Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اوج گیری مجدد ویروس کرونا در انگلیس، کارشناسان هشدار داده‌اند که اگر اقدامی در این زمینه صورت نگیرد، عواقب سختی در انتظار این کشور خواهد بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم و به نقل از ایندیپندنت، بریتانیا ممکن است با مقررات قرنطینه جدیدی روبرو شود و همزمان کارشناسان هشدار داده‌اند که اگر اقدامی برای توقف نرخ فعالی ابتلا انجام نشود، 50 هزار مورد جدید ابتلای روزانه به ویروس کرونا تا نیمه اکتبر منجر به 200 مورد روزانه مرگ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

روز پنجشنبه، سطح هشدار کووید-19 کشور از سطح سه به چهار افزایش یافت، به این معنی که انتقال و سرایت ویروس «بالا یا به شکل تصاعدی در حال افزایش است.» مت هنکاک، وزیر بهداشت گفت که این نشانگر «تغییر چشمگیر در تهدید موجود از نظر ویروس کرونا است»، و هشدار داد که بریتانیا «اکنون در نقطه تعیین کننده در پاسخگویی به این وضع قرار دارد.»

سر پتریک والانس، مشاور ارشد دولت در امور علمی در یک مراسم توجیهی دفتر نخست وزیری ‌ که از تلویزیون پخش شد گفت که همه‌گیری ویروس کرونا «تقریبا هر هفت روز دوبرابر می‌شود». او گفت: «شکی نیست»‌که آمار ابتلا در میان تمامی گروه‌های سنی در حال افزایش است. 

سر پتریک، که در این نشست همراه با پرفسور کریس ویتی، مامور ارشد پزشکی انگلیس حضور یافته بود، همچنین درباره تهدید «بسیار جدی»‌کووید-19 در طی شش ماه آینده هشدار داد. و پرفسور ویتی گفت که لازم است «ارتباط‌های غیرلازم میان خانوارها شکسته شده و روند تغییر کند.» 

بوریس جانسون، نخست‌وزیر در کنار این کارشناسان حضور نداشت. او پس از آن که آخر هفته را به بحث با وزیران ارشد و مشاوران درباره گام‌های بعدی مقابله با همه‌گیری سپری کرد، قرار است روز سه‌شنبه در مقابل مجلس عوام سخن بگوید. 

تعطیلی موقت و سختگیرانه

گمان می‌رود که نخست‌وزیر ممکن است در حال بررسی تعطیلی «موقت و سختگیرانه» باشد که برای دوره‌های کوتاه‌تر و با محدودیت‌های پراکنده و سرتاسری سخت‌تر، در طی شش ماه آینده اعمال شود تا «فضای تنفس»‌ فراهم شود. 

این در حالی است که «قانون شش» جدید ‌دولت، که تجمع بیش از شش نفر را در فضاهای بسته و باز در انگلیس منع می‌کند، افزایش موارد ابتلا را محدود کرده است. 

جانسون در روز جمعه گفت که نمی‌خواهد قرنطینه سراسری دوم را بر کشور حاکم سازد، اما در عین حال گفت که «باید بررسی کنیم که آیا لازم است فراتر از قانون شش برویم یا نه.» 

نخست‌وزیر گفت که وزیران «تشدید» قرنطینه‌های محلی را که پیشتر در برخی نقاط از منطقه بزرگ منچستر تا بیرمنگهام، لیسیتر و شمال‌ شرق حاکم شده، تحت بررسی دارند، اما آنان در عین حال «تمهیدات دیگر را نیز در دست بررسی دارند.»

صادق خان، شهردار لندن پیش‌بینی می‌شود که قبل از تصمیم‌گیری درباره لزوم اعمال محدودیت‌های جدید ویروس کرونا در پایتخت، مانند محدودیت حرکت و دعوت از مردم به کار دوباره از خانه، را بررسی کند. 

کرونا در اروپا| از استعفای وزیر بهداشت چک تا هشدار درباره زمستان سخت انگلیسجریمه 10 هزار پوندی برای ناقضان قرنطینه در انگلیسدرگیری پلیس انگلیس با معترضان به اعمال محدودیت‌های کروناییبوریس جانسون: موج دوم کرونا در انگلیس غیرقابل اجتناب است

 

ممکن است شاهد چه محدودیت‌هایی باشیم؟

پرفسور ویتی به نیاز به محدودیت‌هایی بر زندگی اجتماعی اشاره کرد و گفت لازم است که «حلقه‌های غیرضروری میان خانوارها شکسته شده و روند تغییر یابد.» 

او گفت چهار چیز باید انجام شود:‌ شستن دست‌ها و استفاده از ماسک، مقررات قرنطینه، و سرمایه‌گذاری بر واکسن و دارو. 

او گفت:‌ «مورد سوم، که از بسیاری جهات سخت‌ترین نیز است، این است که باید حلقه‌های ارتباطی غیرضروری میان خانوارها را قطع کنیم زیرا این همان راهی است که ویروس انتقال می‌یابد.» 

 او گفت:‌ «و این به معنی کاهش ارتباط‌های اجتماعی است، چه در محیط کار… و چه در محیط های اجتماعی.»‌

مت هنکاک نیز گفت که محدودیت‌های جدید بر تنظیمات اجتماعی تمرکز دارد و نه بر مدارس و ادارات. 

وزیر بهداشت قادر به گفتن این که آیا مکان‌های عمومی انگلیس در آخر هفته پیش رو اجازه فعالیت خواهند داشت یا نه، نبود، و به به آی‌تی‌وی گفت که پاسخش «نه نیست، و بله هم نیست.» 

او گفت که تصمیم‌های نهایی هنوز اتخاذ نشده و افزود: «به نظر من مهمترین امر از نظر آنچه که آموخته‌ایم این است که افراد عموما در اماکن اجتماعی بیماری را می‌گیرند، کسانی که به خانه شما می‌آیند، یا شما به بیرون می‌روید و در واقع معاشرت می‌کنید.»

«ما موارد نسبتا اندکی را دیده‌ایم که از طریق مدارس  سرایت کرده باشند، و موارد کمی از افراد در محیط‌های کار مبتلا شده‌اند.»

رانت شپز، وزیر حمل‌ونقل به بی‌بی‌سی گفت که کشور در یک «نقطه تعیین‌کننده» در مقابله با همه‌گیری به سر می‌برد و مقررات بیشتری ممکن است مورد نیاز باشد. 

 او وجود ردیفی از وزیران کابینه در مخالفت با اعمال محدودیت‌ها را رد کرد و گفت دولت در تلاش است تا هم از جان مردم حفاظت کند و هم از وضعیت معیشت‌ آنها. 

اپوزیسیون چه گفت؟

حزب کارگر دولت را به پرهیز از تعطیلی سراسری دوم ترغیب کرده است. 

جاناتا اشورت، معاون وزارت بهداشت، «ناکامی دولت و شکست در برقراری سیستم تست‌گیری کافی» را دلیل افزایش ناگهانی موارد ابتلا خواند. 

 او گفت:‌ «اولویت حزب کارگر این است که باید تلاشی ملی برای جلوگیری از یک تعطیلی سرتاسری دیگر صورت گیرد. دولت باید هر آنچه را که لازم است برای جلوگیری از یک تعطیلی دیگر به کار گیرد، تعطیلی که ممکن است موجب آسیبی غیرقابل تصور به اقتصاد ما و رفاه مردم وارد سازد.» 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا نخست وزیر او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۲۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن وارد چین شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس ۲۴، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه وارد چین شد.

این دومین سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در کمتر از یک سال گذشته است. شانگهای اولین مقصد بلینکن در سفر خود به چین است.

بنا به گزارش های رسانه ای، وزیر خارجه آمریکا با هدف افزایش فشار بر پکن در موضوعات مختلف از جمله حمایت این کشور از روسیه راهی چین شده است.

قرار است بلینکن در این سفر علاوه بر مقامات سیاسی با سران تجاری و نیز جوانان چینی در شانگهای دیدار کند.

وانگ ون‌بین، سخنگوی وزارت خارجه چین روز دوشنبه اعلام کرد که بلینکن ۲۴ تا ۲۶ آوریل (پنجم تا هفتم اردیبهشت) به دعوت «وانگ یی» همتای چینی وی به این کشور سفر خواهد کرد.

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان هم در گزارشی مدعی شد که بلینکن در بحبوحه تنش‌های جاری در منطقه و با هدف ابراز نگرانی درباره آنچه حمایت چین از روسیه خوانده شده است، این هفته به پکن سفر می‌کند تا از تداوم روابط آمریکا-چین اطمینان حاصل کند.

بلینکن پارسال پس از تشدید تنش بین دو کشور ناشی از سرنگون شدن بالون تحقیقاتی چین در حریم هوایی آمریکا با جنگنده، در تلاش برای بازگرداندن ثبات به روابط پکن و آمریکا راهی چین شده بود.

کد خبر 6087959

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین روز کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • اولین گل کوین دی بروین در لیگ برتر انگلیس با ضربه سر
  • ۲۱ هزار داوطلب در اردبیل وارد کارزار کنکور شدند
  • وزیر کشور وارد مشهد شد
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • بلینکن وارد چین شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • وزیر امور خارجه انگلیس در نقش آشپز (فیلم)
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی