Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@08:45:19 GMT

تب دنگی بگیرید کرونا نمی گیرید

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۷۰۱۰

تب دنگی بگیرید کرونا نمی گیرید

ساعت 24 - پژوهشی که در مورد نحوه و الگوی شیوع ویروس کرونا در برزیل انجام شده است بین گسترش این ویروس و شیوع تب دنگی در گذشته ارتباط‌هایی پیدا کرده و نشان می‌دهد ابتلا به تب دنگی که از طریق پشه‌ای به نام آئدس به انسان منتقل می‌شود ممکن است در برابر بیماری کووید-۱۹ حدی از مصونیت ایجاد کند.

نتایج این پژوهش که به ریاست میگل نیکوللیس، پروفسور دانشگاه دوک، انجام شده است تاکنون انتشار نیافته و به طور اختصاصی در اختیار خبرگزاری رویترز قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پژوهش، گستره و الگوی شیوع ویروس کرونا با کانون‌های ابتلا به تب دنگی در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ مقایسه شده است.مناطقی که موارد ابتلا و ضریب شیوع ویروس کرونا در آنها کم‌تر بوده است همان مناطقی هستند که در سال جاری و سال گذشته میلادی به شدت از تب دنگی آسیب دیده‌اند.در بخشی از نتایج این پژوهش گفته می‌شود «شواهدی که جمع‌آوری شده احتمال نوعی ارتباط بین فعال شدن سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به تب دنگی در برابر ویروس کرونا را نشان می‌دهد. اگر این فرضیه ثابت شود می‌توان گفت که ابتلا به تب دنگی و یا ایجاد مصونیت با تزریق واکسن امن دنگی به بدن افراد قادر است حدی از مصونیت در برابر بیماری کوید- ۱۹ ایجاد کند».

پروفسور نیکوللیس به خبرگزاری رویترز گفت نتایج این پژوهش بسیار جالب است چون تحقیقات قبلی ثابت کرده‌اند افرادی که پادتن تب دنگی دارند در تست کرونا به اشتباه نشان می‌دهند که پادتن ویروس کرونا نیز در بدن آنها وجود دارد در حالی‌که هیچگاه به این ویروس مبتلا نشده‌اند.پروفسور نیکوللیس ضمن تاکید بر این نکته که نتایج پژوهش جدید مستلزم بررسی‌های بیشتری است افزود: «این نشان می‌دهد که بین این دو نوع عفونت از نظر واکنش سیستم ایمنی بدن انسان یک ارتباطی وجود دارد که هیچکس تصور آن را نمی‌کرد چون هر یک از این ویروس‌ها از یک خانواده کاملا جداگانه هستند».نتایج این پژوهش قرار است به زودی در اختیار سایر مراکز علمی قرار بگیرد و سپس در مجلات پزشکی منتشر خواهد شد.برزیل با بیش از ۴.۴ میلیون مورد ابتلای شناسایی شده، پس از آمریکا و هند از نظر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان در رتبه سوم قرار دارد.

پژوهش جدید نشان می‌دهد در ایالت‌هایی که در سال گذشته و سال جاری میلادی موارد ابتلا به تب دنگی بسیار بالاتر بوده گسترش شیوع ویروس کرونا و موارد ابتلا به آن از سایر ایالت‌های برزیل کمتر بوده است. این پژوهش همین ارتباط را در ۱۹ منطقه دیگر آمریکای لاتین و همین‌طور در آسیا و جزایر اقیانوس آرام و اقیانوس هند نیز کشف کرده است.پروفسور نیکوللیس گفت گروه پژوهشی او در جریان تحقیقاتی در مورد نحوه و الگوی شیوع ویروس کرونا در برزیل به شکل تصادفی تاثیر شیوع تب دنگی بر بحران کرونا را کشف کردند. در این تحقیقات در عین حال مشخص شد که بزرگراه‌ها در پخش ویروس کرونا در نقاط مختلف برزیل نقش مهمی ایفا کرده‌اند.گروه تحقیقاتی پس از شناسایی چند منطقه عاری از ویروس کرونا در نقشه برزیل بررسی دلایل این موضوع را آغاز کرد و مشخص شد که اکثر این مناطق طی سال گذشته و سال جاری محل شیوع تب دنگی بوده‌اند.پروفسور نیکوللیس گفت: «این نکته کاملا تصادفی کشف شد. این در تحقیقات علمی به کرات اتفاق می‌افتد و با وجود این‌که هدف پژوهش یک موضوع دیگر است نکته‌ای کشف می‌شود که هیچگاه آن را تصور نمی‌کردید».

منبع: ساعت24

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا ابتلا به تب دنگی نتایج این پژوهش ویروس کرونا نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگیری زبان فرانسوی

اگر قصد بازدید از پاریس یا مهاجرت به یک کشور فرانسوی زبان را داشته اید، ممکن است از خود بپرسید که چگونه زبان فرانسه را سریع یاد بگیرید. شاید فکر می‌ کنید ماه‌ ها یا حتی سال‌ ها طول می‌ کشد تا مکالمات واقعی با فرانسوی‌ زبان‌ ها داشته باشید. در این مقاله ما می خواهیم سریع ترین روش یادگیری زبان فرانسوی را برای شما بیان کنیم.

مزایای یادگیری زبان فرانسوی

فرانسه برترین مقصد گردشگری جهان است و سالانه بیش از 87 میلیون بازدید کننده را به خود جذب می کند. توانایی صحبت کردن حتی کمی فرانسوی، بازدید از پاریس و تمام مناطق فرانسه را بسیار لذت بخش تر می کند و بینش هایی را در مورد فرهنگ و شیوه زندگی فرانسه ارائه می دهد.

توانایی صحبت به زبان فرانسه و انگلیسی یک مزیت در بازار کار بین المللی است. دانش زبان فرانسوی شما در های شرکت های فرانسوی را در فرانسه و سایر نقاط فرانسوی زبان جهان برای شما باز می کند.

زبان فرانسه پایه خوبی برای یادگیری زبان های دیگر به ویژه زبان های رومی (اسپانیایی، ایتالیایی، پرتغالی و رومانیایی) و همچنین انگلیسی است، زیرا درصد قابل توجهی از واژگان انگلیسی از زبان فرانسوی مشتق شده است.

توانایی درک زبان فرانسه دسترسی به دیدگاهی جایگزین از جهان را فراهم می کند. شما می توانید متفکران و رهبران فرانسوی از سراسر جهان و اخبار رسانه های بین المللی فرانسوی زبان را دنبال کنید.

صحبت کردن به زبان فرانسه فرصت‌ هایی را برای تحصیل در دانشگاه ‌ها و مدارس تجاری معروف فرانسه، که در بین برترین موسسات آموزش عالی در اروپا و جهان قرار دارند، باز می‌ کند. همانطور که می دانید فرانسه همچنان پیشرو و مبتکر در علم و فناوری است. مهندسی عمران، فن‌آوری‌های پزشکی و مخابرات تنها چند حوزه هستند که فرانسوی ‌ها در آن نقش برجسته دارند. بنابراین یادگیری زبان فرانسه می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

آیا یادگیری زبان فرانسه سخت است؟

یادگیری هر زبانی سختی ها و چالش های خاص خود را دارد، در زبان فرانسه نیز بزرگترین چالشی که ممکن است با آن روبرو شوید، گرامر و تلفظ فرانسوی است. یادگیری گرامر می تواند سخت و خسته کننده باشد اما شما می توانید با انواع بازی ها آن را برای خود سرگرم کننده کنید. یادگیری تلفظ در زبان فرانسوی، نیازمند تمرین زیاد است خصوصا اینکه زبان فرانسوی دارای حروف بی صدای زیادی است که خواندن را سخت می کند.

برای یادگیری زبان فرانسه اگر هر روز 6 ساعت وقت صرف کنید، می توانید آن را در کمتر از 100 روز یاد بگیرید.

اگر زمان کافی ندارید با خواندن روزی 1 ساعت، می توانید در یک سال و نیم زبان فرانسه را یاد بگیرید.

اما اگر فقط 20 دقیقه در روز را به مطالعه زبان فرانسه اختصاص دهید، بیش از چهار سال و نیم طول می کشد تا به آن تسلط پیدا کنید.

چگونه زبان فرانسه را سریع یاد بگیریم؟

برای اینکه زبان فرانسه را درست و از پایه یاد بگیرید بهتر است در کلاس زبان فرانسه شرکت کنید. با ثبت نام در این کلاس ها شما زبان فرانسه را به طور دقیق یاد می گیرید. آموزشگاه دهخدا تحت دپارتمان تخصصی زبان فرانسه یکی از پیشگامان آموزش زبان فرانسه است، دوره های آموزش زبان فرانسه در موسسه زبان دهخدا به صورتی طراحی شده اند که شما از همان ابتدا توانایی استفاده از زبان فرانسه با هدف برقراری ارتباط موثر در موقعیت های مختلف را بدست آورید.

در کنار کلاس های زبان فرانسه شروع به تمرین واژگانی که درک کردنشان برای‌تان دشوار است کنید. برای این کار می توانید در کلاس های زبان فرانسه با همراهی هم کلاسی های‌تان گروه های کوچکی را تشکیل دهید و با استفاده از آن واژگان مکالمه ای را با یکدیگر شروع کنید. این کار باعث می شود تا بهتر آن ها را درک کنید و یاد بگیرید.

از اشتباه کردن و تلاش دوباره نترسید. برای یادگیری باید تلاش و اشتباه کرد، خیلی از افراد به خاطر ترس و خجالت کشیدن، از صحبت کردن امتناع می کنند. در محیط کلاس همه زبان آموز ها در یک سطح هستند پس نیازی نیست بترسید، سعی کنید حتی به غلط هم صحبت کنید تا از اشتباهات خود یاد بگیرید.

تنها به کلاس های زبان فرانسه اکتفا نکنید و در اوقات فراغت خود کلمات و عبارات، قواعد دستوری و... را تمرین کنید و با صدای بلند با خود فرانسوی صحبت کنید.

فیلم ها و سریال های فرانسوی را تماشا کنید و سعی کنید واژگان و جملاتی را که متوجه نشده اید را یادداشت کنید و بعد آن ها را بررسی کنید.

گوش دادن به موسیقی همانند فیلم ها راهی دیگر برای یادگیری زبان فرانسوی است. آهنگ ها به دلیل عامیانه تر بودنشان به شما کمک می کنند تا درک بهتری از فرانسوی به دست آورید.

دست از مطالعه کردن نکشید کتاب های داستان و مجلات فرانسوی را بخوانید. کمیک ها روشی بسیار مفید برای یادگیری زبان فرانسه هستند، ترکیبی از متن و تصاویر درک و یادگیری زبان فرانسه را تسهیل می کند.

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • یادگیری زبان فرانسوی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • اگر این کار را انجام دهید از دولت خودرو جایزه می‌گیرید!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا