Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@04:44:11 GMT

عینک جلوی کووید 19 را می‌گیرد؟

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۶۲۳۹

عینک جلوی کووید 19 را می‌گیرد؟

یک بررسی جدید نشان می‌دهد عینک زدن ممکن است به حفاظت از عفونت با ویروس کرونا کمک کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ یک بررسی در چین نشان می‌دهد افرادی که هر روز عینک می‌زنند ممکن است کمتر در معرض خطر عفونت کووید-۱۹ قرار گیرند.

این بررسی نشان داد که فقط حدود ۶ درصد از ۲۷۶ بیماری که به علت کووید-۱۹ در بیمارستان سوی‌ژو زنگ‌دو  در چین بستری شده بودند، به خاطر نزدیک‌بینی‌شان مجبور بودند هر روز عینک بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما درصد افراد دچار نزدیک‌بینی در ایالت هوبی چین که این بیمارستان قرار دارد، بسیار بالاتر- حدود ۳۲ درصد است.

این پژوهشگران می‌گویند عینک ممکن است به علت اینکه مانع دست زدن افراد به چشم‌هایشان می‌شود، احتمال دچار شدن به ویروس کرونا را کاهش دهد.

به گفته این پژوهشگران که نتیجه کارشان در ژورنال JAMA Ophtalmology منتشر شده است، محافظت ار چشم همچنین ممکن است بالقوه خطر تماس ذرات هواپخش حاوی ویروس را با چشم‌ها کاهش دهد.

البته این بررسی نشان داد افرادی که عینک می‌زنند هنگامی دچار کووید-۱۹ می‌شوند، به همان شدت افراد دارای دید طبیعی بیمار می‌شوند.

کارشناسان می‌گویند با اینکه این بررسی از نوع مشاهده‌ای است و نمی‌تواند رابطه‌ای قطعی را نشان دهد، اما ‌می‌توان توصیه کرد محفاظت از چشم‌ها از هر نوعی ممکن است خطر دچار شدن به ویروس کرونا را کاهش دهد.

در بسیاری از بیمارستان‌ها در آمریکا پزشکان، پرستاران و بازدیدکندگان باید علاوه بر ماسک زدن، عینک محافظ یا طلق محافظ صورت داشته باشند تا کاملا در برابر کروناویروس جدید (سارس-کوو-۲) محافظت شوند.

البته باید توجه داشت که عینک‌های معمولی به اندازه عینک‌های محافظ یا طلق محافظ صورت باعث محافظت چشم‌ها نمی‌شوند.

یکی از موضوعات مهم در عفونت‌های ویروسی ورود ابتدایی‌شان به بدن است. اغلب بدن ما با پوست پوشیده شده است که در جلوگیری از ورود ویروس‌ها و باکتری‌ها بسیار موثر است. غشاهای بسیار نازکتری داخل راه‌های هوایی، مجرای گوارشی و چشم‌ها را می‌پوشانند. نقش این غشاهای نازک‌تر این است که اجازه عبور مواد خارجی مانند اکسیژن و غذا را به بدن بدهند و در مورد چشم‌ها این غشا باید امکان عبور نور را ایجاد کند. ویروس‌ها از همین ویژگی استفاده می‌کنند و از طریق این وارد بدن می‌شوند.

گرچه ممکن است تصور کنید که چشم‌ها به خصوص در معرض خطر ذرات ویروسی که به صورت هواپخش منتشر می‌شوند، شیوه اصلی که ویروس بوسیله آن وارد می‌شود، دست‌های آلوده است. بنابرای نباید از شستن دست‌ها برای دست کم ۲۰ ثانیه و پرهیز از دست زدن به صورت غافل شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان پوست چین ماسک ویروس چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سرمایه‌گذاری چین در معادن افغانستان
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!