون افزود: من شخصاً نه به حرف، بلکه به اقدامات چند جانبه گرایی اعتقاد دارم.

او از همه دعوت کرد تا در مجمع صلح که قرار است از ۱۱ تا ۱۳ نوامبر در پاریس برگزار شود و همچنین در جلسات دیگر مربوط به مسائل زیست محیطی و اطمینان از برابری شرکت کنند. از نظر او، زندگی چند جانبه گرایی واقعی امکان انجام کامل تعهدات را فراهم می‌کند.

به گفته ماکرون، اکنون وقت اقدام است، هنگامی که همه گیری ترس از زوال و صحبت از ناتوانی جمعی را به وجود می‌آورد.

وی اضافه کرد: همه کسانی که تمایل و توانایی دارند، باید از حداکثر توان فعالیتی برای اقدامات دسته جمعی استفاده کنند.

ماکرون گفت: خانه مشترک ما بی‌نظم است. اصول اخلاقی که فکر می‌کردیم غیرقابل انکار هستند، نقض می‌شوند. حقوقی که فکر می‌کردیم آن را تأمین کرده‌ایم، نقض می‌شوند و سیستم بین‌المللی ما اسیر رقابت شده است و دیگر قدرت مجازات متخلفین را ندارد.

با این همه، ماکرون حین یادآوری اصول اخلاقی عینی و اتخاذ تدابیر چندجانبه گفت: با این همه اروپا توانست برای یک اقدام همبستگی بی‌سابقه بر تقسیمات داخلی خود غلبه کند.

وی همچنین تصمیم کشورهای وام دهنده برای کاهش بار بدهی کشورهای آفریقایی را به عنوان نمونه ذکر کرد.

ماکرون در مورد اصول کاربرد واقعی رویکرد چندجانبه گفت: این و آنچه ما در مجمع عمومی سازمان بهداشت جهانی به توافق آرا تصویب کردیم، زمینه را برای مبارزه موثر با همه گیری فراهم کرد".

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴

پیش‌بینی‌های رشد اقتصاد جهانی سال ۲۰۲۴ حاکی از ثابت ماندن رشد جهانی روی ۳.۲ درصد، اما کاهش رشد اکثر کشورهای گروه ۷ و بریکس در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال ۲۰۲۳ است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، صندوق بین‌المللی پول (IMF) پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی واقعی (GDP) خود را برای سال ۲۰۲۴ منتشر کرده است و در حالی که پیش‌بینی می‌شود رشد جهانی در ۳.۲ درصد ثابت بماند، کشورهای مختلف بزرگ شاهد پیش‌بینی‌های کاهشی هستند. نمودارها پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی واقعی ۲۰۲۴ را با استفاده از داده‌های چشم‌انداز اقتصاد جهانی ۲۰۲۴ صندوق بین‌المللی پول برای کشورهای عضو گروه ۷ (G7) و بریکس (BRICS) به همراه عربستان سعودی نشان می‌دهد که هنوز در حال بررسی دعوت برای پیوستن به این بلوک است.

گروه ۷ گروهی متشکل از اقتصادهای پیشرفته و بزرگ صندوق بین‌المللی پول است که بیش از نیمی از دارایی‌های خالص جهانی و کمتر از نصف تولید ناخالص جهان را در اختیار دارند. این کشورها شامل فرانسه، آلمان، بریتانیا، ایتالیا، ژاپن، ایالات متحده آمریکا و کانادا است و اتحادیه اروپا عضو غیرشماری آن است.

بریکس نام کوتاه‌نویسی‌شده از حروف اول کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و گروهی از قدرت‌های اقتصادی نوظهور را نشان می‌دهد که در سال ۲۰۰۹ با هدف ایجاد بستری برای به چالش کشیدن نظام جهانی تحت سلطه غرب و آمریکا تشکیل شد.

دورنمای رشد اقتصادی مختلط برای کشورهای بزرگ در سال ۲۰۲۴

پیش‌بینی‌های رشد اقتصادی توسط صندوق بین‌المللی پول برای کشورهای بزرگ متفاوت است، به‌طوری که پیش‌بینی می‌شود اکثر کشورهای G7 و BRICS در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال ۲۰۲۳ رشد کمتری داشته باشند. تنها برای سه کشور دعوت‌شده یا عضو بریکس شامل عربستان سعودی، امارات متحده عربی و آفریقای جنوبی، نرخ رشد تولید ناخالص داخلی واقعی در سال ۲۰۲۴ بالاتر از سال گذشته پیش‌بینی شده است.

پیش‌بینی می‌شود چین و هند در سال ۲۰۲۴ نرخ رشد نسبتاً بالایی را در ۴.۶ درصد و ۶.۸ درصد حفظ کنند، اما رشد چین در مقایسه با سال قبل ۰.۶ درصد و رشد هند یک درصد کندتر خواهد بود. با این حال چهار کشور G7 شامل آلمان، بریتانیا، کانادا و ایالات‌متحده سریع‌تر از سال گذشته رشد خواهند کرد که این رشد شامل بازگشت آلمان از رشد منفی ۰.۳ درصدی تولید ناخالص داخلی واقعی خود در سال ۲۰۲۳ می‌شود.

رشد سریع‌تر بریکس نسبت به کشورهای G7

کشورهای بریکس به‌رغم پیش‌بینی‌های رشد کمتر در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال ۲۰۲۳، همچنان با ۳.۶ درصد، پیش‌بینی میانگین رشد قابل‌توجه بالاتری در مقایسه با میانگین یک درصدی G7 دارند و در حالی که مجموع تولید ناخالص داخلی کشورهای G7 حدود ۱۵ تریلیون دلار بیشتر از کشورهای بریکس است، با تداوم نرخ رشد بالاتر و پتانسیل برای اضافه کردن اعضای بیشتر، به نظر می‌رسد بریکس از نظر اندازه اقتصادی در عرض دو دهه از G7 پیشی خواهد گرفت.

البته گسترش اخیر بریکس با رد پیشنهاد عضویت در این گروه توسط آرژانتین و تعلل عربستان در پیوستن به آن با تأخیر مواجه شده است، اما گفته می‌شود ۳۴ کشور مختلف برای پیوستن به این بلوک روبه‌رشد درخواست ارسال کرده‌اند و هر گونه تغییر در آن در اجلاس سران بریکس ۲۰۲۴ اعلام خواهد شد که در تاریخ بیست‌ودوم تا بیست‌وچهارم اکتبر در کازان روسیه برگزار می‌شود.

کد خبر 747766

دیگر خبرها

  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • کشاورز: در فوتسال آسیا تیمی نداریم که ایران را به چالش بکشد
  • باقری کنی: بریکس برای تحرک کشورهای عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • باقری: بریکس برای تحرک کشورهای عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • ماکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • نتانیاهو خواهان طولانی‌شدن جنگ و گسترش آن در منطقه است
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است