Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود شیوع کرونا همه می‌دانیم باید تا آنجا که می‌توانیم از ابتلای خود به آنفلوآنزا پیشگیری کنیم؛ به‌ویژه وقتی بالای ۶۰ سال داریم، اما چطور می‌توان از ابتلا به آنفلوآنزا پیشگیری کرد؟

به گزارش شریان نیوز،«با آغاز فصل سرما، فصل آنفلوآنزاهم آغاز می‌شود. امسال هم که با وجود شیوع کرونا همه می‌دانیم باید تا آنجا که می‌توانیم از ابتلای خود به آنفلوآنزا پیشگیری کنیم؛ به‌ویژه وقتی بالای ۶۰ سال داریم، اما چطور می‌توان از ابتلا به آنفلوآنزا پیشگیری کرد؟

 

 

تغذیه خوب و ورزش

داشتن فعالیت بدنی مناسب در کنار رژیم غذایی که در آن میوه‌ها و سبزیجات تازه وجود دارند، می‌تواند کمک کند تا سیستم ایمنی شما تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چه سیستم ایمنی تقویت شود، احتمال ابتلا به آنفلوآنزا و درگیری با عوارض نوع شدید آن کاهش می‌یابد.

رعایت بهداشت

با توجه به این که آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است، هر چه بهداشت را بیشتر رعایت کنید، احتمال بیماری خود را کاهش داده‌اید. شست وشوی منظم دست با آب و صابون و کاهش ارتباط با افراد مشکوک به بیماری، کمک بزرگی در این زمینه است.

تزریق واکسن در زمان مناسب

تزریق واکسن در ابتدای فصل آنفلوآنزا (مهر و آبان) توصیه جدی متخصصان برای گروه‌های پرخطر از جمله افراد بالای ۶۵ سال است. اگر سن تان زیر ۶۵ است، اما به بیماری‌هایی، چون بیماری‌های قلبی مبتلا هستید، در خصوص تزریق واکسن با پزشک خود حتما مشورت کنید.

حفظ آرامش و دوری از استرس

با افزایش استرس و نگرانی، سیستم ایمنی ما ضعیف می‌شود، برای همین هر قدر بتوانید این روز‌ها آرامش خود را بیشتر حفظ کنید و استرس کمتری داشته باشید، بدن شما توان بیشتری برای مبارزه با آنفلوآنزا خواهد داشت. برای کسب آرامش می‌توانید از کتابخوانی، باغبانی، هنر‌های دستی و انجام ورزش‌های سبک در خانه کمک بگیرید.»

منبع: شریان

کلیدواژه: آنفلوآنزا پیشگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۷۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری

اعرابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در همایش تجلیل از فعالان و حامیان عرصه سلامت استان گفت: اشتغال در عرصه سلامت، نعمتی بزرگ از سوی خداوند است چراکه فعالیت برای احیای جان مردم، مراقبت از سلامت و پیشگیری از بیماری هاست.

وی افزود: همواره خودمراقبتی، رعایت بهداشت و پیشگیری از ابتلا به بیماری مقدم بر امر درمان است.

اعرابی اضافه کرد: اجرای برنامه غربالگری پرفشاری خون در قالب پویش ملی سلامت، سبب شد بیش از ۱۰ هزار نفر در استان از بیماری خاموش و بی علامت فشارخون بالای خود مطلع شوند و این یعنی پیشگیری از ۱۰ هزار نیازمند دیالیز در آینده.

بیشتر بخوانید

سلامت برای همه با پزشکی خانواده

وی افزود: ایجاد و توسعه شبکه‌های بهداشت یکی از افتخارات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است، بطوری که هم اکنون بیش از ۹۵ درصد جمعیت استان به خدمات سطح یک بهداشت دسترسی دارند.

اعرابی ادامه داد: اجرای «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» نیازمند مشارکت همگانی است.

در پایان این مراسم از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • شوکه‌کننده: ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا