Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@08:08:44 GMT

یکی از عجیب ترین خزندگان دریایی را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۶۷۲۲

یکی از عجیب ترین خزندگان دریایی را بشناسید

مارهای دریایی خزندگانی هستند که گرما برایشان کشنده است بنابراین برای فرار از گرما به آب‌های خنک ژرفا پناه می‌برد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،، مار‌های دریایی خزندگانی هستند که از هوا تنفس می‌کنند و دارای ۸۷ گونه هستند، آن‌ها در مناطق گرمسیری و معتدل و بیشتر در منطقه اقیانوسی هند، آرام دیده می‌شوندو مار‌های دریایی براساس الگوی تغذیه‌ای به دو تیپ عمده تقسیم می‌شوند؛ آن‌ها به سواحل و آب‌های نسبتا کم ژرفا محدود شده اند و اغلب محل پرورش و تخم گذاری آن‌ها در سواحل درون غار‌ها یا شکاف‌ها است و می‌توانند برای مدت طولانی در خارج از آب زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گونه از این مار‌های دریایی، گرما برایشان کشنده ست، بنابرهمین برای فرار از گرما به آب‌های خنک ژرفا پناه می‌برد. مار‌های دریایی کنجکاو بوده و گاهی مهاجم می‌شوند.

آن‌ها همچنین به اجسامی که تند حرکت می‌کنند جلب می‌شوند؛ همچنین در تور‌های ماهیگیری به دام افتاده و برای ماهیگیران ایجاد خطر می‌ کنند.

تمام مار‌های دریایی دندان نیش پیشین دارند، زهر آن‌ها بر سیستم اعصاب، ماهیچه ها، کلیه‌ها و خون اثرات سمی از خود نشان می‌دهند، درصورتی که مار شما را گزیده باشد باید به مدت ۲۴ ساعت تحت نظارت بیمارستان باشید، زیرا در ایجاد علائم ممکن است تأخیر وجود داشته باشد. ممکن است تجویز آرام بخش‌ها نیاز باشد و منطقی است که از ضد اضطراب‌ها، که بدون ایجاد اختلال در وضعیت تنفسی، بیمار را آرام می‌کنند، استفاده کرد.

معمولاً گزش با مار دریایی بدون درد است و چنانچه درد نیز روی دهد در منطقه‌ی دورتر و نوع درد عضلانی است. چنانچه بعد از دو ساعت از گزش نشانه و علائمی یافت نشد می‌توان گفت که مسمومیتی جدی صورت نگرفته است.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: محیط زیست مارماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۶۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش‌بینی ترسناک از هوای تابستان امسال

به گزارش خبرآنلاین، برای تابستان امسال رکوردشکنی گرما و رطوبت استوایی پیش‌بینی شده است. کمربند گرمسیری برای گرمای بی‌سابقه تابستان امسال آماده می‌شود و شرایط برای رکوردهای جدید در دما و رطوبت فراهم شده است.

ایسنا در گزارشی به نقل از ارث نوشت: این پیش‌بینی، بر اساس نتایج تحقیقات جدید دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، بر تأثیر فزاینده تغییرات آب‌وهوایی همراه با ال نینوی شدید تأکید می‌کند.

چرا رطوبت گرما را خطرناک می‌کند؟

بدن ما برای خنک ماندن به شدت به تعریق متکی است. هنگامی که عرق از پوست ما تبخیر می‌شود، گرما را با خود می‌برد و دمای داخلی بدن ما را کاهش می‌دهد، با این حال، در رطوبت بالا، هوا به شدت مملو از بخار آب است. این امر تبخیر عرق ما را بسیار سخت‌تر می‌کند و اثر خنک‌کنندگی آن را کاهش می‌دهد.

رطوبت بالا مانع از عملکرد مؤثر فرآیند تنظیم دمای طبیعی ما می‌شود و خنک ماندن بدن در شرایط گرم را بسیار دشوارتر می‌کند.

پروفسور ویلیام از محققان این تحقیق گفت اگر نتوانید بدن خود را تا دمای زیر ۹۸.۶ درجه فارنهایت یا ۳۷ درجه سانتی‌گراد خنک کنید، جان خود را از دست خواهید داد. عرق اصلی‌ترین راه برای خنک‌کردن خود در هنگام گرم‌ شدن است.

ال‌نینو و گرم‌ شدن زمین منجر به رطوبت گرمسیری می‌شود

افزایش مداوم دمای زمین که به‌عنوان گرمایش جهانی شناخته می‌شود، باعث افزایش میزان بخار آب در جو می‌شود به این دلیل که هوای گرمتر می‌تواند رطوبت بیشتری را در خود نگه دارد. ال نینو، الگوی آب‌وهوایی طبیعی است که باعث گرم شدن اقیانوس آرام گرمسیری می‌شود. این امر تبخیر را بیشتر می‌کند و مقدار زیادی هوای گرم و مرطوب را به اتمسفر می‌فرستد. نتایج این تحقیق در Geophysical Research Letters منتشر شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899547

دیگر خبرها

  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • یک پیش‌بینی ترسناک از هوای تابستان امسال
  • پیش‌بینی هوای تابستان امسال
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • وضعیت جوی و دریایی استان بوشهر در اغلب ساعات آرام خواهد شد
  • نامه جالب یک پدر برای خانواده اش درباره استفاده از کولر!
  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • سریال‌های جدید تلویزیون را بشناسید