Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سوی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مرکز رشد سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران شبیه ساز رانندگی ساخته و امروز طی مراسمی افتتاح شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران طی مراسمی با حضور مهندس خداد غریب‌پور رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و دکتر فرهاد یکه یزدان‌دوست رییس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و جمعی از مدیران کشوری پروژه بومی‌سازی و ساخت شبیه ساز رانندگی دامپ تراک افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه توسط یکی از شرکت‌های دانش بنیان مرکز رشد واحدهای فناور سازمان در حال انجام است.

این پروژه با هدف کاهش حوادث با استفاده از شبیه‌‏ساز در معادن کشور و با استفاده از ارتقای خدمات آموزشی معادن، آموزش در شرایط ایمن و کم خطر، آموزش در شرایط وقوع حوادث پیش‌بینی‌نشده، کاهش هزینه­‌های تعمیر و نگهداری دستگاه‌­ها و امکان صلاحیت­ سنجی افراد در شرایط ایمن اجرایی شد.

از مشخصات این شبیه ساز می‌توان به کابین راننده شامل داشبورد، صندلی راننده، پدال‌­های گاز، ترمز هیدرولیک، ترمز برقی و سنسور­های موقعیت پدال­‌ها، کامپیوتر کنترلر، کارت­‌های بومی، مدارهای واسط الکتریکی و الکترونیکی، فرمان نیرویی جهت بازخورد گشتاور فرمان روی دست کاربر، نمایشگرهای چراغ‌­های پشت­‌آمپر، عقربه­‌های سرعت‌نما و دور موتور به صورت گرافیکی، سیستم نمایشگر به صورت سه عدد مانیتور ۴۹ اینچ و دسته‏‌راهنما و سوییچ خودرو واقعی با عملکرد مشابه است.

این شبیه‌ساز رانندگی دامپ امکان رانندگی در دو حالت دنده معمولی و اتوماتیک را به کاربرد می‌دهد، ضمن آنکه مجهز به لرزاننده صندلی در شرایط مختلف برخورد است.

در این طرح همچنین سناریو­های خطرناک هنگام رانندگی در پیت معدن پیاده‌­سازی شده، ضمن آنکه امکان تغییر شرایط جوی (برف، باران و لغزنده) در ساعات مختلف شبانه‌روزی در آن پیش‌بینی شده است.

در این شبیه‌ساز قابلیت اضافه کردن محیط‏‌های جدید بر حسب نیاز، پیاده‌­سازی سناریو­های نقاط کور، امکان ایجاد سناریو توسط کاربر و نرم افزار جانبی طراحی سناریو به صورت نامحدود و قابلیت به روزرسانی پین معدن در مدت زمان کوتاه دیده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شبیه ساز رانندگی سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران شبیه ساز رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!

به تازگی کاتالوگ سدان P ۹۰ توسط پارس خودرو منتشر شده است و این نشان می‌دهد که ال ۹۰ ایرانی به زودی به عرضه خواهد رسید.

به گزارش آخرین خودرو، فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P ۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد، اما بعد‌ها با نام پروژه P ۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P ۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم‌های شدید در ایران متوقف شد، اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P ۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P ۹۰ مشخصات فنی سدان P ۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P ۹۰ به پیشرانه ME ۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC ۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می‌شود. علاوه بر سدان P ۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU ۵ پلاس دارد، اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ‌های جلو می‌رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز‌های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه‌ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P ۹۰ الگو‌های مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می‌بینیم. این سدان در نسخه دنده‌ای به امکاناتی نظیر فرمان D کات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایر‌ها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P ۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P ۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید.

دیگر خبرها

  • پارتی پر سروصدایی که سوشیال مدیا را منفجر کرد/ عکس
  • جزئیات دو شبیه سازی آمریکا برای حمله به ایران
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • ۱۵ سال کشته‌سازی؛ «ترانه»‌ای که به «نیکا» ختم شد
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • ۱۵سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس