Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

نامه نیوز: نیمه دوم سال 99 شروع شد و بحث های مربوط به انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 از این به بعد بیشتر حالت جدی به خود می گیرد. هر چند خبرها حکایت از آن می کند که چهره های اصولگرا صف طولانی برای ثبت نامه در انتخابات تشکیل دادند اما در جناح اعتدال و اصلاحات نیز گزینه های مطرح کم نیستند.

اصلاح طلبان در حال حاضر خیلی محکم اعلام می کنند جز یک چهره از جناح خود نامزد دیگری را مورد حمایت قرار نخواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بسیاری از تحلیلگران سیاسی این حرف را جدی نمی گیرند و معتقدند از آنجا که چهره های حداکثری اصلاح طلب تأیید صلاحیت نمی شوند، آنها در نهایت بین عارف و یک چهره اعتدالی همچون علی لاریجانی ناچاراً به سمت انتخاب گزینه دوم می روند. محمدجواد ابطحی عضو جبهه پایداری نیز همین دیدگاه را دارد و معتقد است به رغم طرح نام های مختلف، علی لاریجانی بیشترین شانس را دارد که مورد اجماع اصولگرایان سنتی، اعتدالی ها و اصلاح طلبان قرار بگیرد.

آموزش رایگان و تصویری خرید قانونی بیت‌کوین در ۱۰ دقیقه! آموزش رایگان خرید قانونی تِتِر(دلار دیجیتال)! ⚠️خبر فوری: ثبت تغییرات شرکت در کوتاه‌ترین زمان مقدور شد لوگو برند ثبت کن، بفروش، میلیونر شو...     آموزش رایگان و تصویری خرید قانونی بیت‌کوین در ۱۰ دقیقه! آموزش رایگان خرید قانونی تِتِر(دلار دیجیتال)! ⚠️خبر فوری: ثبت تغییرات شرکت در کوتاه‌ترین زمان مقدور شد لوگو برند ثبت کن، بفروش، میلیونر شو...مشروح گفتگوی سیدمحمدجواد ابطحی با نامه نیوز را در ادامه بخوانید.

حزب اعتدال و توسعه ادعا دارد که دولت روحانی برآمده از این حزب است، امروز نام های زیادی مطرح هستند که امکان دارد در انتخابات ریاست جمهوری مورد حمایت حزب اعتدال و توسعه قرار گیرند. به نظر شما نامزد دولت برای انتخابات ریاست جمهوری چه کسی خواهد بود؟

دولت نمی تواند نامزد داشته باشد چون دخالت در انتخابات محسوب می شود اما حزب اعتدال و توسعه در ظاهر نام آقای آذری جهرمی را مطرح می کند. او جوان و مورد اعتماد آقای واعظی و نوبخت است و تصمیمات متهورانه ای هم می گیرد اما احتمال آنکه تأیید صلاحیت شود خیلی کم است بنابراین آنها کس دیگری را به عنوان نامزد اصلی خود در نظر دارند.

آیا آقای ظریف مدنظر آنها است؟

آقای ظریف مطلوب آنها است اما خود آقای ظریف نمی آید. او می داند وضعیت دولت به لحاظ اقتصادی خیلی به هم ریخته است بنابراین جمع کردن آن راحت و آسوده نخواهد بود بنابراین با یک حساب دو دو تا چهار تا قطعا نامزد انتخابات 1400 نمی شود.

آقای لاریجانی چه طور؟

او منتظر چراغ سبز اصولگرایان است.

حزب اعتدال و توسعه چه طور؟

آنها نیز او را قبول می کنند.

اگر اصولگرایان سنتی و حزب اعتدال و توسعه از آقای لاریجانی حمایت کنند اما اصلاح طلبان حمایت از او را نپذیرند، چه طور؟

قطعا کاندیدا نمی شود. آن طور که من از یکی از نزدیکان آقای لاریجانی شنیدم شرط او برای نامزدی در انتخابات این است که همه حمایتش کنند. آقای لاریجانی فعلا دارد رایزنی می کند و جلساتی با نمایندگان ادوار و دیگران دارد.

یعنی شرط آقای لاریجانی این است که از طرف هر سه ضلع اصولگرایان سنتی، اصلاح طلبان و اعتدال و توسعه حمایت شود؟

بله چون به دلیل حاشیه هایی که برای خودش و اخوانش درست شد می داند که چنین حمایتی لازمه رأی آوری اش است. او در گذشته نیز شانس خودش را امتحان کرد و توفیقی به دست نیاورد.

یعنی هر کدام از این سه ضلع حمایت نکنند او کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نمی شود؟

خیر فکر نمی کنم. آقای لاریجانی حسابگر خوبی است و نمی آید. نیامدنش هم در انتخابات مجلس به دلیل همین حسابگری خوبش بود.

اگر گزینه اصلی حزب اعتدال و توسعه علی لاریجانی است، چرا آقای نوبخت این همه سفر استانی می رود، حتی در مصاحبه ای غیرمستقیم به این نکته اشاره کرده بود؟

آقای نوبخت دارد زمینه سازی می کند برای کاندیدایی که بعدا آنها می خواهند از او رونمایی کنند. اخیرا هم وعده هایی می دهد تا ظرفیت اجتماعی برای گزینه مطلوب شان فراهم کند. به اصلاح خودشان او آدم کدخدا عوض کنی است یعنی می گوید «ماییم که باید تعیین کنیم چه کسی باشد و چه کسی نباشد، خودمان وارد نمی شویم».

اصلاح طلبان گفتند گزینه غیراصلاح طلب را دیگر حمایت نمی کنند.

آنها از این حرف ها زیاد زدند. در مجلس دهم هم شاهد بودیم که آنها بین علی لاریجانی و عارف، به لاریجانی رأی دادند. اگر در سال 1400 دوباره شرایطی پیش بیاید که اصلاح طلبان بخواهند بین لاریجانی و عارف انتخاب کنند، لاریجانی را انتخاب خواهند کرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: نامزد انتخابات دولت آذری جهرمی نوبخت اصلاح طلبان ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۸۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیئت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیئت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر گردید فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در  سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام  شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.  

متکی در ادامه توضیحاتش افزود: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.  

نماینده مردم شریف تهران، ری و شمیرانات ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

در خاتمه گفتنی است ۹۰ نفر از نمایندگان منتخب در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی : در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست های ضداینترنت تجدیدنظر کنید/ مردم خوبی ها را ارج می نهند
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • آذری جهرمی: ترمز تشدید نارضایتی عمومی را بکشید؛ فردا نگویید توطئه دشمن بود
  • هشدار آذری جهرمی: ترمز تشدید نارضایتی عمومی را بکشید/ فردا نگویید توطئه دشمن بود