Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@13:32:19 GMT

برگزاری وبینار تخصصی «صلح و ورزش»

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۳۷۷۲

برگزاری وبینار تخصصی «صلح و ورزش»

کانون ورزش برای توسعه اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری کمیته ورزش و تربیت بدنی کمیسیون ملی یونسکو، نشست تخصصی با عنوان «ورزش صلح» برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در این نشست که به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی و به مناسبت ۲۱ سپتامبر روز جهانی صلح، برگزار می‌شود سخنرانانی از وزارت ورزش و جوانان، کمیسیون ملی یونسکو و دانشگاه علامه طباطبایی درخصوص حوزه‌های مختلف ورزشی در ارتباط با صلح به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیب هنری (عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، ماندانا رسولی (مدیرکل سیاستگذاری وتوسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان)، منوچهر زندی (رییس کمیته ورزش و تربیت بدنی کمسیون ملی یونیسکو)، فرشید طهماسبی (عضو هیئت علمی دانشگاه شهید رجایی) و هدی غفاری (عضو هیئت علمی دانشگاه علامه) از جمله سخنرانان این مراسم هستند.

وبینار تخصصی «صلح و ورزش» روز سه شنبه یکم مهر ماه ۹۹ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک http://vc.atu.ac.ir/cultural-spm در این وبینار شرکت و جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به آدرس  varzesh_atu@ و kanoon_atu @ مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد

حسن کی‌پور، درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازی کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیئت علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیئت علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیئت علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این استادان را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیئت علمی نیز هستیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نشست علمی «چالش‌های خانواده‌ اسلامی در عصر معاصر» در اردبیل
  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • مجتبی مطهری: اخلاق مقداری در جامعه ما افت کرده است/ مسعود ادیب: هم‌نسل‌های من از شهید مطهری دین‌داری و مسلمانی خود را آموختند/ ابوالقاسم فنایی: شهید مطهری سعی کردند از جاودانگی اخلاق دفاع کنند
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر